Įkraunama...
Įkraunama...

HOMEOPATIJA 21 TEMA

QUOTE(Dzada @ 2012 04 11, 15:23)
Musu mazoji prakaituoja, viena pazastis ypac, tai naudojam calcarea carbonica, bet cia mums nuo AD..
Sveikos, iewuzze, didelis aciu uz patarima 4u.gif as beje is vakaro buvau iskaicius knygoje ir abc nux vomica... bet sudaviau ir nux ir lycopodium, dar perskambinau gyd. sake jei dantys ir viduriai kieti tai calcarea didint.. tai nz kas cia mum suveike smile.gif 
Bet vel ner nei vieno danties, po tokiu siaubingu nemiegotu naktu doh.gif
O viduriai toliau kieteje, ir nesuprasi, maistas tas pats, buna dienu ok viskas, buna vel kieti...produktai tie patys... o zandai vakarais raudoni, ir sausi, ir kojos sausos, o rankutese ties didzuoju pirtu kur prasideda abiejose paraude sausi plotai( nesuprantu ar cia alergija ar nuo vandens su chloruoto g.gif
Laukiam mes vizito gale balandzio pas gyd,gal keis zirnius.. matyt ne visai gerai cia mums dar su AD ir alergijom...
Vis mastau kaip dantu dygimas, alergija, ir kieti viduriai susije tarpusavy?( kad skystina dantu dygimas vidurius del seiliu suprantu, bet kodel kietina? g.gif

smagu, kad jau susitvarket ax.gif
Manau, kad kiekvieno organizmas skirtingai reaguoja i dantu dygima, vienas viduriuoja, kitam viskas normaliai, kitam kietina (maniske prie tu kur viduriai prie kietesniu doh.gif ). Skaiciau, kad zandai gali sureaguoti ir nuo seiliu, jeigu labai seilejasi ir po to tas seiles pvz i zandus nusivalo g.gif Bet jusu atveju, jei oda sauseja ir kitose vietose, tai gal ir ne tame problema 4u.gif
Calcarea carbonica tipo vaiku viduriai linke kieteti, bet jei jus ja vartojate, tai kaip ir turetu aptvarkyti tuos reikalus g.gif Dar Silicea tinka kai sunkiai ir ilgai dygsta dantys, viduriai taip pat kieteja. O kai dantu dygimas susijes su nosies uzsikisimu ir viduriu uzkietejimu, tai Nux vomica 4u.gif http://www_joyspath_...homeopathy.html
o sitam isskaiciau http://whoindia.org/...Paediatrics.pdf , kad Magnesium muraticum tinka, kai viduriai kieteja dantu dygimo metu 4u.gif
Atsakyti
Merginos, ka duoti vaikui, kai hyperaktyvus, nemiega pietu ir nespeja i wc, nors eina arba besijuokdama siek tiek pasiusioja, supranta, kad nespeja, bet kame reikalas g.gif
Atsakyti
Sveikutės,
ką duot vaikui nuo alergijos? Pas gydytoją pakliūsim tik gegužės mėn, gal iki to bandysiu dar ištirt, nuo ko čia ta alergija, bet kol kas iki to, ką duot reiktų? Pradžioj mažiui ant nugaros vienoj pusėj atsirado bėrimas, po to ant šlaunies, dabar jau labai niežti. Spuogeliai neraudoni, tokie smulkūs odos spalvos, iškilę, nežinau kaip apibūdint geriau.
Atsakyti
Sveikos,

tarp visos savo hemeopatijos radau tuno aliejaus,visiskai nebepamenu kaip naudoti, nes buvo paskutini kart pries metus..Nuo slogos, bet gal dar kur ji galima panaudoti?nereikejo laikyti saldytuve? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terapankė @ 2012 04 16, 13:15)
Sveikos,

tarp visos savo hemeopatijos radau tuno aliejaus,visiskai nebepamenu kaip naudoti, nes buvo paskutini kart pries  metus..Nuo slogos, bet gal dar kur ji galima panaudoti?nereikejo laikyti saldytuve? Aciu  4u.gif

Tujų turbūt g.gif Turiu užsirašius, kad:
Thuja D3 - vienas dažniausiai vartojamų vaistų karpoms, papilomoms ir kondilomoms gydyti. Išoriškai vartojamas aliejų, tepalų pavidalu.

Homeopatinio tujų aliejaus naudojimas ( esant tirštai slogai, adenoidų mažinimui ir aplamai nosies gleivinei): po lašą gryno ( neskiesto) ryte ir vakare. Galima kartą per dieną. Galima tris sav. lašinti- savaitę daryti pertrauką, ir vėl taip pat. Esant tirštesnei slogai galima lašinti taip, kad pasiektų nosiaryklės galą ( trumpiau sakant, gilyn į nosį, tada tikrai gaunasi daugiau nei lašas). Perkamas homeopatinėje vaistinėje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S..K..: 16 balandžio 2012 - 18:18
QUOTE(S..K.. @ 2012 04 16, 16:17)
Tujų turbūt  g.gif 

Taip, naktis mazai miegota blush2.gif aciu.
Atsakyti
sweikutės

buvom pas homeop. pagaliau! dėl odos problemų vaikui išrašė mercurius6,reni. .o man išrašė carico cellulare/man vartot,nes maitinu dar/..gal kas galėtų įmest nuorodą pasiskaityčiau plačiau apie juos. .nes tik mercurius girdėtas,o kt ne. . .ačiū.

ir ar pradžioj turi pablogėt padėtis?ar ne?

vieni sako taip kiti ne. .pasimečiau sad.gif
Atsakyti
ka patartumet 11men,, mazylei imunitetui stiprinti.

beje,man paciai labai labai silpnas regejimas-idomu-ar homeopatija pagelbetu-mano -10minusas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nmante: 21 balandžio 2012 - 12:13
norejau pasitikslinti,ar yra kazka specifiska kai pasireiskia gerkles skausmas, kosulys ar sloga NUO SALOTO VANDENS, assaluskojas ar rankas..suslapus kojas prisemus batus..baloje rankas paprausus ir panasiai blush2.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Aš truputi su kitokiu klausimu. Jau anksčiau pastebėjau, kad darželis vaikui baubas didžiausias, nors į jį eina po du pusdienius į mėnesį. Vaikui 2 metai. Šią savaitę buvau ligoninėje su ja ir dabar jau atkreipiau dėmesį, kame problema - vaikų baimė blink.gif Bijo netgis 1 metų vaiko, bėga pas mane "mama mama", slepiasi. Net ir parke sunkoka prasilenkti, laikosi saugaus atstumo, slepiasi už manęs. Beje, turi vyresnę sesę, kieme su kitais vaikais lyg ir normaliai elgiasi, bet nepuola kartu žaisti - taip per atstumą laikosi. ką čia pavartojus? g.gif Man ši kitų vaikų baimė tokia jau perdėta atrodo g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,

Mums gydytoja išrašė resorban tepelą ir umckalor lašus. Ar kas esat siuos vaistus naudoję?
prie visa to liepė naudot sinupret, kurį turime.
Ar umckalor ir sinupret veikimo principas nera toks pat? g.gif

Slogos gal menesį neišsigydom doh.gif nors, kai buvom pas LOR sakė jau pasveiko mažoji, o po to vėl prasidėjo sloga, bet galvojau nežymi, nes niekas nesitraukė, o pradėjo kosėti lb šlapiai, aišku ji per maža, kad galėtų iškosėti ir išspjauti..
bijau, kad nebutų sinusitas, ar į plaučius nepersimestu. unsure.gif
Atsakyti
Eglita_L - dėl šventos ramybės, tegu LOR'istė paima pasėlį iš nosiaryklės. Mums taip sloga 2 mėnnesius beveik buvo, vis į kosulius persimesdavo, šlapiai kosėdavo, karkalų daug būdavo, bronchitai paskui ir t.t. Homeopatijos pagalba išgydydavau tuos kosulius, bet sloga nepasibaigdavo ir vėl viskas iš naujo. Finale, kai vėl kosuliai užėjo, paėmėm pasėli - išaugo gausiai pneomokoko bakterijų - jos pasirodo ir buvo priežastis. Nors beje, kraujas ilgai nerodė bakterinio uždegimo, todėl ir nerasavom priežasties, maniau, kad alerginė jau jai sloga doh.gif O kosuliai Jau link plaučių ėjo, matėsi židinukų verysad.gif
Tai žinoma, neapsiėjom be antibiotikų, bet dabar jau viskas gerai ax.gif

Beje, paskutinį kartą karkalus man pavyko per 3 dienas sumažinti su imbiero arbata. Radau receptą Aromaterapijos knygoje - tiesiog imbieros šaknį nuskustą ir gabaliukais papjaustytą pavirti 10min vandeny, ir tokią arbatą, pasaldintą medumi, kad skonis būtų normalus, neperaštru, gurkšnoti visą dieną. Manoji gausiai jos gėrė, tai kosuliai, nemeluosiu, per 3 dienas dingo smile.gif
Atsakyti