Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie mokesčius už darželį

blink.gif labai didelė saskaita blink.gif mes dar negavom, bet aš pasikaičiavau kad apie 170 turi būt g.gif
Atsakyti
4u.gif Pas mane pagal mano skaičiavimus kuriuos rašausi į kalendorių lankytas dienas išeina 107,92Lt, o štai mano sąskaitoje 144,42Lt.
O kitiems už visą mėnesį tai košmaras 244LT.Siaubas kažkoks, kur žiūri valdininkai????????? g.gif schmoll.gif Gauni minimumą sumoki už butą ir darželį ir visą mėnesį grauži sausą duoną, kur teisybė? doh.gif doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hilin: 15 vasario 2008 - 23:33
QUOTE(hilin @ 2008 02 15, 13:14)
Ir dar merginos ar jau gavote apmokėjimus už darželį?O siaubę man žiauna visa "atsidarė",  už mėnesį 240lt.trūksta žodžių, o mes nelankėm pusė mėnesį ir reikia apmokėti 144lt.Na žinote ką, o dar iš savo pinigų perkam į grupę ir popierių ir klijų, pieštuku, tualetinio popieriaus ir sanitarinių prekių ir viskas bendram naudojimui, o savo vaikams dar atskirai.kur ritasi pasaulis.Aš pakraupusi, o meniu tikrai nepasikeitė, galvojau gal ko skanesnio vaikui duos pietums. doh.gif
dabar gi mokestis 7,16lt ir 1lt nesvarbu ar lankyta ar ne diena

Vilniuj su mokesčiu kažkokia mistika. Vyresnėlio grupėj kaikurie tėvai gavo 247 lt, kiti 157 lt, 191 lt. Aš su 50 proc. nuolaida gavau 55 lt. Mažius lopšelinėj grupėj - 60 lt, nors abu vienodai lankė. Kažkaip galai nesueina g.gif
Atsakyti
Na, o aš už pusę lankyto mėnesio gavau 122 litus.
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2008 02 18, 23:16)
Vilniuj su mokesčiu kažkokia mistika. Vyresnėlio grupėj kaikurie tėvai gavo 247 lt, kiti 157 lt, 191 lt. Aš su 50 proc. nuolaida gavau 55 lt. Mažius lopšelinėj grupėj - 60 lt, nors abu vienodai lankė. Kažkaip galai nesueina  g.gif

Mano sesuo su 50 proc. gavo saskaita 111 lt, mes 10 dienu nelankem tai 145 lt.Čia Vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(Ania.ks @ 2008 02 19, 20:29)
Mano sesuo su 50 proc. gavo saskaita 111 lt, mes 10 dienu nelankem tai 145 lt.Čia Vilniuje.

blink.gif blink.gif baisu.mes dar po ligos neinam.nelankom nuo sausio 25 .idomu g.gif kiek bus mums.moki už tai kad vaikas nelanko darželio.absurdas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirksiuke: 19 vasario 2008 - 23:00
Mane saskaita irgi išgąsdino.. verysad.gif Už sausį 103, už vasarį jau 191, už kovą gal jau 300 tikėtis?
Kyla nenumaldomas noras ieškoti priežąsčių kodėl man turėtų būti taikomos lengvatos.. blink.gif
Atsakyti
Kauno miesto taryba priėmė sprendimą „Dėl maitinimo paslaugų teikimo darželiuose - mokyklose ir ikimokyklinio ugdymo įstaigose". Sprendimas įsigalios nuo kovo 1 dienos. Patvirtinamas toks darželių - mokyklų ir ikimokyklinio ugdymo įstaigų maitinimo normos mokestis už kiekvieną lankytą ir nelankytą nepateisintą dieną. Miesto Tarybos spendimu nustatyta:

1. lopšelio grupės vaikams du maitinimai - 3.90 Lt, trys maitinimai 5.50 Lt, keturi 6.30 Lt;
2. darželio grupės vaikams du maitinimai - 4.40 Lt, trys - 6.30 Lt, keturi 7.10 Lt, penki - 7.80;
3. priešmokyklinės grupės vaikams du maitinimai - 4.94 Lt, trys - 6.30 Lt, keturi - 7,10 Lt, penki - 7,80 Lt.

Tėvams raštu pateikus prašymą įstaigos direktoriui ne trumpiau kaip savaitei pasirinkti maitinimų skaičių (ne mažiau kaip du maitinimai), atsisakant pusryčių, pavakarių ar vakarienės, ir už tai nemokėti mokesčio.
info iš čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andos: 20 vasario 2008 - 15:21
Kad taip Vilniuje būtų galima rinktis - mes tik pietus ir pusryčius valgom.....
Atsakyti
girdejau kad jei vaikas nelanko darželio del lygos,vistiek moket reikes pilna suma. blink.gif o nuo kito menesio atskaičiuos(mažiau moket reikes).bet jei vaikas vel susirgs?(kita men).nesuprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mirksiuke @ 2008 02 20, 16:46)
girdejau kad jei vaikas nelanko darželio del lygos,vistiek moket reikes pilna suma. blink.gif o nuo kito menesio atskaičiuos(mažiau moket reikes).bet jei vaikas vel susirgs?(kita men).nesuprantu doh.gif

ax.gif Na kiek aš žinau yra toks skaičiavimas, Pvz.Vasario mėnesį yra 20darbo dienų, jas dauginam iš 8,16lt(7,16 +1lt, už dieną)išeina 163,20LT.ir atimame sausio nelankytas dienas.Pvz sausį nelankė 10dienų jas dauginame iš 7,16(nes 1lt mokamas vis tiek ar lankote ar ne)išeina 71,60LT.Iš 163,20 atimame71,60lt, išeina 91,60LT reikia mokėti.

Na jei nuo kovo priims dar vieną įstatymą apie maitinimą tai iš vis beprotybė, nuo to ir reikėjo pradėti, tai jie sausį pakėlė dvigubai įkainius, ir dar nutarė kitokiais būdais kelti, bepročiai mūsų valdininkai, daugiau nieko nepasakysi, bepigu jiems įstatymus kurti, kai savi vaikai jau išauginti ir jie gauną ne minimumą už savo darbą.
Atsakyti
QUOTE(hilin @ 2008 02 20, 18:57)
ax.gif Na kiek aš žinau yra toks skaičiavimas, Pvz.Vasario mėnesį yra 20darbo dienų, jas dauginam iš 8,16lt(7,16 +1lt, už dieną)išeina 163,20LT.ir atimame sausio nelankytas dienas.Pvz sausį nelankė 10dienų jas dauginame iš 7,16(nes 1lt mokamas vis tiek ar lankote ar ne)išeina 71,60LT.Iš 163,20 atimame71,60lt, išeina 91,60LT reikia mokėti.

Na jei nuo kovo priims dar vieną įstatymą apie maitinimą tai iš vis beprotybė, nuo to ir reikėjo pradėti, tai jie sausį pakėlė dvigubai įkainius, ir dar nutarė kitokiais būdais kelti, bepročiai mūsų valdininkai, daugiau nieko nepasakysi, bepigu jiems įstatymus kurti, kai savi vaikai jau išauginti ir jie gauną ne minimumą už savo darbą.

blink.gif blink.gif doh.gif
Atsakyti