Įkraunama...
Įkraunama...

Nestandartinės (apvalutės) nuotakos

QUOTE(Miescionka @ 2012 02 28, 16:16)
Jetautau, privarciau milijona puslapiu... Jau ima atrodyti, kad lengviau svori numest nei suknele issirinkt...

http://www.wholesale...llery-1075.html
Sita gan leknina g.gif
Papildyta:
http://www.wholesale...llery-1034.html
Atsakyti
Sveikos, suknele issirinkau SANTA salone Vilniuje smile.gif kai ieskojau sau sukneles (tai buvo gruodzio men.) turejo nemaza sukneliu asortimenta, vestuves rugpjuti.
Atsakyti
QUOTE(Agnutytea @ 2012 02 27, 20:26)
Sveika, labai daug panasaus tipo sukneliu maciau gariunuose. Na zinoma ne salonas, bet gerokai pigiau  4u.gif

o kur konkreciai gariunuose ziuret reikia? as ten kai nuvarau nieko nerandu sau normalaus. tuo labiau sukniu.

i salonus ar siaip ar taip vazinesiu, kad suprasciau kas man labiau tinka ir ko konkreciai noriu.. vestuves pas mus savo malonumui, tai norisi pasipuost sau, kukliai, per daug neissibombastinant smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Agnutytea @ 2012 02 27, 20:26)
Sveika, labai daug panasaus tipo sukneliu maciau gariunuose. Na zinoma ne salonas, bet gerokai pigiau  4u.gif

o kur konkreciai gariunuose ziuret reikia? as ten kai nuvarau nieko nerandu sau normalaus. tuo labiau sukniu.

i salonus ar siaip ar taip vazinesiu, kad suprasciau kas man labiau tinka ir ko konkreciai noriu.. vestuves pas mus savo malonumui, tai norisi pasipuost sau, kukliai, per daug neissibombastinant smile.gif
Atsakyti
Gariunuose kazkada maciau sukneles netoli to paviljono, kur dege neseniai, atrodo reikia eiti tiesiai pro pagrindini iejima, o paskui desinen, jeigu neklystu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(`Diana` @ 2012 03 01, 00:09)
Sveikos, suknele issirinkau SANTA salone Vilniuje smile.gif kai ieskojau sau sukneles (tai buvo gruodzio men.) turejo nemaza sukneliu asortimenta, vestuves rugpjuti.

sveikute,o is kokios kolekcijos issirinkai suknele? ar nuomos kainos labai kandziojasi? as tai alpstu,kaip noriu sitos sukneles
http://www.bestbrida...hc-p-85747.html wub.gif wub.gif wub.gif

tik ar rasiu savo dydzio ax.gif radau,kas pasiutu tokia suknele,ir maciau jau pasiuta kitai merginai vaizdas tikrai nuvyle verysad.gif visiskai ne taip schmoll.gif o dar 1900lt uz pasiuvima nori cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
Suknelė labai graži wub.gif , bet ar tie rožių (?) žiedai nestambins apatinės kūno dalies? unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 03 05, 06:33)
Suknelė labai graži wub.gif , bet ar tie rožių (?) žiedai nestambins apatinės kūno dalies? unsure.gif  4u.gif

na nemanau,kad labai jau stambins unsure.gif man atrodo,kaiptik ,kad butu idealiausia wub.gif is visu pustu ( tortiniu ) sukneliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(seseilgakase @ 2012 03 01, 20:38)

gariūnuose vestuviniai aprėdai parduodami įėjus pro pagrindinius vartus, pasukus iškart kairėn ir iki galo, iki tų senųjų kioskų..
Atsakyti
Nezinau is kokios kolekcijos mano suknele, zinau tik, kad is 2010m kolekcijos smile.gif buvau nusistacius, kad suknelei skirsiu 2,5tuks. ir ne lito daugiau, o suknele suradau per pus pigesne clap.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted image

paimta iš igigi.com
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 03 05, 08:33)
Suknelė labai graži wub.gif , bet ar tie rožių (?) žiedai nestambins apatinės kūno dalies? unsure.gif  4u.gif

tokia suknele ir tokie roziu ziedai mano manymu irgi stambina ir siaip man ta suknele tik ant lieknos moters graziai ziuretusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(`Diana` @ 2012 03 07, 23:02)
Nezinau is kokios kolekcijos mano suknele, zinau tik, kad is 2010m kolekcijos smile.gif buvau nusistacius, kad suknelei skirsiu 2,5tuks. ir ne lito daugiau, o suknele suradau per pus pigesne  clap.gif

kaip tau faina ax.gif o as tos kur noriu nuoma 2500lt. o as noreciau pirkti....
QUOTE(MissR @ 2012 03 08, 18:38)
tokia suknele ir tokie roziu ziedai mano manymu irgi stambina ir siaip man ta suknele tik ant lieknos moters graziai ziuretusi  g.gif

na kiekvienas turi savo nuomone mirksiukas.gif daug kas priklauso dar koks tas stambumas ir kurioje vietoje rolleyes.gif mano akimis ziurint man ji tiktu. labai tikiuosi,kad ja gausiu ir istikro ji man tiks ax.gif tada jau butinai gausit foto mirksiukas.gif ,o jei ne... pasakysiu,kad buvai teisi blush2.gif
Atsakyti