Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 8 tema

labai gražu, ypač mėlynasis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(labanaktukee @ 2012 05 07, 16:17)
labai gražu, ypač mėlynasis bigsmile.gif

tie man ir labai patinka smile.gif ir kvepia kramtoma guma biggrin.gif siaip tuos pirmus dariau su nauju baziliku et al, prisiskaiciau kad jis labai gerai ramina ir nuo skausmu, tai primaisiau biski, bet super gavosi, ir tokie dideli muilai thumbup.gif
Atsakyti
dolee saunus muiliukai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dolee @ 2012 05 07, 10:34)
mano putoja smile.gif

blyn, tai kazka ne taip darau, nes labai sunkiai putoja.. g.gif gal per daug pilu alieju? Bet tai tada nesustingtu, ane? g.gif
QUOTE(dolee @ 2012 05 07, 13:14)

ale kaip grazu wub.gif wub.gif wub.gif
nu man tei debeseliai visai nesigavo, galima sakyt viskas i viena susiplake... gal per mazai laukiau kol pirmoji mase apstings g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(bardita @ 2012 05 08, 10:02)
blyn, tai kazka ne taip darau, nes labai sunkiai putoja..  g.gif gal per daug pilu alieju? Bet tai tada nesustingtu, ane?  g.gif

Tiesiog skirtingos bazes ne vienodai putoja mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
Akwariuma, Gera, Dolee labai faini muiliukai

Atsakyti
dolee, labai "saldūs" spalvingi tavo muiliukai smile.gif Šaunu smile.gif
Atsakyti
Merginos aciu! 4u.gif Masaziniam muilui buvo panaudota speciali forma, (anksciau rasiau, kad turiu likusius poru formeliu).
Atsakyti
Norisi pauostyti:)
Atsakyti
aciu smile.gif) na kvapai tai labai skanus mano muiliuku, vaiaki tai nori atsikasti doh.gif tenka padeti auksciau...

user posted image

anticeliulitinis su sokolado bei medaus kvapu, raudonuoju moliu, kava, persiku bei abrikosu kauliuku et aliejais smile.gif super thumbup.gif
Atsakyti
Dolee saunus muiliukas smile.gif, isivaizduoju kaip skaniai kvepia
Atsakyti