Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 8 tema

QUOTE(crazy woman @ 2013 04 06, 22:10)
Na ką, pasirodau su savaitgalio darbeliu smile.gif

labai gražu wub.gif pastebėjau kur sudėtį prie kitų rašot, yra glicerinas, tai jus jo papildomai detat?
Atsakyti
QUOTE(rozete @ 2013 04 06, 23:18)
labai gražu  wub.gif pastebėjau kur sudėtį prie kitų rašot, yra glicerinas, tai jus jo papildomai detat?

Taip, dedu papildomai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(crazy woman @ 2013 04 06, 22:49)
Taip, dedu papildomai smile.gif

o ką jis duoda? smile.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif as vėl prapuolusi buvau smile.gif bet gaminti nenustojau muiliuku, reikės kurią dieną įdėti smile.gif
Gintare, norėjau paklausti, nu kaip neatšoka tie sluoksniuoti muiliukai? ta prasme tie sluoksniai? nu man kad ir purskiu spiritą, dar pabraizau su pagaliuku kad tik geriau sukibtu, ir tai buna atsoka doh.gif

P.S. Muilai nuostabūs, o jau tie kiaušiniai smile.gif)))
Atsakyti
aciu, dolee wub.gif
kas del sluoksniuotu, deja, buna, kad atsoksta, jauciu, cia reikia labai gerai pagauti momenta, kad 1 sluoksnis dar nebutu atsales visiskai g.gif , o dar siltas, be jau sustinges
Atsakyti
QUOTE(Gintarė @ 2013 04 09, 14:42)
aciu, dolee wub.gif
kas del sluoksniuotu, deja, buna, kad atsoksta, jauciu, cia reikia labai gerai pagauti momenta, kad 1 sluoksnis dar nebutu atsales visiskai  g.gif , o dar siltas, be jau sustinges

nu man buna tarkim pjaustau ir pjaustant jau atsokinėja kokis vienas sluoksnis smile.gif arba tik krastai atsilupa smile.gif nu idomiai taip....
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Merginos, kur Lietuvoje pigiausiai pirkti muilo baze (geriausiai ekologiska, gali buti didesniais kiekiais) ?

Aciu smile.gif
Atsakyti
vestuvems wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
dar vestuvems!!! su padiekos zodziais wub.gif

user posted image
Atsakyti
nauji darbeliai 4u.gif
uzsakymas smile.gif

user posted image

o cia su juros dumbliais ir melynoju moliu 4u.gif

user posted image

linksma spalvota kompanija wub.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
laba
pabandziau ir as siandien pasidaryt muiliuku.
tai tiesa sakant nezinau ar sekesi ar ne.
1. parasyta labai graziai i stingstancia baze ipilkit kita baze. sudetinga, nes man bemaisant stingsta (kvapa ir spalva ismaisant)
2. kaip jusu muiliuku ana puse. man sustingo labai nelygiai. suprantu kad jau po pirmo plovimo susilygins, bet dabar vaizdelis nekoks smile.gif

ka blogai darau kad taip stingsta ir kaip uzpilt lygiai? uzmirsau ir argano alieju ir kitka, nors buteliukai stovejo atidaryti:) labai greit ten viskas buvo

aciu
Atsakyti
mergaies gal jus zinote kur nusipirkti muilo bazes, bet ne internetu? Kokios parduotuves parduoda. 4u.gif

dekui smile.gif
Atsakyti