Įkraunama...
Įkraunama...

HOMEOPATIJA 21 TEMA

QUOTE(Dzada @ 2012 05 22, 08:37)
Iewuzze- gal praleidau 4u.gif  patinka ji jums?

Hortonas- tai vat kad tos bjaurybes tokios.. klastunes.. idomu kada pagaliau visam iseis? g.gif
Mum tai ant akiu perejo tikrai, nes man ir paraude akys ir ryt kiek traiskanu, ir vyresnei tas pats..
pediatrei skambinau liepe geria nosi isssvalyt bet kad ner pasikimse jau labai ta nosis... ale jei nepraeis per pora dienu pas okuliste, o ka okuliste bendro gali tureti su bacilu nugalejimu? unsure.gif Tobrex gi mazei jau 2 kart lasinau per menesi....ir antibiotikus gere..dabar bandau su sidabro vandeniu valyt..

as pas Lesinska lankiaus kai dickei buvo 2,5 kai pasiule xymelino, kazkaip nebejom pas ji..

na kaip ir viskas normaliai, bent jau mums padejo atsikratyti pastoviu ausu uzdegimu rolleyes.gif Kol kas esu patenkinta, aisku kai yra jau viskas gan gerai, norisi dar geriau biggrin.gif
O del LOR tai mes kiek esam buve, tai visi daktarai be issimties ausu uzdegimo atveju siule antibus ir aisku pjaut adenoidus, isskyrus Lesinska. Todel jis uzsitarnavo mano pasitikejima rolleyes.gif O del siulomu vaistu, tai manau, mes kiekvienas atsirenkam, ka vartoti, o ko ne, man jo poziuris patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iewuzze @ 2012 05 22, 09:02)
na kaip ir viskas normaliai, bent jau mums padejo atsikratyti pastoviu ausu uzdegimu rolleyes.gif Kol kas esu patenkinta, aisku kai yra jau viskas gan gerai, norisi dar geriau biggrin.gif
O del LOR tai mes kiek esam buve, tai visi daktarai be issimties ausu uzdegimo atveju siule antibus ir aisku pjaut adenoidus, isskyrus Lesinska. Todel jis uzsitarnavo mano pasitikejima rolleyes.gif  O del siulomu vaistu, tai manau, mes kiekvienas atsirenkam, ka vartoti, o ko ne, man jo poziuris patiko ax.gif

Matai mes tik 2 kartus buvom, del besikartojanciu slogu, bet jis suaugusiu gyd ar ne? g.gif Tai kazkaip kai nieko nepatare tai nebejau.. Mums ir gyd. neskiria antibus kai sinusitas is karto, leidzia kitais budais, homeopatija, ar kitais vaistais.. ji tik siule cia kazkada pjauti adenoidus, nes sloga kas 2 savaites kartojas..bet sako jus patys turite tam subrest..

Mums pradzioje ausu uzd siule lasiukus pediatre, bet kad nepadejo...aplamai ausu skausmas ziaurus dalykas verysad.gif

tai jei jis jums tiko gerai 4u.gif cia vienam tas pats gyd gali buti super kitam nelabai... irgi visi atsirenkam..

man pvz keistai kad musu gyd. B kaskarta nuo zalios slogos, zaliu traiskanu akyse siulo thuja.. nu neveikia ji mums.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzada: 22 gegužės 2012 - 08:25
QUOTE(Dzada @ 2012 05 22, 09:24)
Matai mes tik 2 kartus buvom, del besikartojanciu slogu, bet jis suaugusiu gyd ar ne? g.gif Tai kazkaip kai nieko nepatare tai nebejau.. Mums ir gyd. neskiria antibus kai sinusitas is karto, leidzia kitais budais, homeopatija, ar kitais vaistais.. ji tik siule cia kazkada pjauti adenoidus, nes sloga kas 2 savaites kartojas..bet sako jus patys turite tam subrest..

Mums pradzioje ausu uzd siule lasiukus pediatre, bet kad nepadejo...aplamai ausu skausmas ziaurus dalykas verysad.gif

tai jei jis jums tiko gerai 4u.gif cia vienam tas pats gyd gali buti super kitam nelabai... irgi visi atsirenkam..

man pvz keistai kad musu gyd. B kaskarta nuo zalios slogos, zaliu traiskanu akyse  siulo thuja.. nu neveikia ji mums.. doh.gif

taip, labai gaila vaikuciu, kai skauda verysad.gif as tai, kai labai skaudedavo ir niekas nepadedavo, jau griebdavausi chemijos, ibufeno duodavau 4u.gif
o jus mercurius sol bandet nuo zalios slogos ir traiskanu?
Atsakyti
Sveikutės. Liūdna, kad tiek daug sergančių yra. Sveikite smile.gif
Stafilokokas dažnai gydomas antibiotikais. Bet šiaip kaip yra - kai yra silpnas imunitetas, tada susergama, geriami antibiotikai, apgydo, bet antibiotikai dar labiau sumažina imunitetą. Užburtas ratas.
O kiek domėjausi, tai stafilokoką (tiesa skaičiau kad auksinį tą) gydo šalavijas. Pamėginkit, kam kokios problemos.
Atsakyti
Skaitydama pasisakymus, nutariau ir as pasidalinti savo patirtimi-gal kam pravers.
Buvo ir mums uzburtas ratas:sloga, akys, ausys ir t.t. Niekaip nesupratau kas vyksta. Nuejom pas homeopate. Betirdama su Folio testu paklause "kokius vaistus vartojate jus ir ka duodat dukrytei?" Isvardinau ka geria ji (vartojom infliucida, dentokind ir calcium komplekta+ nuo candidos toki komplektuka)-rodos nedaug blush2.gif , o as vartojau man prirasytus 2 kompleksus.Pasirodo buvo perdozavimas ir VISI rodikliai uzkile ir rode uzdegima visur, kas ir isauke pastovu uzburta rata, nes organizmas pastoviai "kovojo" biggrin.gif . Liepe kelioms dienom nuimti viska ir padaryti pertrauka, o poto paliko vartoti tik kelis.
Tai tiek.
Tiesa, mes dar prie ausu uzdegimo kiskio taukus uz ausytes tepam-skausma nuima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bzykas: 22 gegužės 2012 - 10:19
merginos sos, niekada neturejom tokio kosulio, toks trumpas sausas, lyg lojantis, koseja istisai net iki vemimo, kai bande atsigult, tai ir apsiveme unsure.gif Cia drosera tiktu? turiu homocorda, kas kiek galiu duoti?
Atsakyti
Ievuže, gali būt ir Hyoscyamus, ir ipecacuancha, ir coccus cacti, ir drosera, ir kt. Paskaitykit šitus, dar apačioje kiekvieno aprašymo būna panašūs išvardinti.

