Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

QUOTE(erikiuxxx @ 2012 09 29, 13:32)
nesupykite,bet tikrai ne tik uz varda, man ju modeliai kur kas stilingesni,tokie su cinkeliu..kazkas kitokio smile.gif

o tie visi kiti,tai visas internetas siunanciu .hapeakas vistiek turi savo braiza, vien sniureliai, pasiuvimas...pvz dzempas man nerealus, ir tikrai  kitoks nei visi.
Papildyta:

vat tik klientu tai jiems netruksta biggrin.gif savas ratas labai labai dydelis, kad pora savaiciu ir visus dydzius isperka biggrin.gif
Juk likusius neeinamus dydzius jie isparduoda uz dyka visada,tai manau ant kazko juk reikia uzdirbti.

As visapusiskai sutinku su erikiuxxx thumbup.gif Happeak drabuzeliai ir kokybe- SUPERINIAI wub.gif
Atsakyti
Gal kas gyvai matet ar jau turit is naujosios happeak kolekcijos,kelniu trikotazas storesnis su pukeliu? g.gif

Papildyta:
[quote=erikiuxxx,2012 09 29, 14:32]
nesupykite,bet tikrai ne tik uz varda, man ju modeliai kur kas stilingesni,tokie su cinkeliu..kazkas kitokio smile.gif

o tie visi kiti,tai visas internetas siunanciu .hapeakas vistiek turi savo braiza, vien sniureliai, pasiuvimas...pvz dzempas man nerealus, ir tikrai kitoks nei visi.
Papildyta:

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jutkė: 30 rugsėjo 2012 - 12:05
nevisi hapeako rubukai geros kokybes, kaip naujoi kolekcijoi tai nzn, bet turim pora marskineliu ilgom rankovem, tai doh.gif net persimato kokia medziaga nekokybiska, skystalas, del kelnyciu tai man labiause draugystes kelnes patiko is senos kolekcijos
Atsakyti
QUOTE(tuticiukas @ 2012 09 30, 17:29)
nevisi hapeako rubukai geros kokybes, kaip naujoi kolekcijoi tai nzn, bet turim pora marskineliu ilgom rankovem, tai  doh.gif net persimato kokia medziaga nekokybiska, skystalas, del kelnyciu tai man labiause draugystes kelnes patiko is senos kolekcijos

sutinku su jumis drinks_cheers.gif tikrai nevisi rubai superines kokybes kaip cia mamos raso turiu omeny palaidines turim ne viena doh.gif bet draugystes kelnes plonos tai tikrai thumbup.gif ir kokybe gera
Atsakyti
o del kainu tai jos tikrai perdideles, juolab kad hapeako sportiniai rubai, cia kazkokia masine psichoze mamom uzejo pirkt tuos tokius rubelius neva jie kitokie, bet kad jau kasantras vaikas su jais vaiksto, ir jau pradeda nusibosti tos haremkes.
sutinku kad mieli tie rubeliai, ir as buciau visu 100proc uz lietuviska preke, bet kad kainos toli grazu ne lietuviskos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tuticiukas @ 2012 09 30, 17:04)
o del kainu tai jos tikrai perdideles, juolab kad hapeako sportiniai rubai, cia kazkokia masine psichoze mamom uzejo pirkt tuos tokius rubelius neva jie kitokie, bet kad jau kasantras vaikas su jais vaiksto, ir jau pradeda nusibosti tos haremkes.
sutinku kad mieli tie rubeliai, ir as buciau visu 100proc uz lietuviska preke, bet kad kainos toli grazu ne lietuviskos  doh.gif

thumbup.gif thumbup.gif
sutinku 100 procentu, kad kainos per aukstos mums lietuviams, ir del psichozes irgi sutinku,nezinau gal cia tik pas mus lietuvoj ta mada tokia, kad svaigsta del tu hareminiu kelniu, man teko but komandiruotej Stokholme ir Kopenhagoj pries savaite, buvai visa savaite, nei vieno vaiko nemaciau su haremkem bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aleksandra221 @ 2012 09 30, 18:56)
thumbup.gif  thumbup.gif
sutinku 100 procentu, kad kainos per aukstos mums lietuviams, ir del psichozes irgi sutinku,nezinau gal cia tik pas mus lietuvoj ta mada tokia, kad svaigsta del tu hareminiu kelniu, man teko but komandiruotej Stokholme ir Kopenhagoj pries savaite, buvai visa savaite, nei vieno vaiko nemaciau su haremkem  bigsmile.gif

