Įkraunama...
Įkraunama...

Nestandartinės (apvalutės) nuotakos

QUOTE(jurgiuxm83 @ 2013 01 30, 11:59)
Kotais temuke pamirus  4u.gif nagi dalinames suknyciu foto

Gal jau visos taip sulieknėjo, kad nebeliko nebestandartinių nuotakų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gurmanita @ 2013 01 30, 13:53)
Gal jau visos taip sulieknėjo, kad nebeliko nebestandartinių nuotakų smile.gif

biggrin.gif tikriausiai.
Atsakyti
Gal kas turit didesnia suknelia pardavimui?kad tilptu nemaza krutine 4u.gif
Atsakyti
user posted image
http://www.inwedding...tyle-ps102.html
Papildyta:
O va ši man nelabai žiūris...
user posted image
Atsakyti
agree, pirmoji wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif reik dar kartą tekėti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2013 01 31, 18:11)
agree, pirmoji wub.gif wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  reik dar kartą tekėti lotuliukas.gif

Aha wub.gif negalėjau neįkelt. Įdomu tik kaip ant apvalutės skirtingų apvalumų ji atrodytų. Nes obuoliukui tai manau ji nelabai.
Atsakyti
http://www.candiny.l...-c-165_171.html
Atsakyti
Įmeskit kas trumpesnių suknelių apvalioms.
Atsakyti
Trumpu deja nerandu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
ziuriu tema ko tai primirsta... Negi nera truputi nestandartiniu nuotaku besiruosianciu vestuvems? ax.gif
As noreciau sulaukti patarimo. Vestuves birzelio 1 d, suknele jau turiu kuri man tiktu. Priskiriu save prie nestandartiniu merginu- 167 cm, 73 kg. Suknute stai tokia (fotografavausi vasara):

user posted image

Tik gal matomumui truputi trukdo seselis nuo medziu, bet geresnes foto neturiu... Modelis man patinka, nes optiskai pamazina mane pora kg smile.gif Tik va, turiu abejone del petneseliu. Jos tokios siaurutes, o mano virsutine dalis (peciu juosta) gana stamboka, ir ar ne per siauros tos petneseles? galvoju, ar nereiktu kokias platesnes prisiuti, arba kad ir nerinius deranciu prisiuti kaip petneseles... g.gif
Rankas turiu ne is smulkiuju, tai ir abejoju, ar ne per siauros, kazkaip norisi pasmulkint tuos pecius. Kitu atveju nuometas pridengtu, taciau nuometo as nedevesiu, nes su vyru jau esam civiliskai susituoke, vaikiuka turime, tai kazkaip galvoju, negi reikia to nuometo, uzteks ir suknutes baltos.
tai lauksiu kokiu nors patarimu del tu petneseliu, nes kol dar suknele neisnesta i valykla, reiktu ja paruosti taip, kaip turi but...
Ir tiesa, patariu visom paeksperimentuoti su sukneliu modeliais, nes pvz man labiau tiko vientisa suknele nei atskira. Paslepia pilvuka po gimdymo likusi ir isryskina figura thumbup.gif
Atsakyti
Bent jau man norėtųsi vos platesnių petnešėlių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dejaneira @ 2013 02 23, 23:54)
Bent jau man norėtųsi vos platesnių petnešėlių smile.gif

4u.gif aciu! kas dar uz? biggrin.gif
Atsakyti