sveikutes,
as jus vis paskaitau bet vis nespeju parasyt. ir taip gavosi kad pamirsau veisle kuri auginama vazonuose balkone... kokia veisle gal kuri primintu?
ir dar kokia kekine maziuku pomidoru lauke auginti.
QUOTE(diuni @ 2012 03 11, 05:58)

Papildyta:

Visumoj , tai visos sėklos buvo daigios su mažom išimtim 100 proc., ypač gerai dygo rinktos SM mamyčių...gal kad šviežios visai , gal kad su meile

nu mano siai dienai irgi visi 100% (isimtis Sweet million 5 is 6). Nu bet Tacaoy uzsispyreliai kazkokie 1 is 4 tik islindo ir nesirodo daugiau :lotuliukas. O man kaip tik ju ir reikia daugiau

QUOTE(sambuka** @ 2012 03 11, 10:22)
sveikos merginos,aciu uz naujus namucius
O ka jus darot,jei is 10 seklyciu islenda keli kabliukai,o kitos dar nesidodo?

O ka jus darot,jei is 10 seklyciu islenda keli kabliukai,o kitos dar nesidodo?
Kelk šviesiai ant palangės

mano 1 is corazonu islindo su 3 lapukais

QUOTE(saintlina @ 2012 03 11, 10:23)
Not me, manau, turejo omeny nuskabytu pazasteliu pasodinima
As irgi kartai taip darau, jei lieka nepastebeta ir nenuskinta gerokai paaugusi pazastele. Nuskinu ir ikisu zemen, visad prigyja. Tik pats augalas kiek veliau uzauga nei zymiai anksciau sodinti didieji broliai. Ir bent pas mane mazesni ir buna - gal laiko nebeuztenka?..

Taip, butent tai turejau omeny

Ir taip, laiko nebeuztenka, jei jau nuo gerokai uzaugusio 'motininio' augalo, gerokai ugtelejusi pazasti

QUOTE(diuni @ 2012 03 11, 05:58)

Aš tai irgi perpus daugiau prisisėjau

Kada anksčiausiai galima sodinti pomidorus į nešildomą polikarbonatinį šiltnamį?

QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 09, 20:22)
vakar pasejau tokius geltonus 8, ir raudonus 8, o is viso 123 seklytes pomidoru

QUOTE(tany @ 2012 03 11, 12:51)
pas mane Juodasis princas vienas toks isdygo ,, is pradziu nesupratau, galvojau kad tikrasis lapukas toks greitas

QUOTE(peliukeee @ 2012 03 11, 10:30)
sveikutes,
as jus vis paskaitau bet vis nespeju parasyt. ir taip gavosi kad pamirsau veisle kuri auginama vazonuose balkone... kokia veisle gal kuri primintu?
jų daug yra. Vilma, Venus, Balconi Red, Thumbling Tom, Aztec, Bajaja, Minibell... ir dar daug begalės
QUOTE(Zirzė @ 2012 03 11, 13:00)
iš kur tų vazoninių Sweet'N'Neat sėklyčių gavot? aš kažkaip niekur neužtaikiau...
QUOTE(Partizanė @ 2012 03 11, 16:26)
vat ir man tas klausimas ant liezuvio galo sukosi, labai saldziai jie atrodo

QUOTE(Partizanė @ 2012 03 11, 16:26)
iš kur tų vazoninių Sweet'N'Neat sėklyčių gavot? aš kažkaip niekur neužtaikiau...
sesuo atsiunte, gaila, kad pakeliuose tik po 8 seklytes buvo, nes ir mama nori ir teta

Sveikos,
Gal kas turit atliekamų Bejbino F1 pomidorų sėklų? Pernai auginau, taip patiko, šiemet vėl noriu, bet sėklų niekur pirkti nerandu
Gal kas turit atliekamų Bejbino F1 pomidorų sėklų? Pernai auginau, taip patiko, šiemet vėl noriu, bet sėklų niekur pirkti nerandu