Įkraunama...
Įkraunama...

HOMEOPATIJA 21 TEMA

Laba diena

Skiepu pasaliniam poveikiam pasalint Hepar sulphur ,o kokia potencija butu 1,5 m vaikui? 6 per silpna?
Atsakyti
[quote=waidaw,2012 06 07, 15:43]
Mums pradziai sake duoti Beladona su Mercurium, po to Arsenicuma ir Phosfora. Tai pasiziurekit ,kas jums labiau tiktu.

Papildyta:
[quote=Obuoliausia,2012 06 02, 16:25]

LT vaistinėse jau yra Shuesllerio druskų (80 tab. apie 31 lt). Kaune mačiau "Parapharm" vaistinėje.

Maciau ir as tu drusku Debreceno vaistineje, KLP. Pasiemiau lanktinuka. Jie turi internetini puslapi, kur galima placiau paskaityti, yra testas, kokia Siuslerio druska tinka. Bet man cia klausimu kyla,ar cia homeopatija ar farmacija.... g.gif parasyta,jeigu ne ta gersi, organizmas drusku nepriims. O juk homeopatijoje jei ne ta vartosi ilga laika, tai issauks ligos simptomus. Tai as cia vis mastau mastau...kas gal ziniu daugiau turit?
[/quote]

Skaičiau jų puslapyje: http://www.siuslerio...os.lt/gydytojai
kad gydytoja dėl Šiuslerio druskų nemokamai konsultuoja. Gal jau esate kas nors buvę? nerandu kol kas atsiliepimų.
Atsakyti
Musu 2 seimos nariams siandien radom erkes, vienai, betraukiant, nutraukem galvute doh.gif Ar verta jau po ikandimo gerti Ledum? Kaip ir ka jis veikia?
aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrulia77: 12 birželio 2012 - 15:05
sveikos merginos, gal pasirodysiu visai žiopla. bet va vakar pirmąkart nusivežiau vaiką pas hemaopatą. pavargau nuo ligų maratono ir nuo nuolatinio antibiotikų gėrimo.paklausiau kaimynių patarimo ir išbandžiau hemaopato konsultaciją, bet palikau it musę kandusi, nieko nesupratau, nieko jis man nepasakojo į mano klasuimus neatsakinėjo tik pats labai daug klausinėjo prirašė Lukui belekiek tų žirniukų. norėčiau surasti jų aprašymus kad bent žinočiau nuo ko jie ir kam, kažkaip nedrąsu man duoti, ar būna kažkox pablogėjimas kai pradeda gerti tuos žirniukus?
gal galės man kas pagelbėti, vaikai lipa ant galvos negaliu normaliai info susirasti kur pasiskaityti apie šiuos vaistus:
Arsenicum alb.
Calcium fluoratum
Lycopodium
Medorrhinum
Chamomilla
Ačiū iškart už atsakymus
Atsakyti
Pasiskaityti galima cia - rusu kalba. virsuje pagal abecele susirasit smile.gif
Atsakyti
Ką galit parekomenduot vaikui, kurio silpna vieta-gerklė?
Atsakyti
Mes irgi sergam ir sergam. O musu daktare pastoviai truputi kas iskart antibiotikus. Nuejom pries pora men. del istisai varvancios slogos. Ji ir vel ta pati -antibiotiku pagert, kad sunaikint pilnai bakterija. As matau, kad mano vaikui atvirksciai vis labiau silpsta imunitetas, ir vis dazniau serga. Antibiotikai laikinas pagerejimas tik.Tai paskutini kart jau supykau ant daktares, ismeciau recepta lauk ir pradejau ieskot naturaliu produktu vaikui. Galvojau, kad influcid labai geras, bet veliau supratau, kad reklamos auka tapau:) Ten gi alkoholio yra. Drauges ramino, kad kiek ten to alkoholio, bet man nekilo ranka. Tai ir ta teko ismest. Galu gale susiradau Manuka medaus eliksyra vaikams, jis su medum, pankoliu,pipirmėte, eukaliptu. Vaikas puikiai geria, ir savijauta geresne. Kai susirgom net paracetamolio zvakute viena kart pirma vakara idejau. Nes dar turim problema, kad ne viska geria.Po to temperatura kiekviena vakar mazejo. Tai ties juo ir apsistosim.
Galiu parekomenduot visom. Ji radau internete medusmanuka.lt, vaistinej kiek klausinejau nieko panasaus neturi vaikams.
Atsakyti
QUOTE(Marseli @ 2012 06 15, 23:31)
Mes irgi sergam ir sergam. O musu daktare pastoviai truputi kas iskart antibiotikus. Nuejom pries pora men. del istisai varvancios slogos. Ji ir vel ta pati -antibiotiku pagert, kad sunaikint pilnai bakterija. As matau, kad mano vaikui atvirksciai vis labiau silpsta imunitetas, ir vis dazniau serga. Antibiotikai laikinas pagerejimas tik.Tai paskutini kart jau supykau ant daktares, ismeciau recepta lauk ir pradejau ieskot naturaliu produktu vaikui. Galvojau, kad influcid labai geras, bet veliau supratau, kad reklamos auka tapau:) Ten gi alkoholio yra. Drauges ramino, kad kiek ten to alkoholio, bet man nekilo ranka. Tai ir ta teko ismest. Galu gale susiradau Manuka medaus eliksyra vaikams, jis su medum, pankoliu,pipirmėte, eukaliptu. Vaikas puikiai geria, ir savijauta geresne. Kai susirgom net paracetamolio zvakute  viena kart pirma vakara idejau. Nes dar turim problema, kad ne viska geria.Po to temperatura kiekviena vakar mazejo. Tai ties juo ir apsistosim.
Galiu parekomenduot visom. Ji radau internete medusmanuka.lt, vaistinej kiek klausinejau nieko panasaus neturi vaikams.

