Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

QUOTE(cole1 @ 2012 04 20, 13:30)
Jūsų sūniukas be kepurytės gražiau atrodo-labai plaukuciai thumbup.gif
O kur bliuskytę gavot? g.gif

Jau kupeta kupetele tu plauku biggrin.gif Jis pats jau plikos galvos sezona atidare, bet lauke be kepures pas mus dar ankstoka vaiksciot, visgi vejuota pajury.
Bliuskute is vertbaudet.
Atsakyti
Vai vai, visai susiveliau, koki dydi futbolisto kelniu uzsisakyt g.gif Voveriukas taip graziai atrodo 4u.gif Poziuri, kiek sveria jusu grozybe? Maniskis ugio 90 cm, bet sveria 14.5 kg, sunkus toks vaikis... tai ar nebus tos 1-2 metu jam kaip timpos smile.gif Taip ir metaus, didesnes ar mazesnes imt...
Atsakyti
Na va,aš taip pat jau apsipirkau Happeake. Nors jie Vilniuj jau neturėjo juodo kepuriuko 3 dydžio,bet rado Kaune thumbup.gif Ir melsvą paėmiau-mums šaltai vasaros dienai labai tiks...Ir labai tų juodų futbolisto kelnyčių laukiu 6-12 mėn.Tikiuosi -tiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2012 04 19, 22:31)

Dabar jau matau, kad tas dzemperiukas man nelabai ax.gif  Per daug jau jis prailgintas, o jei, kaip jau minejau, dydi neatitaikysi idealiai, tai ir suknele, o ne dzemperis gali gautis doh.gif Labai noreciau tokio dzempo, bet normalaus ilgumo.
Papildyta:

Man patiko dzempas,svarbu dydi gera parinkti,mes jau net neskaicuoju kiek tokiu esam pakeite, tuo ir grazus ,kad kitokie nei visi standartai wub.gif
va musiskiai keli:

user posted image
user posted image
user posted image
QUOTE(Amrinasta @ 2012 04 20, 07:41)
nebus  mirksiukas.gif , pati Vaida sake, kai pirkau, kad sitas modelis truputi mazintas  ax.gif .

o man sake,kad atitinka dydziai tongue.gif

QUOTE(Amrinasta @ 2012 04 20, 08:01)
Taip sudirbot cia Modidu kokybe, kaip tik sian planavau tu languotu kelnyciu vaziuot  g.gif .
Erikiuxxx, kaip jums nesiojasi tos jusu languotosios  g.gif , turim mes trikotazines, bet dar neskalbtos  g.gif .

mes ju nespejom dar nupirkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linutuks @ 2012 04 20, 16:36)
Vai vai, visai susiveliau, koki dydi futbolisto kelniu uzsisakyt g.gif  Voveriukas taip graziai atrodo 4u.gif Poziuri, kiek sveria jusu grozybe? Maniskis ugio 90 cm, bet sveria 14.5 kg, sunkus toks vaikis... tai ar nebus tos 1-2 metu jam kaip timpos smile.gif Taip ir metaus, didesnes ar mazesnes imt...

sakyčiau pirkit 1 2 metu, musu ugis 89ir sveriam 14beveik, tai dar yra kur ir augti, per gumyte galvoju dar kaip ir susiaurinti.. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(linutuks @ 2012 04 20, 17:36)
Vai vai, visai susiveliau, koki dydi futbolisto kelniu uzsisakyt g.gif  Voveriukas taip graziai atrodo 4u.gif Poziuri, kiek sveria jusu grozybe? Maniskis ugio 90 cm, bet sveria 14.5 kg, sunkus toks vaikis... tai ar nebus tos 1-2 metu jam kaip timpos smile.gif Taip ir metaus, didesnes ar mazesnes imt...

Voveriuko ugis apie 90cm, o sveria apie 12,5kg 4u.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2012 04 20, 20:18)
Man patiko dzempas,svarbu dydi gera parinkti,mes jau net neskaicuoju kiek tokiu esam pakeite, tuo ir grazus ,kad kitokie nei visi standartai  wub.gif
va musiskiai keli:

user posted image
user posted image
user posted image

Tai, kad tavo fotkese seno tipo dzempai, o dabar tie naujieji gi prailginti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2012 04 21, 00:49)
Voveriuko ugis apie 90cm, o sveria apie 12,5kg 4u.gif
Tai, kad tavo fotkese seno tipo dzempai, o dabar tie naujieji gi prailginti ax.gif

ne ilgesni negu senieji, visi ju dzempai buvo prailginti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Požiūris @ 2012 04 19, 22:31)
Bet cia ne happeak? g.gif

o kas daugiau ? biggrin.gif
Aisku ,kad happeak,tik tada dar nebuvo tokia masofke,kaip dabar doh.gif
Turime si komplektuka, siai vasarai pasilikau,nes anksciau nespejom nesioti,tai sakiau siemet nesiosime,kaip kaprius rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 21 balandžio 2012 - 08:42
mes turime "Modidu" kelis drabužėlius, na kokybė patiko, tik kad labai mažinti sakyčiau... nešiojasi puikiai...