Mėginkit druskos kompresą ant kaklo - dažnai padeda atpalaiduoti sekretą, sumažėja ir tas smaugimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 22 gegužės 2012 - 11:34
QUOTE(Obuoliausia @ 2012 05 22, 12:33)
Ievuže, gali būt ir Hyoscyamus, ir ipecacuancha, ir coccus cacti, ir drosera, ir kt. Paskaitykit šitus, dar apačioje kiekvieno aprašymo būna panašūs išvardinti.

Mėginkit druskos kompresą ant kaklo - dažnai padeda atpalaiduoti sekretą, sumažėja ir tas smaugimas.

dekoju Obuoliausia 4u.gif bandau skaityt 4u.gif Ji kaip ir neuzkimus, akiu vokai uzkrite, pacios akys idube, paakiai pamele unsure.gif Ciaudo kaip uz tevyne, nosis bega. Kazkaip negirdziu kad butu gleiviu krutineje, toks gerklinis kosulys, bet lyg su spazmais eina. Tai vat ir metaus tarp Drosera ir Ipec (bet droserai lyg uzkimimas budingas g.gif )
Atsakyti
Iewuzze o jei lojantis kosulys ne phosporus? g.gif

Mes mercuris sol bandem kai sloga zalia buvo ir ausys, nesuveike mums verysad.gif

Obuoliausia, kreipiausi ir i Jus, nepastebite mano klausimo 4u.gif

Man abc forume siulo pullsatila kazkodel g.gif

O Iewuzze jus alergiski? nes kazkaip keistai jums su tom akim..ir nosis bega smarkiai... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzada: 22 gegužės 2012 - 12:28
QUOTE(Dzada @ 2012 05 22, 12:59)
Iewuzze o jei lojantis kosulys ne phosporus? g.gif

Mes mercuris sol bandem kai sloga zalia buvo ir ausys, nesuveike mums verysad.gif

Obuoliausia, kreipiausi ir i Jus, nepastebite mano klausimo 4u.gif

Man abc forume siulo pullsatila kazkodel g.gif
O Iewuzze jus alergiski? nes kazkaip keistai jums su tom akim..ir nosis bega smarkiai... g.gif

Phosphorus eina kartu su uzkimimu 4u.gif
O del alergijos tai zinok esu svarscius toki varianta, nes kiekvienais metais beveik tokiu paciu metu kartojasi doh.gif Tik, kad jei is pradziu temperatura buvo be jokiu pozymiu, dabar nukrito tempa, islindo ta sloga ir kosulys baisinis verysad.gif As irgi su sloga ir siokiu tokiu kosuliu, tai kazkaip atmeciau alergijos tikimybe, galvoju greiciau virusas g.gif
Beje, del pullsatilos, man regis kazkada savo mazajai prie traiskanojanciu akyciu esat jau dave ir tada suveike mirksiukas.gif gal ir dabar padetu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iewuzze @ 2012 05 22, 13:40)
Phosphorus eina kartu su uzkimimu 4u.gif
O del alergijos tai zinok esu svarscius toki varianta, nes kiekvienais metais beveik tokiu paciu metu kartojasi doh.gif Tik, kad jei is pradziu temperatura buvo be jokiu pozymiu, dabar nukrito tempa, islindo ta sloga ir kosulys baisinis verysad.gif As irgi su sloga ir siokiu tokiu kosuliu, tai kazkaip atmeciau alergijos tikimybe, galvoju greiciau virusas g.gif
Beje, del pullsatilos, man regis kazkada savo mazajai prie traiskanojanciu akyciu esat jau dave ir tada suveike mirksiukas.gif  gal ir dabar padetu 4u.gif

oi nebutinai gal... mums paskutini karta nebuvo uzkimus, bet naikti lojo ir duso.. kita diena vien ant phosporus laikiau... nors kai as kosejau ne lojau, o dusau iki asaru ir springau vos ne iki vemimo, sausas kosulys man skyre bronchali, grip heel ir angina heel ir suveike...

Kaip jus gerai pamenate, as jau nepamenu kada mums akytes traiskanoja be sio ilgo sirgimo g.gif radau pati kada.. bet tada ten geltonos traiskanos buvo, o dabar zalios ir akys ryte sulipe... as kita vertus manau kad jei bakterija juk antibus sugerem, sulasinom, jei alergija db geriam ziret lasiukus, o jei virusas tai imunas pats kovot su juo turi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzada: 22 gegužės 2012 - 13:03
Dzada, hepar sulph. skaitėt? Pulsatilla? Merc. sol. complex? Reikia žiūrėt visumą, nes distanciniu būdu sudėtinga įvertinti.
Atsakyti