QUOTE(ewa @ 2004 09 12, 20:49)
Siaip jau visos geru patarimu dave, as dar pridesiu, kad reikia daug laiko praleisti gryname ore, nes grynas oras skatina leukocitu gamyba.
Va kodėl man mano buhalterė patarė būti gryname ore, pati bėdų su leukocitais turėjusi. Mam neveikia jokie alkymer, žuvų taukai ir pan., na suveikė kažkiek IMUNACE, bet pakėlė nuo 2,6 iki 3,6 ir viskas. Daugiau niekas nekelia, bet kai norma nuo 4, tai nėra jau taip blogai.
Labutis
o gal galit pasakyti kiek lieukocitu turiva tureti metuku vaikas?

o gal galit pasakyti kiek lieukocitu turiva tureti metuku vaikas?
QUOTE(mamyte77 @ 2009 08 04, 08:10)
Bendras leukocitu skaicius turetu buti 4-9 (10) x 1Opakelta 9 litre. Siaip dazniausiai buna surasytos ir normos ant tyrimo lapelio

Bet dar kazkokie leukocitai buna slapime 
Papildyta:
Aciu

Papildyta:
Aciu

QUOTE(Wiskute @ 2009 06 24, 21:40)
Va kodėl man mano buhalterė patarė būti gryname ore, pati bėdų su leukocitais turėjusi. Mam neveikia jokie alkymer, žuvų taukai ir pan., na suveikė kažkiek IMUNACE, bet pakėlė nuo 2,6 iki 3,6 ir viskas. Daugiau niekas nekelia, bet kai norma nuo 4, tai nėra jau taip blogai.
Labai stiprus imuniteto stimuliatorius skatinantis baltųjų kraujo kūnelių gamyba yra kovai su vėžiu naudojamas AHCC (Active Hexose Correlated Compound), kuris gaminamas iš Šitake bei kitokių grybų.
O mažas leukocitų kiekis ką parodo- kad organizmas neatsparus infekcinėms ligoms, ar kaip? Kažkaip mano gydytoja miglotai man visa tai paaaškino.Ir ligos jau senokai buvo prilipusios
, ir kodėl jų kiekis sumažėja? Gal kas galėtų atsakyti, man 36metukai
. SU ARTĖJANČIAIS VISAS IR VISUS!
Linkiu gerų 2010 METŲ!

Linkiu gerų 2010 METŲ!

QUOTE(japoniuke1 @ 2009 12 30, 17:23)
O mažas leukocitų kiekis ką parodo- kad organizmas neatsparus infekcinėms ligoms, ar kaip? Kažkaip mano gydytoja miglotai man visa tai paaaškino.Ir ligos jau senokai buvo prilipusios
, ir kodėl jų kiekis sumažėja? Gal kas galėtų atsakyti, man 36metukai
. SU ARTĖJANČIAIS VISAS IR VISUS!
Linkiu gerų 2010 METŲ!

Linkiu gerų 2010 METŲ!

o gelezies preparatu nebandet pagert arba folio rugsties, daznai tai padeda atstatyti leukocitu kieki kraujyje, tai susije labiau su gelezies trukumu ar neisisavinimu, pabandykit, o jei neatsistatys konsultuokites su hematologu, paprasykit siuntimo ir gausit issamia konsultacija manau, sekmes

QUOTE(Deganti @ 2009 12 30, 18:05)
o gelezies preparatu nebandet pagert arba folio rugsties, daznai tai padeda atstatyti leukocitu kieki kraujyje, tai susije labiau su gelezies trukumu ar neisisavinimu, pabandykit, o jei neatsistatys konsultuokites su hematologu, paprasykit siuntimo ir gausit issamia konsultacija manau, sekmes 

Dėkui, geležies negėriau, bet hemoglobinas normalus, tai net nežinau ar tai susiję.

QUOTE(japoniuke1 @ 2010 01 04, 22:18)
Dėkui, geležies negėriau, bet hemoglobinas normalus, tai net nežinau ar tai susiję.
Geriu dilgėlių arbatėlę dabar, kad biskutėlį pakeltų H, nesinori kol kas tablečių. O folinė rūgštis geriama kartu su geležimi ar atskirai? Turiu mintyje- jeigu geležies negersiu, tai folinę r., ar naudoti. Gal viena be kitos nepasisavina? 

na nors jau man hematologas viena ja sake pagert

Gal kas turite naujesnių patarimų, kaip po chemoterapijos pakelti leukocitus, kad per savaitę jie būtų normoje.....