pusmeti UK gyvenom tai ne vieno vaiko su haremkem nebuvau sutikusi ( gal per mazas musu miestelis buvo smile.gif ) nors kiekviena diena ėjom i zaidimo aikšteles ir i miesta. Kazkaip ten mamos paprasčiau žiuri i vaiko apranga jie gali vos ne su pižama i parduotuve ateiti ir jiems normalu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JelenaF @ 2012 09 30, 18:36)
pusmeti UK gyvenom tai ne vieno vaiko su haremkem nebuvau sutikusi ( gal per mazas musu miestelis buvo  smile.gif ) nors  kiekviena diena ėjom i zaidimo aikšteles ir i miesta.  Kazkaip ten mamos paprasčiau žiuri i vaiko apranga jie gali vos ne su pižama i parduotuve ateiti ir jiems normalu  doh.gif

tas pats ir Skandinavijoj, Danijoj paneles jaunos eina pedkelnes suplyse, visoms dzin, nieks nekompleksuoja, pas mus pirstais uzbadytu biggrin.gif visi vaziuoja i darba su sportbaciais, su aukstakulniais darbo dienom nei vienos nemaciau, su aukstakulniais jie tik savaitgali eina i klubus,ten zmonems kaip patogu taip ir gyvena del saves, o ne del kitu kaip me lietuviai biggrin.gif ka apie mane kaimyne pagalvuos jei su sportbaciais iseisiu i darba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aleksandra221 @ 2012 09 30, 17:48)
tas pats ir Skandinavijoj, Danijoj paneles jaunos eina pedkelnes suplyse, visoms dzin, nieks nekompleksuoja, pas mus pirstais uzbadytu biggrin.gif visi vaziuoja i darba su sportbaciais, su aukstakulniais darbo dienom nei vienos nemaciau, su aukstakulniais jie tik savaitgali eina i klubus,ten zmonems kaip patogu taip ir gyvena del saves, o ne del kitu kaip me lietuviai biggrin.gif ka apie mane kaimyne pagalvuos jei su sportbaciais iseisiu i darba biggrin.gif

Anglijoj irgi niekad vaiko su haremkem nesu uzmaciusi, nustebau parvaziavus i LT kai pamaciau kad nemazai vaiku cia tokias nesioja. Net keista, kaip tokie groziai nepopuliarus. O del gyvenimo ir rengimosi del saves, tai isties, net ir mane paveike, kelis kartus buvau i salimais esancia parduotuve su pizama nubegus biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(applejuice @ 2012 10 01, 03:55)
Anglijoj irgi niekad vaiko su haremkem nesu uzmaciusi, nustebau parvaziavus i LT kai pamaciau kad nemazai vaiku cia tokias nesioja. Net keista, kaip tokie groziai nepopuliarus. O del gyvenimo ir rengimosi del saves, tai isties, net ir mane paveike, kelis kartus buvau i salimais esancia parduotuve su pizama nubegus  biggrin.gif .

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na aš čia skaitinėjau mamyčių mintis ir nesusilaikysiu neparašius smile.gif Mes su Happeak pradėjom visai neseniai draugauti( nes dar paprasčiausiai mažiukai esam)...išbandžiau treningiukus nike, adidas, zara ir kitus brandus, bet kai skalbti reikia kiekvieną dieną, tai greitai apie rūbo kokybę nuomonę susidarai. Taigi kol kas, šiai dienai, aš visą 100% atiduodu Happeak thumbup.gif ( kalbu apie kelnytes, nes marškinių ir džempų aš dar nepirkau, bet jau šiandien ketinu tai padaryti biggrin.gif )
Kad kaina didelė-sutinku, bet juk ir geros pėdutės kainuoja nemažai, tarkim 35 lt ( sterntaler pvz.) ax.gif
Beje, reikėtų Happeak'ui mintį duoti, kad pižamas pradėtų kokias stilingas siųti biggrin.gif , nes manau, kad tikrai neviena kur nors išbėgę( automatiškai, pasimiršus) buvom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JelenaF @ 2012 09 30, 17:36)
pusmeti UK gyvenom tai ne vieno vaiko su haremkem nebuvau sutikusi ( gal per mazas musu miestelis buvo  smile.gif ) nors  kiekviena diena ėjom i zaidimo aikšteles ir i miesta.  Kazkaip ten mamos paprasčiau žiuri i vaiko apranga jie gali vos ne su pižama i parduotuve ateiti ir jiems normalu  doh.gif

mes irgi pusmeti UK gyvenom, vezemes Happeako rubelius ir buvom ishskirtiniai, o ten tikrai tevai daug paprasciau i apranga ziuri rolleyes.gif
Atsakyti