Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Papildyta:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Papildyta:
Atsakyti
mmmune,

Parasiau Jums az, bet nesu tikra, kad gavote...
Lauksiu Jusu atsakymo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melisa 87: 11 birželio 2012 - 08:20
QUOTE(mmmune @ 2012 06 11, 17:32)
Tikslus kataloginis jų pavadinimas - Antirhinum. Kaip lietuviškai tai skamba - nežinau  biggrin.gif

žioveinis, liaudyje "šuniukais" vadina. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2012 06 11, 19:06)
žioveinis, liaudyje "šuniukais" vadina. smile.gif

Kaip juokingai skamba - negirdėjau tokio pavadinimo hihihi.gif
Atsakyti
MATIOLA DAR LYG JOS VADINAMOS
Atsakyti
QUOTE(L'automne @ 2012 06 09, 18:48)
Kaip vadinasi tos baltos gėlės šiose puokštėse?  blush2.gif

Beje, mmmune, ar austomos, astromerijos, frezijos laikomos ištvermingomis gėlėmis? blush2.gif

mmmune, reikia tamstos pagalbos.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(L'automne @ 2012 06 11, 22:58)
mmmune, reikia tamstos pagalbos....  blush2.gif

Antroje tai arba jurginai arba žiauriai į juos panašios chrizantemos, bet pirmoje kas tai niekaip nesuprantu.. blink.gif g.gif
Eustomos, frezijos, astromerijos - prie vidutinio lepumo gėlių, na eustomos lepesnės, gležnesnės rolleyes.gif Šiaip tinkamai paruoštos ir sukomponuotos gėlytės laikys gerai, o jeigu spec laikiklyje "mikrafone" išbus visą dieną puikiai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmmune: 12 birželio 2012 - 10:33
Sveikos. Matau čia labai daug nusimanančių apie gėles ir puokštes. Kadangi aš nelabai gaudausi šioje srityje, todėl labai prašau jūsų patarimo. Kokia puokštė tikrų prie tokios suknelės (įkeliu nuorodą, nes kitaip neisėina smile.gif )

http://www.google.lt...t...XlDw&zoom=1

iš anksto dėkoju už pagalbą.

p.s. vestuvės rugsėjo pradžioje.

Atsakyti
QUOTE(Vilulu @ 2012 06 12, 11:42)
Sveikos. Matau čia labai daug nusimanančių apie gėles ir puokštes. Kadangi aš nelabai gaudausi šioje srityje, todėl labai prašau jūsų patarimo. Kokia puokštė tikrų prie tokios suknelės (įkeliu nuorodą, nes kitaip neisėina smile.gif

Suknelė klasikinė, tokia sąlyginai griežtesnio silueto, todėl puikiai žiūrėtųsi kalijų puokštė, tokia ilga, pabrėžianti suknelę 4u.gif
vat kažkas tokio

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Sveikos,

noreciau ir as mmmune konsultacijos.

Ar tiktu prie tokios sukneles jurginu puokste 4u.gif 4u.gif

http://www.birutessa...A_2-170x227.jpg

vestuves rygpjucio pabaigoje ir labai noriu jurginu, tik bijau, kad netiks prie sukneles ( pacios vestuves bus nedideles)

Dekui dideliausias
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2012 06 12, 11:02)
Suknelė klasikinė, tokia sąlyginai griežtesnio silueto, todėl puikiai žiūrėtųsi kalijų puokštė, tokia ilga, pabrėžianti suknelę  4u.gif
vat kažkas tokio

user posted imageuser posted image

labai dėkoju už patarimą. Tik man kalijos nelabai patinka. Gal tiktų ir kitokios gėlės prie mano suknelės?
Atsakyti
QUOTE(Vilulu @ 2012 06 12, 14:34)
labai dėkoju už patarimą. Tik man kalijos nelabai patinka. Gal tiktų ir kitokios gėlės prie mano suknelės?

Žinoma, kad tiktų. Aš tik apie kalijas prakalbau dėl galimybės suformuoti ilgą puokštę.. biggrin.gif Mano nuomone tokio stiliaus puokštė vizualiai geriausiai žiūrėtųsi blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilulu @ 2012 06 12, 11:42)
Sveikos. Matau čia labai daug nusimanančių apie gėles ir puokštes. Kadangi aš nelabai gaudausi šioje srityje, todėl labai prašau jūsų patarimo. Kokia puokštė tikrų prie tokios suknelės (įkeliu nuorodą, nes kitaip neisėina smile.gif

Jeigu Jums patinka jurginai tai nesukdama per daug sau galvos juos ir rinkitės mirksiukas.gif
Atsakyti