o ką daryti toms, kurių vaikai alergiški medui? g.gif Beje, maniškiui alergija buvo ir nuo Stodal, ir nuo Aflubin doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2012 06 16, 05:55)
o ką daryti toms, kurių vaikai alergiški medui? g.gif Beje, maniškiui alergija buvo ir nuo Stodal, ir nuo Aflubin doh.gif

siaus laikais musu organizmai uzsiterse, kad musu atzaleles tokiso alergiskos
linkiu mamoms stiprybes ir kantrybes, o mazyliams sveikatos
tik naturalumu padesime sau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2012 06 15, 19:54)
Ką galit parekomenduot vaikui, kurio silpna vieta-gerklė?

Bijau kad parekomenduoti nelabai ka galima. Reikia ziureti i simptomu visuma. Raudona gerkle, paburkusios tonziles, kuri puse labiau, skauda neskauda, paberta ar ne, spalva, kvapas is burnos....reiktu jums homeopato.
Gerkles problemos dazniausiai vartojam Beladona, Mercurius sol., Apis, Lachesis, Lycopodium. Jei is kompleksiniu Angina-Heel, Mercurius-Heel, Tonsilotren. Skaitykit, atrasit pagal jusu vaiko ligos imptomatika.
Papildyta:
QUOTE(Marseli @ 2012 06 15, 23:31)
Galvojau, kad influcid labai geras, bet veliau supratau, kad reklamos auka tapau:) Ten gi alkoholio yra. Drauges ramino, kad kiek ten to alkoholio, bet man nekilo ranka. Tai ir ta teko ismest.

Mus Influcidas gelbejo visa rudeni.
Visi skysto pavidalo homeopatiniai yra su alkoholiu. Bet ne saukstais ji gerti reikia, cia ne mikstura. O laseliais, tiek kiek vaikui metu i puses stiklines vandens praskiesti. Influcido yra ir tabletemis.
Atsakyti
Sveikos,
ka parekomenduotumet nuo kaiusinio baltymo slgos? Sestadieni vaikui buvo uzgulta nosis, bet nieko neisputem. Pradejau duoti Mercurius heel compl. + purkst juros druska, tai paleido ir iki siandien toks kiausinio baltymas skaidrus. Siandien lyg bando slapiai koseti, temp. 37. Ka patartumet?
Atsakyti
QUOTE(Gitija @ 2012 06 15, 11:10)
sveikos merginos, gal pasirodysiu visai žiopla. bet va vakar pirmąkart nusivežiau vaiką pas hemaopatą. pavargau nuo ligų maratono ir nuo nuolatinio antibiotikų gėrimo.paklausiau kaimynių patarimo ir išbandžiau hemaopato konsultaciją, bet palikau it musę kandusi, nieko nesupratau, nieko jis man nepasakojo į mano klasuimus neatsakinėjo tik pats labai daug klausinėjo prirašė Lukui belekiek tų žirniukų. norėčiau surasti jų aprašymus kad bent žinočiau nuo ko jie ir kam, kažkaip nedrąsu man duoti, ar būna kažkox pablogėjimas kai pradeda gerti tuos žirniukus?
gal galės man kas pagelbėti, vaikai lipa ant galvos negaliu normaliai info susirasti kur pasiskaityti apie šiuos vaistus:
Arsenicum alb.
Calcium fluoratum
Lycopodium
Medorrhinum
Chamomilla
Ačiū iškart už atsakymus

nu nenormalus hemeopatas sakyčiau, bet ir jūs manau neturėjote teisės išeiti iš kabiento, nesupratusi kaip vartoti tuos vaistus.Jei norit žinoti nuo ko jie tai pagoolinkit, šiaip man irgi nesakė, nes sako čia ilgai pasakoti reikia, bet aš einu pas jį tai vadinasi pasitikiui.Mums viska aiškiai surašė ant lapo po kiek ką gerti, kokiu metu ir pan. pablogėjimo nuo jų nebus, nes tokie vaistai labai skiesti, todėl nepergyvenkite.
Iš jūsų paminėtų man pažįstamas tik arcenicum ir medorhinum, geriam juos pakaitom i diena po tris žirniukus 4u.gif
Atsakyti