Įkraunama...
Įkraunama...

HOMEOPATIJA 21 TEMA

Jei ką domina, tai Lukiškių vaistinėje jau yra "Dr.Šiuslerio drusko" lietuvių kalba.
Atsakyti
Svekos mamytės,kasdien skaitau jūsų puslapėlį ir vis nesiryžau įsijungti,su homeopatija gyvenam jau šešerius metus,tai pavyksta pasveikt,tai ne,visko būna,na bet juk toks gyvenimas.Na o paskutiniu metu susidomėjau Šiuslerio druskom,gal kas bandėt?mane ypač domina(kol dar vasara,kol vaikiukai dar neserga)dėl plaukų smukimo,domėjausi lyg ir silicea tiktų?gal kas bandėt?jau du metai kaip po gimdymo,velykom baigėme draugystę su mano pienuku,o plaukai niekaip neatsistato,ir kuo toliau tuo daugiau.Dėkoju už pasisakymus 4u.gif
Atsakyti
sveikos mergaites 4u.gif , gydemes nuo streptokoko antibais, deja nepadejo, gerkle ir vel buvo pasidarius tolygiai raudona, pasidareme paseli, o kol laukiame pradejau vaikui duoti belladonnos zirniukus, turejau juos is pazistamos, dozavimas 4zx3, ir ziuriu praejo beveik paraudimas bigsmile.gif tik beda - zirniukai baigesi, dabar bandau dar uzsisakyti, VLN niekas ju neturi, jus man paaiskinkite ukiskai, panasu kad mes turejome D3 potencijos zirniukus? kuriuos galima gerti po kelis ir daznai. Vienoj vaistineje visgi radau belladonna C30 - man pasake, kad jie yra stipresni ir ju vartoti 4metu vaikui negalima? Kiek pasiskaiciau, tai C30 yra dar labiau praskiestas uz D3??? Kaip taip gali buti, kad silpnesnis koncentratas veikia stipriau? blink.gif labai busiu dekinga uz atsakyma 4u.gif
Kokios potencijos reikia vartoti 4,5m vaikui? o kokios suaugusiam?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucky_star: 02 liepos 2012 - 18:24
QUOTE(lucky_star @ 2012 07 02, 19:22)
sveikos mergaites 4u.gif , gydemes nuo streptokoko antibais, deja nepadejo, gerkle ir vel buvo pasidarius tolygiai raudona, pasidareme paseli, o kol laukiame pradejau vaikui duoti belladonnos zirniukus, turejau juos is pazistamos, dozavimas 4zx3, ir ziuriu praejo beveik paraudimas  bigsmile.gif  tik beda - zirniukai baigesi, dabar bandau dar uzsisakyti, VLN niekas ju neturi, jus man paaiskinkite ukiskai, panasu kad mes turejome D3 potencijos zirniukus? kuriuos galima gerti po kelis ir daznai. Vienoj vaistineje visgi radau belladonna C30 - man pasake, kad jie yra stipresni ir ju vartoti 4metu vaikui negalima? Kiek pasiskaiciau, tai C30 yra dar labiau praskiestas uz D3??? Kaip taip gali buti, kad silpnesnis koncentratas veikia stipriau?  blink.gif  labai busiu dekinga uz atsakyma 4u.gif
Kokios potencijos reikia vartoti 4,5m vaikui? o kokios suaugusiam?

mes vaikui naudojam ir C 30 ir C 200 ir 1M Ir 10M... tik viskas daroma protingai:) kuo labiau skiesta tuo labiau letiniam atvejam.. 30 C ir 200C umiem daugiau 4u.gif
Atsakyti
tai reiskia galima vaikui duoti 3kart i diena po 4 zirniukus belladonnos c3?
Atsakyti
Lucky, Beladonna C30 keturmečiui tikrai yra normalus stiprumas 4u.gif Tiesiog mažiems vaikams ją galima perdozuot (pvz. iki 2 metų), jei nežinomi pagrindiniai principai (geriausia dozę kartoti, kai pastebit, kad vėl intensyvėja simptomai). Už tai vaistinėje apsidrausdami gali taip pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2012 07 02, 22:26)
Lucky, Beladonna C30 keturmečiui tikrai yra normalus stiprumas  4u.gif  Tiesiog mažiems vaikams ją galima perdozuot (pvz. iki 2 metų), jei nežinomi pagrindiniai principai (geriausia dozę kartoti, kai pastebit, kad vėl intensyvėja simptomai). Už tai vaistinėje apsidrausdami gali taip pasakyti.

Obuoliausia, Anikita - aciu uz issklaidytas mano abejones wub.gif
tos potencijos man - zalias miskas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucky_star: 02 liepos 2012 - 21:29
Sveikos,
kur butu galima daugiau paskaityti apie konstitucini gydyma, jo procesa, principa ir t.t., ne psichologinius aprasymus aciu
Atsakyti
Sveikos noriu pasiteirauti ar yra kokiu zirniuku nuo nervu sesemeciui. Pas mane jautrus jis nuo prigimimo, bet paskutiniu metu labai jautrus aplinkai. Didelis fantazuotojas labai laki fantazija viskas jam namie atgyja. Zaisliukai gyvi iki siol nekreipiau labai demesio, bet paskutiniu metu jis pradejo bijoti nuaiti net i toleta unsure.gif Miega gerai, bet dienos metu toks suirzes. Lyg ipatingu permainu musu kasdienybeja nera, bet gal kokie cia amziaus pokstai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2012 07 04, 20:30)
Sveikos noriu pasiteirauti ar yra kokiu zirniuku nuo nervu sesemeciui. Pas mane jautrus jis nuo prigimimo, bet paskutiniu metu labai jautrus aplinkai. Didelis fantazuotojas labai laki fantazija viskas jam namie atgyja. Zaisliukai gyvi iki siol nekreipiau labai demesio, bet paskutiniu metu jis pradejo bijoti nuaiti net i toleta unsure.gif Miega gerai, bet dienos metu toks suirzes. Lyg ipatingu permainu musu kasdienybeja nera, bet gal kokie cia amziaus pokstai  blush2.gif

Aprile, šiuo atveju geriausia kreiptis į homeopatą. Tik jis gali įvertinti visumą ir rasti tinkamiausią vaistą. 4u.gif Tikrai yra jautruoliams variantų, bet mes distanciniu būdu nepasakysim.

http://www.lrytas.lt...d...d=99&view=2 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2012 07 05, 09:22)
Aprile, šiuo atveju geriausia kreiptis į homeopatą. Tik jis gali įvertinti visumą ir rasti tinkamiausią vaistą.  4u.gif Tikrai yra jautruoliams variantų, bet mes distanciniu būdu nepasakysim.

http://www.lrytas.lt...d...d=99&view=2  ax.gif

Senai pamastau apie tokia galimybe dekui rolleyes.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
anikita truputį suklydo dėl potencijų smile.gif - žemesnės potencijos (D3, 6, 30) tinka ūmiems atvejams. Kuo žemesnė potencija, tuo dažniau galima duoti. C200, 1M - labiau naudojamos lėtinėms ligoms gydyti ir jos vartojamos rečiau (po 1-2 k per savaitę ar mėnesį).

Sakykit, ar kas bandėt ar esat susidūrę su venų varikozės gydymu homeopatiškai. g.gif
Tikėjausi išvengti šito "džiaugsmo", bet matau, kad jau reikia užsiimti gydymu. Tik suabejojau, ar pradėti nuo homeopatijos ir savarankiškai, ar bandyti farmacininkų siūlomus tepalus. unsure.gif
Gal kas iš forumiečių pasidalins patirtimi 4u.gif
Atsakyti