panašiai ir mums aiškono, kad įšaldomi, nu bet man vis tiek juokingai skamba, kad negalima atiduoti, tiesiog nesuinteresuoti atiduoti , manau taip
O aš tiesiog parašiau pareiškimą ir pasakė kada ateit atsiimt pinigėlius. Nors prieš tai irgi vėjus kalbėjo, kad čia bus ilga muzika atsiiminėjant
.

as vel va cia tarp jusu iskaiciau, kad jei augini kudyki ir vyresniojo, kartas nuo karto nevedi i darzeli, tai galima nemoketi

Dabar yra pagal kiekvienos savivaldybes atskira potvarki, tad reikia dometis arba savo miesto svietimo skyriuje arba savivaldybeja kas kuruoja jusu svietimo poskyri, nes tai yra atskiras savivaldybes tarybos nutarimas, Vilniuje si lengvata panaikinta kiek zinau nuo 2004.03.01. dienos, liudna bet tokia realybe

Nuo s.m.sausio 1d.,Ukmerges sav.prieme potvarki,kad moketi tik uz lankytas dienas.Kokiu pazymu is darbo arba daktares nebereikia.Rami galva.Tik vienas paildomas,tuos 50 ct.vistiek sumoketi reikia ar vedi ar nevedi.Tai va as tuo labai dziaugiuosi.
As tai kai dirbsiu pamainini darba,tai man sake atnesti savo grafika ir mokesiu uz tas dienas kurias vaikas buvo darzelyje.
Taip mazdaug apie 120lt,nuo darzo priklauso.Pvz kur as leisiu i darza,tai apie 110lt ir i puse metu po20lt.
QUOTE(gitanule @ 2005 04 10, 15:46)
Taip mazdaug apie 120lt,nuo darzo priklauso.Pvz kur as leisiu i darza,tai apie 110lt ir i puse metu po20lt.
I kuri Tu darzeli leisi vaika?

Tai va , buvau nuejusi i darzeli ir pasikalbejau su direktore. Menesiui laiko jeigu moku pilna kaina kainuoja apie 70 lt. + 10 lt. kiekviena menesi papildoma rinkliava. Jeigu vaikas nevalgo pvz. vakarienes tai kaina krinta apie 20 lt. Per menesi gali buti nepateisintos 5 dienos ir uz jas moketi nereikia.
Didmiesti kainos yra truputi kitokios.

Didmiesti kainos yra truputi kitokios.