Bet dabar ypač patenkinti esam uteniškių darbais, nešioja mažiukė laiminga... o jau naujienų kad prikėlė merginos super
labai dailios siūlės, senai nematyta tokia koybė lyginant su US ir UK drabužiais, kai viską siūna kiniečiai... mirksiukas.gif
labai rekomenduoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2012 04 19, 11:57)
Siandien ir as jau parsinesiu savo siuntini, matau jau yra gauta paste thumbup.gif

o Premaman parduotuvej nera Happpeako futbolisto kelniu? mes tas senas Oranzines is ten pirkom 4u.gif grizusi noreciau ir futbolisto raudonas nupirkt, bet jei jie neturi - be primatavimu nebepirksiu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Požiūris @ 2012 04 19, 18:56)
Nea, batai H&M. mirksiukas.gif

taip noriu tuos baciukus nupirkt, bet kiek einu i HM, tiek saviskio dydzio nerandu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(zweika @ 2012 04 19, 19:28)
As parduotuveje pamatavau raudonas (jos kaip melynos) ir juodas to paties dydzio, tai juodos ilgesnes siek tiek. Juodos su raisteliu, o melynos be, apacioje dar tokie skeltukai atrodo melynoms yra. Ir man truputi klyniukas pasirode, kad melynu zemesnis yra.

tai ziuriu raudonos visai nepopuliarios, o man jos tokios dailios atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 04 20, 20:18)
Man patiko dzempas,svarbu dydi gera parinkti,mes jau net neskaicuoju kiek tokiu esam pakeite, tuo ir grazus ,kad kitokie nei visi standartai  wub.gif
va musiskiai keli:

o man sake,kad atitinka dydziai  tongue.gif
mes ju nespejom dar nupirkti  4u.gif

Super atrodot thumbup.gif
QUOTE(xxxsaulyte @ 2012 04 21, 15:40)
mes turime "Modidu" kelis drabužėlius, na kokybė patiko, tik kad labai mažinti sakyčiau... nešiojasi puikiai...

Bet dabar ypač patenkinti esam uteniškių darbais, nešioja mažiukė laiminga... o jau naujienų kad prikėlė merginos super
labai dailios siūlės, senai nematyta tokia koybė lyginant su US ir UK drabužiais, kai viską siūna kiniečiai...  mirksiukas.gif
labai rekomenduoju  mirksiukas.gif

Tai kad neidomu. Visi kopijuoti darbai iš kitu gamintoju g.gif Ir kokybė, abejoju nes kai kuriuose foto matosi truputi siūlės patrauktos schmoll.gif Ko trikotažas labai nemėgsta blink.gif Norėtusi kaško naujo .O ne masovkės

Mes turime šias. Super nešiojasi neapsivėlė po skalbimo Kokybė ok
user posted image

O dabar laukiame viso šio derinio
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 23 balandžio 2012 - 18:12
QUOTE(tvika @ 2012 04 22, 10:14)
Super atrodot  thumbup.gif
Tai kad neidomu. Visi kopijuoti darbai iš kitu gamintoju  g.gif Ir kokybė, abejoju nes kai kuriuose foto matosi truputi siūlės patrauktos  schmoll.gif Ko trikotažas labai nemėgsta  blink.gif  Norėtusi kaško naujo .O ne masovkės

Mes turime šias. Super nešiojasi neapsivėlė po skalbimo Kokybė ok
user posted image

http://www.part.lt/i...d2098267620.jpg

Labai grazu, o kas gamintojas? Kaip kainos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 23 balandžio 2012 - 18:12
QUOTE(tvika @ 2012 04 22, 10:14)

user posted image

o gal jus matet kaip atrodo vien tik kelnes ? nes po tuo svarkuciu nesimato... ten ale su sleikom ar trumpu liemeniu ax.gif as noreciau tik kelnyciu ax.gif

fb ieskokit Viskas Vaikams
Atsakyti