Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

sveikutes,

as jus vis paskaitau bet vis nespeju parasyt. ir taip gavosi kad pamirsau veisle kuri auginama vazonuose balkone... kokia veisle gal kuri primintu?

ir dar kokia kekine maziuku pomidoru lauke auginti.
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 03 11, 05:58)
ax.gif tiesa , man sudygę tocayo it toliman...bet toliman labai įdomiai- visi po du sulipę buvo , metyt sėklos buvo po dvi suklijuotos beicuojant...tai teko nukirpti po viną su pincetu...gal bus dabar gerai...
Papildyta:

biggrin.gif aš vakar tipo atsėjau...šiandien žiūriu jau nedygę lenda...tai bus dabar dvigubai kai kurių...alia gal dar koks nugeibs...turėsiu atsargai irnesakyk.gif
Visumoj , tai visos sėklos buvo daigios su mažom išimtim 100 proc., ypač gerai dygo rinktos SM mamyčių...gal kad šviežios visai , gal kad su meile wub.gif

nu mano siai dienai irgi visi 100% (isimtis Sweet million 5 is 6). Nu bet Tacaoy uzsispyreliai kazkokie 1 is 4 tik islindo ir nesirodo daugiau :lotuliukas. O man kaip tik ju ir reikia daugiau doh.gif Aukstaugiu tai nezinosiu kur deti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sambuka** @ 2012 03 11, 10:22)
sveikos merginos,aciu uz naujus namucius  4u.gif 
O ka jus darot,jei is 10 seklyciu islenda keli kabliukai,o kitos dar nesidodo?

Kelk šviesiai ant palangės mirksiukas.gif Tos, kurios išlindo, nebestyps 4u.gif , o netrukus pasirodys ir kitos smile.gif
Atsakyti
mano 1 is corazonu islindo su 3 lapukais blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 03 11, 10:23)
Not me, manau, turejo omeny nuskabytu pazasteliu pasodinima  smile.gif  As irgi kartai taip darau, jei lieka nepastebeta ir nenuskinta gerokai paaugusi pazastele. Nuskinu ir ikisu zemen, visad prigyja. Tik pats augalas kiek veliau uzauga nei zymiai anksciau sodinti didieji broliai. Ir bent pas mane mazesni ir buna - gal laiko nebeuztenka?..

Taip, butent tai turejau omeny 4u.gif
Ir taip, laiko nebeuztenka, jei jau nuo gerokai uzaugusio 'motininio' augalo, gerokai ugtelejusi pazasti biggrin.gif isodint. Juos reikia taip pat kaip ir normaliu budu sejant augint, tam reikalui is anksciau pasiset reikia kad ir po viena seklyte kiekvienos rusies smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 03 11, 05:58)
biggrin.gif aš vakar tipo atsėjau...šiandien žiūriu jau nedygę lenda...tai bus dabar dvigubai kai kurių...alia gal dar koks nugeibs...turėsiu atsargai irnesakyk.gif

Aš tai irgi perpus daugiau prisisėjau biggrin.gif galvoju reikės bandyt gal anksčiau į šiltnamį pusę kišti, jei nušals turėsiu kuo pakeisti biggrin.gif

Kada anksčiausiai galima sodinti pomidorus į nešildomą polikarbonatinį šiltnamį? g.gif Mano viena pažystama tai jau balandį, kartais balandžio pradžioje susodina pusę pomidorų blink.gif ir po to labai anksti jų turi jei neiššąla smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 09, 20:22)
Sweet'N'Neat
user posted image

Kaip tokius galima valgyt, laikyčiau iki paskutiniųjų kaip kvietką  wub.gif

vakar pasejau tokius geltonus 8, ir raudonus 8, o is viso 123 seklytes pomidoru rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 03 11, 12:51)
mano 1 is corazonu islindo su 3 lapukais blink.gif

pas mane Juodasis princas vienas toks isdygo ,, is pradziu nesupratau, galvojau kad tikrasis lapukas toks greitas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(peliukeee @ 2012 03 11, 10:30)
sveikutes,
as jus vis paskaitau bet vis nespeju parasyt. ir taip gavosi kad pamirsau veisle kuri auginama vazonuose balkone... kokia veisle gal kuri primintu?
ir dar kokia kekine maziuku pomidoru lauke auginti.

jų daug yra. Vilma, Venus, Balconi Red, Thumbling Tom, Aztec, Bajaja, Minibell... ir dar daug begalės

QUOTE(Zirzė @ 2012 03 11, 13:00)
vakar pasejau tokius geltonus 8, ir raudonus 8, o is viso 123 seklytes pomidoru rolleyes.gif

iš kur tų vazoninių Sweet'N'Neat sėklyčių gavot? aš kažkaip niekur neužtaikiau...
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 03 11, 16:26)

iš kur tų vazoninių Sweet'N'Neat sėklyčių gavot? aš kažkaip niekur neužtaikiau...

vat ir man tas klausimas ant liezuvio galo sukosi, labai saldziai jie atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 03 11, 16:26)

sesuo atsiunte, gaila, kad pakeliuose tik po 8 seklytes buvo, nes ir mama nori ir teta rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal kas turit atliekamų Bejbino F1 pomidorų sėklų? Pernai auginau, taip patiko, šiemet vėl noriu, bet sėklų niekur pirkti nerandu doh.gif
Atsakyti