Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 8 tema

QUOTE(VaiVi @ 2012 03 14, 20:46)
Mačiau ankstesnėje temoje wub.gif Labai patiko, tai ir pasivogiau įdėją ax.gif Dukrytei labai tie žvaigždutiniai muilai patinka.

Šaunu thumbup.gif
Atsakyti
Vaivi, aciu uz nauja tema, taip graziai padarei. thumbup.gif
Muilukai labai grazus, ypac zvaigzdute 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tubli: 15 kovo 2012 - 17:29
Labutis

Vaivi tema thumbup.gif
ir muiliukai labai grazus mirksiukas.gif as vis galvojau is kur tokia zvaigzdute grazia gaut. Reiks siemet saviskei smelio zaislus nupirkt ax.gif

QUOTE(dolee @ 2012 03 13, 22:05)

Papildyta:
pasizejau per youtube kaip ten daro muilus, nu kaip ten taip greitai nesustengsta.. man greit plevele darosi, o jai lauktai kad pravestu kol tai mixuoja spalvas tai sustengtu viskas... ar as kazko nenudarau gerai..

Landziodama po e-parduotuves UK maciau kazkokia spec. baze leciau stingstancia. Matyt ten jie tokia ir naudoja. rolleyes.gif Nes man irgi stingsta ant akiu doh.gif
Atsakyti
Ačiū merginos už gražius žodžius 4u.gif

O tas žvaigždutinis muilas nelabai patogus rankytėse laikyti, bet dukrytė vis tiek tik su juo dabar prausiasi ax.gif Liepia ir broliui tokį padaryti...

Esu šį bei tą užsisakinėjusi iš ekogijos, tai dabar gavau į el.paštą laišką, kad atidarė el.parduotuvę kosmetikos gamybai. Vilniuje galima ir vietoje atsiimti. Žodžiu, pasižvalgykite jei kuriai įdomu.

Tikiuosi, kad negausiu pylos nuo moderatorių, nes tikrai nereklamuoju, o tik pasidalinu informacija ax.gif
Atsakyti
Mano bandymas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Landrita @ 2012 03 22, 20:30)
Mano bandymas

Koks gražutis wub.gif

Aš šiandien jau gavau siuntinuką ir vėl gaminsiu... Atgaiva sielai ax.gif
Atsakyti
Aš šiandien gavau siuntinuką. Pasinaudojau jūsų patarimais, ir užsisakiau kramtomos gumos kvapą wub.gif tai tik dėžutę atidariusi pajaučiau saldų, iš vaikystės pažįstamą, kvapą thumbup.gif Labai skanu
Atsakyti
QUOTE(Landrita @ 2012 03 23, 10:34)
Aš šiandien gavau siuntinuką. Pasinaudojau jūsų patarimais, ir užsisakiau kramtomos gumos kvapą  wub.gif  tai tik dėžutę atidariusi pajaučiau saldų, iš vaikystės pažįstamą, kvapą  thumbup.gif  Labai skanu

Grazus muiliukas mirksiukas.gif
Del to kvapo, tai nepamenu ar cia parasiau. Kaledoms gi dariau vaikiskus su siuo kvapu. Sunciau uosviams ir i ta pati siuntini idejau sunenui. Tai uosviene kartu su berniuku, ji pati pirma ispakavo ir net nesuabejo, kad cia saldainis - atsikando rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrele_s: 23 kovo 2012 - 13:11
Pasirodysiu ir aš su savo naujausiais muilais:

user posted image

user posted image

Pirmieji du man jau įprasti - su šaltalankių sultimis (bananų kvapo) ir su geltonu moliu (šokolado kvapo). O tas pusinis tokia spalva nusidažė nuo aviečių miltelių. Kvepia miško uogomis ax.gif Vyras padėjo pilti, tai mums visai gerai pasisekė, nors stingo bazė palyginus greitai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VaiVi: 25 kovo 2012 - 15:24
labai sauniai gavosi smile.gif
o ta juoda gavosi nuo avieciu milteliu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akwariuma: 26 kovo 2012 - 13:54
grazus muiliukai, mirksiukas.gif
tas rudasis nuo molio taip nusidaze? ar dar dazo dejai? o avieciu milteliai matyt suregavo su aromatiniu aliejum, nes siaip spalva ne tokia turetu but.
Atsakyti
QUOTE(akwariuma @ 2012 03 26, 14:53)
labai sauniai gavosi smile.gif
o ta juoda gavosi nuo avieciu milteliu?

Ji tamsiai violetinė. Gal tik nuotraukoje šalia baltos atrodo kaip juoda ax.gif

QUOTE(ausrele_s @ 2012 03 26, 19:49)
grazus muiliukai, mirksiukas.gif
tas rudasis nuo molio taip nusidaze? ar dar dazo dejai? o avieciu milteliai matyt suregavo su aromatiniu aliejum, nes siaip spalva ne tokia turetu but.

Taip, rudasis toks nuo geltonojo molio - dažų nedėjau. Visada su geltonu moliu tokia ruda spalva gaunasi - jau kelis kartus dariau. O tai kokia spalva jums gaunasi su aviečių milteliais? Mano bazė skaidri, gelsva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VaiVi: 27 kovo 2012 - 14:05