Įkraunama...
Įkraunama...

Leukocitai

Gal zinot ka valgyti ar kokius preparatus pavartoti, kad kraujyje padidetu leukocitu kiekis? Labai reikia informacijos.
Atsakyti
Padidinti leukocitų kiekį? T.y. absoliutų leukocitų skaičių? Ar vien tik kokių neutrofilų, eozinofilų, bazofilų, limfocitų? Čia leukopenijos atveju?
Jei tai patologinė leukopenija, tai manau jau gyd. turėtų patarti tokius dalykus g.gif

Leukocitų gamybą skatina natūralūs, gyvulinės kilmės preparatai: Alkymer, Lysi Sahrk Liver Oil. Bent jau aš ilgą laiką gyd. patarimu gėriau Alkymer ir pasakyčiau, kad man padėjo ten, kur labiausiai ir laukėme to efekto, neblogas imunostimuliatorius rolleyes.gif
Atsakyti
dazniausiai imunostimuliatoriai, stimuliuojantys leukociti kolonijas, yra injekuojami ligoninese, o ne geriami (filgastrinum,lenogastrinum...)
visa kita yra kaip maisto papildai tik geriami ir bendrai gerina imuniteta...
Atsakyti
Mano kuklia nuomone, kad bet kokias ligas turi gydyti gyd., o ne forumietės wink.gif O jei tik šiaip imuniteto "buitiniam" sustiprinimui tai užtenka ir paprastų ežiuolės, ryklio taukų preparatų rolleyes.gif taigi pritariu Saulukei..jei bėda rimta, tai padės tik "tikri" vaistai ir tik "tikri" gydytojai.
Atsakyti
Beda ta, kad mano mama gydosi onkologiniam, jai leidzia chemija, kuri paskirta kas 3 savaites. Taciau jai per 3 savaites "neatsistato" leukocitai, reikia laukti dar savaite. Va rytoj atvaro dar vienai dozei, tai ziuresim. Valge lasisa, gere eziuole, gal viskas bus gerai g.gif
Atsakyti
miau, mano draugės mama vartodavo tarp chemoterapijos seansų tokį mišinuką leukocitų skaičiui padidinti.: lygiom dalim sumaišyti konjaką, medų ir pieną, o jei pieno netoleruoja tada vietoj jo imti citrinų sultis. Viską sumaišyti, kad medus ištirptų, laikyti šaldytuve. O gerti po valgomą šaukštą.
Atsakyti
Miela Miau, pats paprasciausias budas ir man paciai labai tiko, tai gerti granatu sultis, naturaliu yra pirkti ir man jos labai skanios, be to labai padeda. Taip pat labai gerai butu pagerti ziedadulkiu, paprasciausiai as darau taip: Sauksteli medaus imerkiu i ziedadulkes ir pakramcius uzgeri vandeniu. Rytais gerkite stikline vandens, kuriame istirpytas saukstelis medaus ir citrinos ispausti, labai gerai prie chemoterapijos. Pabandykite viena buda, kita, kazkuris tikrai pagelbes.
Sekmes Jusu mamai.
Atsakyti
aciu uz patarimus.

buciux, norejau paklausti, o kiek saukstu to misinio per diena reikia isgerti?

rasyte, o kas cia per ziedadulkes, is kur ju gauti? gal per pievas kaip bitei wink.gif atsiprasau, bet gal gali paaiskinti,as, tundra, nezinau blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Miela Miau, tai bičių produktas ir pačiai rinkti nereikia, paprastai buna pirkti pas bitininkus. taip pat bičių duonelės ir būtų gerai pagerti, tai naturalūs produktai ir tikrai nepakenks, vartoti vitaminus ar papildus taikant chemoterapiją yra rizikinga, taip pat negalima piknaudžiauti ką tik išspaustomis šviežiomis sultimis. Sėkmes.
Atsakyti
Kadangi į sudėtį įeina konjakas, tai per dieną negalima suvartoti daugiau kaip 15 g ( ne to mišinio , o būtent konjako) . dabar negaliu paklausti, po kiek ji gėrė, bet paskaičiavus išeina , kad 3 šaukštus: po desertinį šaukštą ryte, dieną ir vakare.
Atsakyti
Kraujui ir leukocitams stiprinti mama suzinojo ir toki recepta: 0,5 l burokeliu sulciu (palaikyti 12 val. per nakti atidaram inde, kad isgaruotu kazkokia medziaga), 0,5 l morku sulciu, 0,5 l spanguoliu (arba citrinu) sulciu, 0,5 l konjako. Viska sumaisyti. Tada uzdaryt stikliniam inde ir laikyti saldytuve 4 paras. Gerti po 0,5 stiklines ryte ir vakare.
Atsakyti
Siaip jau visos geru patarimu dave, as dar pridesiu, kad reikia daug laiko praleisti gryname ore, nes grynas oras skatina leukocitu gamyba.
Atsakyti