Sveikos merginos,
ziuriu tema ko tai primirsta... Negi nera truputi nestandartiniu nuotaku besiruosianciu vestuvems?
As noreciau sulaukti patarimo. Vestuves birzelio 1 d, suknele jau turiu kuri man tiktu. Priskiriu save prie nestandartiniu merginu- 167 cm, 73 kg. Suknute stai tokia (fotografavausi vasara):

Tik gal matomumui truputi trukdo seselis nuo medziu, bet geresnes foto neturiu... Modelis man patinka, nes optiskai pamazina mane pora kg

Tik va, turiu abejone del petneseliu. Jos tokios siaurutes, o mano virsutine dalis (peciu juosta) gana stamboka, ir ar ne per siauros tos petneseles? galvoju, ar nereiktu kokias platesnes prisiuti, arba kad ir nerinius deranciu prisiuti kaip petneseles...
Rankas turiu ne is smulkiuju, tai ir abejoju, ar ne per siauros, kazkaip norisi pasmulkint tuos pecius. Kitu atveju nuometas pridengtu, taciau nuometo as nedevesiu, nes su vyru jau esam civiliskai susituoke, vaikiuka turime, tai kazkaip galvoju, negi reikia to nuometo, uzteks ir suknutes baltos.
tai lauksiu kokiu nors patarimu del tu petneseliu, nes kol dar suknele neisnesta i valykla, reiktu ja paruosti taip, kaip turi but...
Ir tiesa, patariu visom paeksperimentuoti su sukneliu modeliais, nes pvz man labiau tiko vientisa suknele nei atskira. Paslepia pilvuka po gimdymo likusi ir isryskina figura