Vakar gan sėkmingai apsipirkau

Pirkau ilgaaulius (Deichman), džinsinį sijoną ir rožinį šalikėlį (Rimi, 40 % nuolaida visiems rūbams). Su šalikėliu ypač pasisekė, 100 % bambukas, 12 lt
Ta proga pafotografavau sekančią kapsulę, kuri dabar man kaip ir darbinė. Ji dar nepilna, bet jau šis tas. Primenu, kad žiemos pabaigoje buvau apibrėžusi 4 kapsules, 1 iš jų paslėpta giliai drabužinėje, 1 kurimosi stadijoje, tad einamos kaip ir dvi. Pirmą, mėlynai - rudą, rodžiau (dar nenešioju), antra štai
Kapsulės spalvos - pilka - rožinė -žalia.
Apačios: pilkos kelnės, pilkas sijonas

Topai - pilkas megztinis, žaliai rožinis megztinis (šitas mylimukas

), salotinis kardiganas (abejoju dėl jo, galbūt nenešiosiu), žalių tonų kardiganas

Visi topai, kaip matot, gan šilti, užsimušdama ieškau medvilninių palaidinių, ir vėl nieko neradau

Na gal sekmadienį Akropoly pasiseks
Toliau, suknelė, pilkų tonų (nuotraukoje, įtariu, atrodo juoda su melsvu)

Dirželiai prie suknelės - tamsiai pilkas ir rožinis

Štai naujasis šalikėlis, jis dydžiu kaip paklodė

Reikės pasieškot įdomesnių užrišimo būdų

Prie derinio pilka apačia - pilkas viršus, manau, kad tinka bet kokie ryškūs šalikėliai, pvz:

ir

Taipogi priderinau papuošaliukus:

Dabar batai - aš nuobodi, visos 3 poros pilkos, tik skirtingo pilkumo. Rodau tik naujus ilgaaulius, kitos poros - botiljonai ir bateliai

Paprasti batai, nieko išskirtino. Plokščiapadžiai, nes į darbą einu pestute, o atgal tiesioginio to žodžio prasme bėgu, nes spėju vaiką pasiimti paskutinę minutę prieš darželio uždarymą.
Papildyta:Na ir dar "į temą"

Šiuo metu mėgstamiausias mano makiažas
(manau, kad man jis gaunasi geriau

)

Kaip planuoju papildyti kapsulę:
vienas rožinis megztinukas iš bambuko jau pradėtas megzti
norėčiau 2 palaidinių ilgom rankovėm: rožinė vienspalvė ir žalia marga
galbūt reikės ir trečios apačios