Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

QUOTE(Jutkė @ 2012 09 13, 11:03)
Ateinu patarimo  blush2.gif Ar nesioja bug2hug kepuryte ziema,jos tokios plonos atrodo ar ziemai tinka? blush2.gif  g.gif

ziemai tinka tik tada jaigu nera vejo, nes jaigu vejuota, tai vejas ta kepure kiaurai perpucia vaikui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 09 13, 18:33)
ziemai tinka tik tada jaigu nera vejo, nes jaigu vejuota, tai vejas ta kepure kiaurai perpucia vaikui mirksiukas.gif

teisybe jei labai salta irgi jau baisu su ja vesti reikia ir siltą dar tureti atsargai o jei vejas tai tikrai neisvesi smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Mamytes gal,kuri turite Modi Du aksomininius laisvalaikio treningucius sau blush2.gif kaip kokybe ir ar atitinka dydzius g.gif noriu uzsusakyti internetu smile.gif bijau nusivilti, nes mamyciu sijonmaisis po pirmos dienos nusipumpuravo unsure.gif
Atsakyti

Mūsų iš lietuvių siūtų rūbelių labiausiai pasiteisinę pirkinukai:
Akuku paltukas. Nešiojom 2 metus ir tikrai pirksim dar vieną. Tik va nežinau kiek dabar bus patogu, nes jau baisiai savarankiška ta mano panelė, o jo pats turbūt neužsisegsi.
Iš Happeako įsimylėję Nidos sukneles ir susegamus bliuznus su kapišonu.
Vasarą faktiškai neišsivilkom iš bug2hug visų turimų rūbelių: suknelių, tunikų, kelnių, sijonų. Pati irgi be galo myliu moterišką bliuskę.

O prieš porą sav. įsigijom d.j. m studio batukus - tobuli. Na nebent apie spec. vidpaduką dar pagalvočiau, bet ir labai labai gražūs ir patogūs.
Atsakyti
Na o mano patirtis ne kokia apie lietuviskus kureju drabuzelius. Negaliu kalbeti apie visus, nes susiduriau tik su dviem, tai patirtis nuvyle: naudojama labai plona medvilne 'rubeliai kaip tysaliukai', netgi parduotuves lentynose sukabinti rubeliai jau aplipe pukeliais ir kt. Kainos ir kokybes santykis neadekvatus.
Be to spalvine gama tokia nuri, nezinau kaip jus, bet mano nuomone vaikiski rubeliai turi buti skoningai margi, spalvoti ir rasuoti. Is savo patirties galiu pasakyti, kai leidi vaikuciui pasirinkti koki rubeli imti - vienspalvi ar marga- rankutes tiesiasi prie margu. juk tai zadina vaiko vaizduote, skatina lavinima ir kt. igudzius.
Kadangi sioje srityje esu ne naujoke gal todel man taip atrodo. 'Vaiku pensininku' ivaizdis nezinau is kur pas mus prilipo, gal musu toks mentalitetas, nes netgi suaugusiu rubu kolekcijos lietuviams uzsakomos tamsesniu - pilku, juodu, rudu- spalvu.
Aisku, labai dziugu, kad isradingi zmones kuria ir stengiasi.
Tai yra mano subjektyvi nuomone 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 19 rugsėjo 2012 - 08:13
QUOTE(Dowie @ 2012 09 19, 08:06)
Na o mano patirtis ne kokia apie lietuviskus kureju drabuzelius. Negaliu kalbeti apie visus, nes susiduriau tik su dviem, tai patirtis nuvyle: naudojama labai plona medvilne 'rubeliai kaip tysaliukai', netgi parduotuves lentynose sukabinti rubeliai jau aplipe pukeliais ir kt. Kainos ir kokybes santykis neadekvatus.
Be to spalvine gama tokia nuri, nezinau kaip jus, bet mano nuomone vaikiski rubeliai turi buti skoningai margi, spalvoti ir rasuoti. Is savo patirties galiu pasakyti, kai leidi vaikuciui pasirinkti koki rubeli imti - vienspalvi ar marga- rankutes tiesiasi prie margu. juk tai zadina vaiko vaizduote, skatina lavinima ir kt. igudzius.
Kadangi sioje srityje esu ne naujoke gal todel man taip atrodo. 'Vaiku pensininku' ivaizdis nezinau is kur pas mus prilipo, gal musu toks mentalitetas, nes netgi suaugusiu rubu kolekcijos lietuviams uzsakomos tamsesniu - pilku, juodu, rudu- spalvu.
Aisku, labai dziugu, kad isradingi zmones kuria ir stengiasi.
Tai yra mano subjektyvi nuomone  4u.gif

