Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 16

QUOTE(meile_G @ 2012 03 28, 10:30)
Pabaigai, man atradimas yra sie indai:
user posted image

meile_G, aciu labai, tikrai prisireikia realiu ispudziu wub.gif

Mane sie medinukai domina, bet kiek ziurejau taip pl puslapyje tik dideli, o cia ziuriu ir maziuku yra, kaip noreciau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(meile_G @ 2012 03 28, 10:30)
Pabaigai, man atradimas yra sie indai:

Tu metaliniu uzsisakiau, ryt jau tureciau gaut smile.gif Grupinis.lt kazkada jiems buvo akcija, bet tada suabejojau ir nepirkau, o paskui radau juos Ikea puslapy thumbup.gif

Man siaip metaliniai dubenukai yra wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(meile_G @ 2012 03 28, 08:52)
Sudejau viska, tikiuosi, kazkam bus naudinga. Komentuokite, jei kas ka turite tokio ir klauskite, atsiminimai dar sviezi  4u.gif

Malonios ketvirtadienio pradzios wub.gif

Suomijos ikėja pasirodė iškalbingesnė nei lenkų biggrin.gif Labai gražios nuotraukos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildainis @ 2012 03 28, 10:07)
Tu metaliniu uzsisakiau, ryt jau tureciau gaut smile.gif Grupinis.lt kazkada jiems buvo akcija, bet tada suabejojau ir nepirkau, o paskui radau juos Ikea puslapy  thumbup.gif

Man siaip metaliniai dubenukai yra  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Jaučiu, tuoj ir man jų reikės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

meile_G, ačiū už tokį didžiulį darbą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugelė @ 2012 03 27, 17:27)
Ir dar apie Ikea medinukes zaliuzes klausimeli turiu..Ar kas turit, o gal matet  gyvai? Kaip kokybe? Atspalvis? Kazkaip kaina tai labai nebloga...

labai geros. spalvos bent pas mus 3 - baltos, tamsiai rudos ir sviesiai rudos. kokybiskos, tvirtos.
Atsakyti
Mediniai dubenys labai faini, bet kaina uz didziausia gaunasi.. na tokia, mano akimis ziurint, didoka smile.gif
http://www.ikea.com/...7257/#/40057259
Prismoje bambukinis didelis 44 lt...
Atsakyti
user posted image

turiu tokius indus ir didiji ir mazaji, tai labiausiai nepatiko, kad griuna ant sonu kai ka nors paremi. viena karta tarkavau morka ir skubiai kazka reikejo gaudyt paremiau tarka, kaip vozesi bliudas su visom morkom ir tarka ant zemes doh.gif turejau ka paveikt biggrin.gif

jei vaizdiau papasakot, tai jei i viena puse bliudelio kazko daugiau idesi tai grius ant sono. nors kai pripranti poto kazkaip nebekliuna ta problema ax.gif
Atsakyti
Ką tik skambino Mindaugas (Jurgos). Sakė, šiandien 18val bus Kaune thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ga-aP @ 2012 03 28, 09:30)
Gal kas sita turi? Pagalvojau, kad gal skaitymui uztektu man tokios, prie lovos atloso prisukciau, kaip manot?

http://www.ikea.com/...ducts/80163192/

user posted image

turi mano kaimynka, labai patenkinta, pats tas knygos skaitymui

QUOTE(Mildainis @ 2012 03 28, 11:26)
Ką tik skambino Mindaugas (Jurgos). Sakė, šiandien 18val bus Kaune  thumbup.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena, gal kas gales patarti... noreciau uzsisakyti sita Besta spinta ir cia yra 2 spalvos bialy ir blialy/polysk..kuo jos skiriasi? Ir ar nenusitrina greitai ta balta spalva?

http://www.ikea.com/...ucts/S19895160/
Atsakyti
QUOTE(Anushka_1312 @ 2012 03 28, 13:44)
Laba diena, gal kas gales patarti... noreciau uzsisakyti sita Besta spinta ir cia yra 2 spalvos bialy ir blialy/polysk..kuo jos skiriasi? Ir ar nenusitrina greitai ta balta spalva?

http://www.ikea.com/...ucts/S19895160/

Aš taip suprantu, kad polysk bialy yra gliancas, t.y. bus tokiu blizgiu paviršiumi, nemoku paaiškinti. Man asmeniškai gal ir gražu iš tolo, bet baisiai neprakiška, nes labai pirštų antspaudai matosi (nors gal kaip ant balto tai ne taip matysis, tačiau jeigu imsite paspaudžiamą durelių atidarymo mechanizmą, tai antspaudai tikrai garantuoti).
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2012 03 28, 09:10)
Suomijos ikėja pasirodė iškalbingesnė nei lenkų  biggrin.gif Labai gražios nuotraukos  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif aš ir su malonumu peržiūrėjau,ir tikrai tą patį pagalvojau, net ir su mūsiške palyginau, kad atrodo ten daugiau visko.

Tie medinukai man ir patiko, bet biški per daug mokėt man tiek, tai padėjau atgal, o metaliniai, tai esu naudojus, ir va kaip tas komentaras tik ką buvo, kad nestabilūs biškutuką, tai pritarčiau, tas nepatiko man ir, tai daugiau ir nesižavėjau...
Atsakyti