Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

QUOTE(MAMA7411 @ 2012 10 17, 23:07)
Pasidalinsiu ką sužinojau smile.gif Happeakas po savaitėlės turėtų turėti trūkstamus drabužėlių dydžius bei spalvas thumbup.gif Minėjo, kad papildys ir internetinį pusalpį. Taip pat turėtų turėti ir rudų brolio kelnių smile.gif

Pukios naujienos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2012 10 18, 01:07)
Pasidalinsiu ką sužinojau smile.gif Happeakas po savaitėlės turėtų turėti trūkstamus drabužėlių dydžius bei spalvas thumbup.gif Minėjo, kad papildys ir internetinį pusalpį. Taip pat turėtų turėti ir rudų brolio kelnių smile.gif

Oi kaip faina, ruda spalva JĖGA thumbup.gif mums reikia kepšos rudos labai 4u.gif ir kelnes jaučiu imčiau rudas biggrin.gif
Atsakyti
Sulaukem savo brolio kelniu ir brolio dzempuko. thumbup.gif Viena laime, kad pasikeiciau 3-4m dydi i 1-2m. Dievazi, mano voveriukas butu nuskendes tame 3-4m dydyje doh.gif
p.s. Ugis 94cm.
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2012 10 20, 16:36)
Sulaukem savo brolio kelniu ir brolio dzempuko. thumbup.gif  Viena laime, kad pasikeiciau 3-4m dydi i 1-2m. Dievazi, mano voveriukas butu nuskendes tame 3-4m dydyje doh.gif
p.s. Ugis 94cm.

Aha tikrai , mano sūnūs 114-115cm tai 3-4m. Haappeak imame ir tai jam dar i didesne puse , bet dideli neatrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2012 10 20, 15:36)
Sulaukem savo brolio kelniu ir brolio dzempuko. thumbup.gif  Viena laime, kad pasikeiciau 3-4m dydi i 1-2m. Dievazi, mano voveriukas butu nuskendes tame 3-4m dydyje doh.gif
p.s. Ugis 94cm.

Pridesiu vaizdine medziaga.
Sioj foto dzempo ilgis ne taip ir matos:
user posted image
Bet cia:
user posted image

Realiai tai mano skoniui butu graziau trumpesnis, nes dabar visa sikna dengia.
Rankoviu ta pilka dalis per puse uzriesta. Kelniu pilkoji dalis irgi per puse atraitota.
Papildyta:
QUOTE(Berry22 @ 2012 10 20, 18:25)
Aha tikrai , mano sūnūs 114-115cm tai 3-4m. Haappeak imame ir tai jam dar i didesne puse , bet dideli neatrodo  smile.gif

Bet kazkurios mamos savo vienmeciams perka 1-2m dydi. Aisku, kiekvieno reikalas, ilgiau uzteks, bet tai vaizdelis turetu but vien rauksles arba iki zemes. lotuliukas.gif Mes turim futbolisto kelnes 3-4m dydi, tai saviskiui dar nededu, laukia, kol priaugs.
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2012 10 20, 18:37)

Bet cia:
user posted image

Realiai tai mano skoniui butu graziau trumpesnis, nes dabar visa sikna dengia.
Rankoviu ta pilka dalis per puse uzriesta. Kelniu pilkoji dalis irgi per puse atraitota.
Papildyta:

Bet kazkurios mamos savo vienmeciams perka 1-2m dydi. Aisku, kiekvieno reikalas, ilgiau uzteks, bet tai vaizdelis turetu but vien rauksles arba iki zemes. lotuliukas.gif  Mes turim futbolisto kelnes 3-4m dydi, tai saviskiui dar nededu, laukia, kol priaugs.

Bet tai ant kiek cia uzdidinti tie rubeliai blink.gif siaip cia akmenukas i mano darza del to 1-2m dydzio metinukui, bet negi atrodo labai didelis tas musu "derinukas"??? blink.gif (foto pries kelis puslapius yra) mano vaikis yra toks putlutis tai pvz trenigucio rankovytes galetu siek tiek ir platesnes buti o kaip butu su mazesniu dydziu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Brunetike @ 2012 10 20, 20:48)
Bet tai ant kiek cia uzdidinti tie rubeliai  blink.gif  siaip cia akmenukas i mano darza del to 1-2m dydzio metinukui, bet negi atrodo labai didelis tas musu "derinukas"???  blink.gif  (foto pries kelis puslapius yra) mano vaikis yra toks putlutis tai pvz trenigucio rankovytes galetu siek tiek ir platesnes buti o kaip butu su mazesniu dydziu  unsure.gif

Na, je putlus, tai jau kitas reikalas. Ne viena minejo, kad ir kombis, ir dzempai braska del siaurumo. Mums dzempas is plocio pats tas, ne is storuju mano vaikis, tik va trumpesnis galetu but. Kazkaip priekyje dar graziai pasirauksleje, o s nugaros, arba zemiau uzpakalio, arba jau virs uzpakalio negrazai daug mezgtukov ieno vietoj sukrenta, nes per vidury uzpakaliuko kazkaip nesilaiko ax.gif
Nu, bet vistiek mums patinka, ta medziaga man tokai faina, ir svelni, ir pasiltinta ir tampri kaip guma thumbup.gif

p.s. Ir syptelejau pamacius kelnytes. Sios kolekcijos kelnyciu liemuo sakyciau tikrai normos ribose, nei per platus, nei per siauras, bet happeakas apie viska pagalvojo, paliko skylute kitai gumai ivert, jei ka. Pavasario kolekcijos liemuo nenormaliai platus buvo, o skylutes gumyte nebuvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 20 spalio 2012 - 20:03
turim ir mes tas brolio kelnes is naujos kolekcijos, tai mano 1-eriu metu berniukui 6-12men. dydis tiks iki kokiu 3 m. speju biggrin.gif
o kiemo dzempukas manau labiau liekniems berniukams, nes jau ir mano kudenai per pilvuka aptemptas, o rankoves labai atraitotos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2012 10 20, 20:00)
Na, je putlus, tai jau kitas reikalas. Ne viena minejo, kad ir kombis, ir dzempai braska del siaurumo. Mums dzempas is plocio pats tas, ne is storuju mano vaikis, tik va trumpesnis galetu but. Kazkaip priekyje dar graziai pasirauksleje, o s nugaros, arba zemiau uzpakalio, arba jau virs uzpakalio negrazai daug mezgtukov ieno vietoj sukrenta, nes per vidury uzpakaliuko kazkaip nesilaiko ax.gif
Nu, bet vistiek mums patinka, ta medziaga man tokai faina, ir svelni, ir pasiltinta ir tampri kaip guma thumbup.gif

p.s. Ir syptelejau pamacius kelnytes. Sios kolekcijos kelnyciu liemuo sakyciau tikrai normos ribose, nei per platus, nei per siauras, bet happeakas apie viska pagalvojo, paliko skylute kitai gumai ivert, jei ka. Pavasario kolekcijos liemuo nenormaliai platus buvo, o skylutes gumyte nebuvo  lotuliukas.gif

Niu ir mes galim pademonstruoti rūbus. Šios kolekcijos man labai patinka brolio kelnės-dydis 6-12mėn. mums idealiai tinka ir gražiai atrodo ir patogu, nes kelnės nesmunka ir kitos gumos verti nereikėjo thumbup.gif , o vat futbolisto turėjau dar vieną gumą įverti, tai tikrai labai gerai, kad Happeak'as apie tai pagalvojo...bet tie praskiepai galuose man taip pat nelabai patogu-vaikui kelnės vis atsiraitoja ir klynas biskį didokas...o tai kaip tada būtų 1-2 m. atrodę g.gif doh.gif Džempas taip pat 6-12 mėn. ir mums dar didokas, bet tikrai ne toks ilgas kaip brolio...bet viską atperka medžiagos kokybė thumbup.gif minkštutė, švelnutė, niu tokia mmmmmm... lotuliukas.gif ( mums 1m. 8mėn.ūgis 83 cm+-niu toks pamažintas vyrukas biggrin.gif )

Pilkas derinukas
user posted image

user posted image

Brolio tamsios kelnytės
user posted image

Čia, aišku specialiai fotkinomėės, kad kelnių grožis matytųsi ax.gif
Išvada...dar pirksiu brolio kelnytes, o futbolisto man pavasario kolekcijos superinės buvo...
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2012 10 20, 21:51)
Niu ir mes galim pademonstruoti rūbus. Šios kolekcijos man labai patinka brolio kelnės-dydis 6-12mėn. mums idealiai tinka ir gražiai atrodo ir patogu, nes kelnės nesmunka ir kitos gumos verti nereikėjo thumbup.gif , o vat futbolisto turėjau dar vieną gumą įverti, tai tikrai labai gerai, kad Happeak'as apie tai pagalvojo...bet tie praskiepai galuose man taip pat nelabai patogu-vaikui kelnės vis atsiraitoja ir klynas biskį didokas...o tai kaip tada būtų 1-2 m. atrodę g.gif  doh.gif Džempas taip pat 6-12 mėn. ir mums dar didokas, bet tikrai ne toks ilgas kaip brolio...bet viską atperka medžiagos kokybė thumbup.gif minkštutė, švelnutė, niu tokia mmmmmm... lotuliukas.gif ( mums 1m. 8mėn.ūgis 83 cm+-niu toks pamažintas vyrukas biggrin.gif )

Čia, aišku specialiai fotkinomėės, kad kelnių grožis matytųsi ax.gif
Išvada...dar pirksiu brolio kelnytes, o futbolisto man pavasario kolekcijos superinės buvo...

Tai tos pirmosios, kiek suprantu ne brolio, nes brolio, o futbolisto g.gif
O s, kaip tik galvoju, kad dar futbolisto kelniu noreciau ir kiemo dzemperio. Bet jei jsi jau toks siauras, tai tada nzn. Kazi kiek cm per krutine 1-2m dydzio? g.gif
Beje, jums tas dydis super atrodo, visas grozis matos wub.gif ir dzempas ne trupucio neatrodo siauras. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 20 spalio 2012 - 21:02
QUOTE(Požiūris @ 2012 10 20, 20:56)
Tai tos pirmosios, kiek suprantu ne brolio, nes brolio, o futbolisto g.gif
O s, kaip tik galvoju, kad dar futbolisto kelniu noreciau ir kiemo dzemperio. Bet jei jsi jau toks siauras, tai tada nzn. Kazi kiek cm per krutine 1-2m dydzio? g.gif

Jo, futbolisto pirmos ir kiemo džempas smile.gif Kadangi mes ne tik maži, bet ir kūdi, tai mums tas džempas nei kiek nesiauras schmoll.gif ...nors Happeake man sakė imti 1-2m., bet aš laiku apsigalvojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2012 10 20, 22:05)
Jo, futbolisto pirmos ir kiemo džempas smile.gif Kadangi mes ne tik maži, bet ir kūdi, tai mums tas džempas nei kiek nesiauras schmoll.gif ...nors Happeake man sakė imti 1-2m., bet aš laiku apsigalvojau biggrin.gif

Vadinas ir mums tas dzempas butu normalus.
Tai vadinas brolio dzempas ilgesnis uz kiemo, ane?
Atsakyti