Sorry, laikiausi nepakomentavusi, kol nepamaciau nurodytos nuorodos prekybos lentyna.. (kuria jau pasalino)
Visu pirma lengva sneketi, kai nesusiduriama su pacia gamyba, man teko susidurti, tai galiu pasakyti del tu esamu niuriu spalviu, Lietuvos audiniu gamintojai, patys nepasiulo linksmesniu spalvu, o jei uzsakovas nori uzsisakyti norima spalva tai reikia neviena rulona uzsakyneti, o maziausiai 3, tai kaip tada realizuoti pvz geltonos spalvos 150 metru, jei poreikio yra tiktai 30 m. o del rastu ta pati sitaucija.

tai kas mane labiausia papiktino sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Adatytė @ 2012 09 19, 10:21)
Sorry, laikiausi nepakomentavusi, kol nepamaciau nurodytos nuorodos prekybos lentyna.. (kuria jau pasalino)
Visu pirma lengva sneketi, kai nesusiduriama su pacia gamyba, man teko susidurti, tai galiu pasakyti del tu esamu niuriu spalviu, Lietuvos audiniu gamintojai, patys nepasiulo linksmesniu spalvu, o jei uzsakovas nori uzsisakyti norima spalva tai reikia neviena rulona uzsakyneti, o maziausiai 3, tai kaip tada realizuoti pvz geltonos spalvos 150 metru, jei poreikio yra tiktai 30 m. o del rastu ta pati sitaucija.

tai kas mane labiausia papiktino sad.gif

Audinius siulo ne tik lietuviu gamintojai biggrin.gif todel nemanau kad cia esme. Mano nuomone tai yra tiesiog kopijos. Kiek n siuveju ir platintoju atsirado tokio paties asortimento ir spalvu, pvz happeak, modi du ir daugybe kt. mazu firmeliu. Pradidinkai saunuoliai, tiesiog gaila, kad kiti lietuviai taip kopijuoja. Nezinote kodel, todel kad truksta ismones, o yra tik noras pasipelnyti.
Atsakyti
QUOTE(Dowie @ 2012 09 19, 09:12)
Audinius siulo ne tik lietuviu gamintojai  biggrin.gif  todel nemanau kad cia esme. Mano nuomone tai yra tiesiog kopijos. Kiek n siuveju ir platintoju atsirado tokio paties asortimento ir spalvu, pvz happeak, modi du ir daugybe kt. mazu firmeliu. Pradidinkai saunuoliai, tiesiog gaila, kad kiti lietuviai taip kopijuoja. Nezinote kodel, todel kad truksta ismones, o yra tik noras pasipelnyti.

as manau, kad lietuviam uztenka ir ismones ir sumanumo,jei tokios firmeles, ir siuvejos kuriasi ir gyvuoja reiskia ju darbai kazkam patinka ir tinka...kiekvienas turim pasirinkima kuom norim rengtis, is kur norime ir pas ka norime pirkti...verti yra visi pagyru kurie kazka daro, stengiasi, kuria... 4u.gif
Atsakyti
Be abejo, tai skonio dalykas, bet būtent spalvų subtilumas, modelių paprastumas labiausiai ir žavi. Nieko nėra baisiau kaip sintetiniai ryškūs audiniai, su blizgučiais, barbėm ir kitolkiom nesąmonėm. Nuo mažens reikia ugdyti skonį, nes paskui užauga tokios a la paksaitės, kur visiškai prasilenkia su estetika.
Atsakyti
QUOTE(Ievuuska @ 2012 09 19, 10:08)
Be abejo, tai skonio dalykas, bet būtent spalvų subtilumas, modelių paprastumas labiausiai ir žavi. Nieko nėra baisiau kaip sintetiniai ryškūs audiniai, su blizgučiais, barbėm ir kitolkiom nesąmonėm. Nuo mažens reikia ugdyti skonį, nes paskui užauga tokios a la paksaitės, kur visiškai prasilenkia su estetika.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal kuri is mamyciu pirkote vaikuciui naujasias modidu dzinsines harem kelnytes?kaip ju kokybe?
Atsakyti
QUOTE(galadriele @ 2012 09 19, 12:25)
Gal kuri is mamyciu pirkote vaikuciui naujasias modidu dzinsines harem kelnytes?kaip ju kokybe?

pirkau naujus dzinsus ne harem, tai labai dazo verysad.gif

kiek esam tureja dzinsu,nei vieni niekad nedaze, bet sie tai labai dazo sad.gif savo rubus sugadinau sujais, ir sniurelis po pirmo skalbimo iskart parejo.
Atsakyti