QUOTE(Dowie @ 2012 09 19, 08:06)
Na o mano patirtis ne kokia apie lietuviskus kureju drabuzelius. Negaliu kalbeti apie visus, nes susiduriau tik su dviem, tai patirtis nuvyle: naudojama labai plona medvilne 'rubeliai kaip tysaliukai', netgi parduotuves lentynose sukabinti rubeliai jau aplipe pukeliais ir kt. Kainos ir kokybes santykis neadekvatus.
Be to spalvine gama tokia nuri, nezinau kaip jus, bet mano nuomone vaikiski rubeliai turi buti skoningai margi, spalvoti ir rasuoti. Is savo patirties galiu pasakyti, kai leidi vaikuciui pasirinkti koki rubeli imti - vienspalvi ar marga- rankutes tiesiasi prie margu. juk tai zadina vaiko vaizduote, skatina lavinima ir kt. igudzius.
Kadangi sioje srityje esu ne naujoke gal todel man taip atrodo. 'Vaiku pensininku' ivaizdis nezinau is kur pas mus prilipo, gal musu toks mentalitetas, nes netgi suaugusiu rubu kolekcijos lietuviams uzsakomos tamsesniu - pilku, juodu, rudu- spalvu.
Aisku, labai dziugu, kad isradingi zmones kuria ir stengiasi.
Tai yra mano subjektyvi nuomone
Sorry, laikiausi nepakomentavusi, kol nepamaciau nurodytos nuorodos prekybos lentyna.. (kuria jau pasalino)
Visu pirma lengva sneketi, kai nesusiduriama su pacia gamyba, man teko susidurti, tai galiu pasakyti del tu esamu niuriu spalviu, Lietuvos audiniu gamintojai, patys nepasiulo linksmesniu spalvu, o jei uzsakovas nori uzsisakyti norima spalva tai reikia neviena rulona uzsakyneti, o maziausiai 3, tai kaip tada realizuoti pvz geltonos spalvos 150 metru, jei poreikio yra tiktai 30 m. o del rastu ta pati sitaucija.
tai kas mane labiausia papiktino