Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(gitulia @ 2012 07 30, 20:44)
Va cia istraukiamu lovu man asmeniskai superinis variantas smile.gif Lieka tik klausimas del patalynes dezes, bet ja galima padaryti atskira (vietos maziau uzima nei atskira lova) ir vaikai vis tiek gaunasi, kad miega vienoje lovoje. Bet jei su tuo nekyla bedu, tai geresnio dviviecio varianto dar nemaciau - abu vaikai ant zemes saugiai, lovose groteles, zmoniski ciuziniai, atlosai pagalvems  thumbup.gif

man tai lova svečiui, t.y. retam naudojimui su tokiu ištraukimo mechanizmu g.gif bei kaina jaučiu kosmosas cool.gif aš rašiau būtent apie tas lovas kurių pav įkėlė erikiuxxx nes jas teko "gyvai" apžiūrėt 4u.gif

man šie baldai labai patiko http://www.meble.vox...users-by-vox--/ teko apžiūrinėt Plazoj Kaune thumbup.gif lova įdomi biggrin.gif

user posted image

apačioje arba stalčius arba galima čiužinį dėt, montuojasi šoniukai jei reikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikoleta: 30 liepos 2012 - 20:21
Sita as internete ziurejau, gyvai neteko. Simpatiska, tik stalciaus gylis ne kaldrom, o kojinems deti. Va man sveciui butu toks variantas jei ciuzini i stalciu ir guli beveik ant zemes ir skersveju. O tas kur issikelia tai tikrai zmoniskas abu vaikai viename lygyje, ne tai, kad vienas vaikas normaliai guli, o kitas kaip suniukas ar koks nuskriaustasis jau kas liko..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 30 liepos 2012 - 20:47
Erikiuxxx, man tavo lovų variantai visai įdomūs. Gyvenant tipiniame bute turėtų visai gerai erdvę taupyti.
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2012 07 30, 21:05)
Erikiuxxx, man tavo lovų variantai visai įdomūs. Gyvenant tipiniame bute turėtų visai gerai erdvę taupyti.

tai vava,kai kambariai ne 30 ir ne 40kv doh.gif na ziuresime,dar turime metus laiko apmastymam,o tada kazka reiks igyvendinti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 30 liepos 2012 - 21:28
Kur ten 30, duotu kas 20 ir tai jau butu geris lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2012 07 30, 21:34)
Kur ten 30, duotu kas 20 ir tai jau butu geris  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif man noretus bent 25 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 07 30, 21:46)
drinks_cheers.gif man noretus bent 25  biggrin.gif

Ir kiekvienam po 25 biggrin.gif Va tada ir lova zmonisko dydzio , ir stalas patogus ir vietos zailams susidet netruktu ir dar ant grindu su zaidimais ir skersai ir isilgai pakrist iseitu mirksiukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti