Įkraunama...
Įkraunama...

Smiltė

Man gražus, tik kad labai jau populiarus...
Atsakyti
QUOTE(rasara @ 2006 04 09, 11:10)
[B][SIZE=7][COLOR=blue]
Gal žinote apie varda Smiltė, ar pažystate tokiu vardu mergaite, nes sakoma,kad vardas daug ka pasako apie vaika? wub.gif

Jei vardas smiltė tai turetų giventi kur nors netoli jūros smile.gif tada būtų pats tas smile.gif Gražus vardas smile.gif
Atsakyti
Aš savo mergytei labai norėjau Smiltės varduko . Bet taip išėjo, kad vos gimusią ją išvežė operacijai į kitą miestą. Ir tą pačią naktį mūsų tėtukas susapnavo kitą vardą. Labai aiškiai ir ryškiai. Tai būtų buvus nuodėmė tuo vardeliu nepavadint blush2.gif ax.gif O kad labai daug Smilčių pažinočiau...Žinau tik vieną mergaitę tongue.gif
Atsakyti
Labai grazus thumbup.gif
Atsakyti
ma irgi labai garžus vardas Smiltė. Kai gimė mano dukrytė pavadinau ją Austėja. O po kokių poros mėnesių išgirdau vardą Smiltė. Jis buvo man toks gražur ir pasižiūrėjus į savo dukrelę jis jai taip tiko. Tada lbai pasigailėjau, kad per vėlai išgirdau šį vardą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbulytis @ 2006 08 09, 09:07)
Labai grazus thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif pritariu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
man grazus
Atsakyti
Gražus vardas, mirksiukas.gif ir netoks jau dažnas...
Atsakyti
visai nieko, bet ne pats gražausias unsure.gif man atrodo labiausisi tiktų smulkiai šviesiaplaukei mergytei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutast @ 2006 08 11, 21:05)
Gražus vardas, mirksiukas.gif  ir netoks jau dažnas...

jau pakankamai dažnas, bet gražus
Atsakyti
Man grazus wub.gif wub.gif Zinau tik viena grazia mergyte vardu Smilte mirksiukas.gif
Atsakyti
Man Smilgė daug gražiau wub.gif
tongue.gif
Atsakyti