Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(diuni @ 2012 03 15, 16:53)
4u.gif o kur jų yra...aš tokių kažkaip neturiu biggrin.gif

visumoj tai man visos visų firmų sudygo , gal net ir 100 proc...nes po dvi po tris sėjau , kur vieno reikėjo , tai nebuvo , kad tik vienas ir išdygtų... mirksiukas.gif

ai , biškį sumelavau dveji balkoniniai buvo po vieną sėkliukę -tai tų nėr išdygusių- balconzauber ir dar kažkoks...matyt jautė , kad man jų nereik biggrin.gif

thumbup.gif na , čiūdai...išdygo balconi red...ryte dar nebuvo , dabar žiūriu stovi gražiausiai išskleidęs skilčialapius...tai vieno tik dar nėr-balkonzauberio...

g.gif tai nėr šalta tada jiems...nedygtų tada ant palangės jau seniai stovi , nes kolegos buvo seniai išdygę ir tuoj pikuot matosi reiks ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 15 kovo 2012 - 16:47
ai nu, apie skenduoles polkutes nebeparasiau ax.gif pasirodo tie kiausiniu dekliukai persvieciami su skylutemis ... radau balute po indeliu smile.gif tai gal viskas gerai baigsis . o bajaja sedama i tokius pat pyliau vandeni tiesiog ir ziurejau tai 4 vietose bego reiskias skyluciu yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 03 15, 16:44)
ax.gif na tai kodėl laidot...sėkit , išaugs gi vistiek vienoks ar kitoks...dar įdomiau biggrin.gif

Tai jei aukstaugiai bus vietoj zemaugiu? g.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 15, 16:44)
nu jau, baik čia nervintis  bigsmile.gif Matysi eigoj, jei jau visai nesąmonė, tuomet ir išmesi. Svarbu geras nusiteikimas ir teigiamų emocijų užkrovimas... pomidorams.

pioneer.gif

QUOTE(diuni @ 2012 03 15, 16:47)
g.gif tai nėr šalta tada jiems...nedygtų tada ant palangės jau seniai stovi , nes kolegos buvo seniai išdygę ir tuoj pikuot matosi reiks ax.gif

Na, jie nenorejo, kad is karto tiek vargo turetum... lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif mergaitės , o kaip atrodo pomidoras Figaro blush2.gif nerandu niekur pažiūrėt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 03 15, 17:34)
Tai jauciu ju pomidorus reik laidoti g.gif Turiu 2 rusis...

Ot davatka.. pabąlo iš siaubo iki sandalų.. doh.gif lotuliukas.gif nugi gal ne su visom sėklom nesėkmė bus, čia gal tik man nesisekė. Čia su Gavrišu panašiai kaip su papigiaiskom Dalemos sėklom, vienos džiaugiasi, kitos nepatenkintos.. smile.gif
Atsakyti
Mergaites gelbekite

taip graziai sudygo pomidoriukai ant palanges ir eme raitytis ir nykti...ka daryti ? gal jiems per karsta ant saules ( pietine puse) g.gif
Atsakyti
QUOTE(milla22 @ 2012 03 15, 17:19)
Mergaites gelbekite

taip graziai sudygo pomidoriukai ant palanges ir eme raitytis ir nykti...ka daryti ? gal jiems per karsta ant saules ( pietine puse)  g.gif

o kaip su drėgme reikalai?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 03 15, 17:26)
o kaip su drėgme reikalai?

Na purskiu viena kart per diena gal mazoka ??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(milla22 @ 2012 03 15, 18:30)

o kai purkset vandeniu buvo sauleta palange? jei taip tai nudeginot g.gif

Atsakyti
QUOTE(milla22 @ 2012 03 15, 17:30)

as isvis nepurskiu, laistau daug bet retai blush2.gif O jas galima purksti blink.gif ? Galvojau kaip ir su pomidorais siltnami stengtis kad nesuslatu g.gif
Atsakyti
Laba diena, priimkite ir mane į savo būrį. Atėjau patarimo. Kovo 10 d. pasėjau pomidorus KILIO , sudygo visi alei vieno, tą pačią dieną pasėjau išbandytus ( praėjusiais metais) ir pamėgtus TAIFUN. Tačiau daigų nesimato, bandžiau sėklą vieną iškrapštyt - ji be jokio gyvybės ženklo, Ką daryt? Ar dar laukt, ar pirkt naujas ir vėl sėti?????
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 03 15, 18:52)
as isvis nepurskiu, laistau daug bet retai blush2.gif  O jas galima purksti blink.gif ? Galvojau kaip ir su pomidorais siltnami stengtis kad nesuslatu g.gif

Aš tą patį pagalvojau ne kartą g.gif Visada stengiuosi, kad lapukų nesušlapint. Esu net su pipete laisčius hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Ringaile @ 2012 03 15, 19:00)
Ar dar laukt, ar pirkt naujas ir vėl sėti?????

Dar laukt. Mano vieni 8 d. sėti tik šiandien kaltis pradėjo, o kiti tyli vis g.gif
Atsakyti