Įkraunama...
Įkraunama...

Klivijų augintojai-2

QUOTE(rena @ 2007 06 05, 14:49)
blush2.gif  blush2.gif kazka matyt prazioplinom doh.gif

smile.gif ax.gif
Atsakyti
Būtinai pasirodysim. biggrin.gif Ištiesų labai džiaugiuosi, nes nesitikėjau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita&P @ 2007 06 05, 17:22)
Būtinai pasirodysim. biggrin.gif  Ištiesų labai džiaugiuosi, nes nesitikėjau.  ax.gif

nu geri netiketumai visada dziugina thumbup.gif
Atsakyti
Mano gražuolė net 24 žiedukai skleidžiasi ,netiesa jog atskyrus vaikus nežydi ,žydi mano karalienė net trečią kartą ,po gana sunkios "operacijos"

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2007 06 07, 14:42)
Mano gražuolė net 24 žiedukai skleidžiasi ,netiesa jog atskyrus vaikus nežydi ,žydi mano karalienė net trečią kartą ,po gana sunkios "operacijos"

user posted image

lb lb lb grazu wub.gif
o ka pjovei g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2007 06 07, 14:42)

user posted image

wub.gif labai grazus ziedeliai.

p.s. kaip mano busimoji klivijuke auga? bigsmile.gif labai laukiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anestute @ 2007 06 07, 15:09)
wub.gif labai grazus ziedeliai.

p.s. kaip mano busimoji klivijuke auga?  bigsmile.gif labai laukiu  mirksiukas.gif

Klivijukės visos sėkmingai auga ,tik dabar tie orai kaščiausiai ,tai net nekyla ranka kišti jų į dėžutes ir siusti , visgi manau palukėkim vėsesnių oreliu ,o jos kam, jau pažadėjau tikrai pas jus atkeliaus .

Ta mano klivija buvo užauginusi pora vaikų , vieną gerai atskyriau ,lengvai , o kitą teko net peilį paimti , buvo įaugusi į motulę , bet gerų patarimų dėka žalos buvo išvenkta. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2007 06 07, 16:58)
Klivijukės visos sėkmingai auga ,tik dabar tie orai kaščiausiai ,tai net nekyla ranka kišti jų į dėžutes ir siusti , visgi manau palukėkim vėsesnių oreliu ,o jos kam, jau pažadėjau tikrai pas jus atkeliaus .

Ta mano klivija buvo užauginusi pora vaikų , vieną gerai atskyriau ,lengvai , o kitą teko net peilį paimti , buvo įaugusi į motulę , bet gerų patarimų dėka žalos buvo išvenkta. mirksiukas.gif

bet iki rudens nereiks laukti? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2007 06 07, 16:58)

na manau kad per tokius karscius tai tikrai neverta schmoll.gif
geriau palaukti, kad tik maziukams butu geriau rolleyes.gif

ali matai kaip i mamka isikibes hihihi.gif
Atsakyti
Aisku, tegul auga ir stipreja.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti