Konstitucini vartojam 3 sav dabar darom savaites pertrauką ir vėl tris savaites vartosim. Dar savaite iki homeopatinio gydymo pradžios nebevartojos purškiamo hormono nuo astmos, pas homeopatę kai lankėmės tuo metu vaikas nesirgo, tiesiog išrašė žirniukus pagal mano pasakojimą ir dažniausius nusiskundimus. Prieš savaitę vaikas lauke sušalo ir lyg prasidėjo sloga, po poros dienų nuo antigripino 3 ji dingo, bet atsirado kosuliukas, emiausi to OHOM jis suveikė lyg ir neblogai, vaikas nustojo kosėt, bet plaučiai liko švilpt, nors pats vaikas nedūsta net ir prisidūkęs, tiesiog giliai įkvėpus girdisi švilpimas (ir plika ausim ir fonendoskopu) Šiaip dar sunku spręst ar homeopatija čia keičia ligos eigą, nes anksčiau tiek sloga tiek kosuliai min 2 sav tęsdavosi. Dabar tik tyliai viliuosi, kad homeopatija padės.
Nusipirkau Phosphor 30 C, o po kiek dozuot 6 metų vaikui ir kiek kartų dienoje?
Sveikutės. Prašau pagalbos. Mano sūnus skundžiasi, kad ryjant seiles skauda gerklė ir jausmas toks, lyg skrepliai būtų gerklėje (nors jų nėra). Gerklės lankas (ten kur yra liežuvėlis, ta dalis gerklės) toks raudonas, bet ne visas, o juostomis. Daugiau atrodo kaip kraujagyslės išryškėjusios. kas galėtų pagelbėti?
O šiaip jaučiasi gerai.
Tik galvoju, gal iššaukė vėl tas maistas: rūgštūs obuoliai, duona ir pan. (kartais skundžiasi, kad rūgštys kyla, yra buvęs grybelis).
O šiaip jaučiasi gerai.
Tik galvoju, gal iššaukė vėl tas maistas: rūgštūs obuoliai, duona ir pan. (kartais skundžiasi, kad rūgštys kyla, yra buvęs grybelis).
QUOTE(bevardė @ 2012 09 17, 12:45)
Nusipirkau Phosphor 30 C, o po kiek dozuot 6 metų vaikui ir kiek kartų dienoje?
zirniuku tiek kiek metu

QUOTE(argus @ 2012 09 17, 13:36)
Sveikutės. Prašau pagalbos. Mano sūnus skundžiasi, kad ryjant seiles skauda gerklė ir jausmas toks, lyg skrepliai būtų gerklėje (nors jų nėra). Gerklės lankas (ten kur yra liežuvėlis, ta dalis gerklės) toks raudonas, bet ne visas, o juostomis. Daugiau atrodo kaip kraujagyslės išryškėjusios. kas galėtų pagelbėti?
O šiaip jaučiasi gerai.
O šiaip jaučiasi gerai.
Phytolacca, Lachesis, Apis, Gelsemium?
QUOTE(Iewuzze @ 2012 09 17, 13:02)
zirniuku tiek kiek metu

Kaži o kodėl konstitucini ir antigripina gydytoja rekomendavo po 3 žirniukus? 6 nebus perdaug?
šiaip tai aš nelabai suprantu to "tiek žriniukų, kiek metų". iki kelių metų taip skaičiuojama? nes nu juk suaugę nevartoja po 20 žirniukų, jei jam 20 metų, tiesa? vaikui 6 žirniai man irgi atrodo daug, max kiek mums yra skyrę, tai mano šešiamečiui po 5 žirniukus.
QUOTE(bevardė @ 2012 09 17, 14:40)
Kaži o kodėl konstitucini ir antigripina gydytoja rekomendavo po 3 žirniukus? 6 nebus perdaug?
QUOTE(Teka @ 2012 09 17, 14:45)
šiaip tai aš nelabai suprantu to "tiek žriniukų, kiek metų". iki kelių metų taip skaičiuojama? nes nu juk suaugę nevartoja po 20 žirniukų, jei jam 20 metų, tiesa? vaikui 6 žirniai man irgi atrodo daug, max kiek mums yra skyrę, tai mano šešiamečiui po 5 žirniukus.
as kaip suprantu max doze suaugusiam yra 9 zirniukai

Kaip suprantu potencija 3 yra stipresnė už 30, gal nuo potencijos irgi priklauso žirniukų sk?
QUOTE(bevardė @ 2012 09 17, 14:54)
Kaip suprantu potencija 3 yra stipresnė už 30, gal nuo potencijos irgi priklauso žirniukų sk?
vaikams mano yra skyręs tik 30C, bet pvz vienus žirnius vartojam ilgą laiką, tai lėtinėm ligom, juos ir dvimečiui ir šešiamečiui skyrė po 3 žirnius kartą per savaitę, ūmiais atvejais irgi tą pačią 30C potenciją skiria, bet šešiamečiui po 5 žirnius, dvimečiui po 3, po 2, kaip kada
QUOTE(bevardė @ 2012 09 17, 14:54)
potencija 3 yra mazesne nei 30

QUOTE(Iewuzze @ 2012 09 17, 13:58)
Ačiū už paaiškinimą.
Man M yra skyręs ir 10 žirniukų, bet 6 potenciją, 4 kartus per dieną. Ūminiam ligos gydymui.