Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato svajonių namus

QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 03 16, 11:57)

P.S. nustebtumėt sužinojęs kiek Itališkų ....

postą rašė Vilienė, tiesa - mažosiomis raidėmis.

p.s. labai nustebau, kad nepasiūlėte pažįstamo geografijos mokytojo paslaugų lotuliukas.gif ot būtų, Heli eina mokytis matematikos, aš geografijos lotuliukas.gif

p.p.s. AnaDeizy - o sakėt visiems visad aišku i nereikia tų raidžių ... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2012 03 15, 23:42)
Susiginčijau su MB - prašau būti teisėjais. smartass.gif

mėlyna spalva - 20 cm neoporas, žalia spalva - 15 cm ekovata, raudona spalva -    EPS 50 20 cm. NUo patalpų pusės bus garo izoliacinė plėvelė.

Nesipykit wink.gif
JEi nereikės jookių ortakių tam trikampyje slėpti tai aš daryčiau taip: mėlyną palikčiau NEO 20cm. žalia 15cm neo ir virš jo (stygų) pradžioj gra žiai sukločiau dar 20cm NEO. Jūsų raudona spalva be izoliacijos. Eiliškumas - sudedat pirma mėlyną liniją iki būsimos raudonos viršaus. tada suklojat ant stygų raudoną, užsandarinat sujungimus su mėlyna ir tada dedat žalią tarp stygų užsandarinta visur kur įmanoma.
Bandžiau irgi papaišyt su Paintu biggrin.gif
[attachmentid=220461][
Papildyta:
Dįl ko čia nematau ekovatos, tai gad laikausi prinzipo mažiau laidžios garui medžiagos turi būti arčiau vidaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedruolė: 16 kovo 2012 - 12:11
QUOTE(Giedruolė @ 2012 03 16, 13:14)

Ką pasirinkai Giedruole, Tece?
v.
Atsakyti
QUOTE(pingvikas @ 2012 03 16, 11:13)
KJKG, tokia tokia įmonė...ir vizitkėj taip parašyta. www parketas lt

smile.gif supratau apie ką kalba smile.gif ačiū!!

patys jie beveik nieko negamina, o tik turi salonus, pardavinėja ir atlieka montavimo darbus (gana kokybiškai)
o gamina jiems antrinės įmonės arba tiekėjai.
Nežinojau kad jie jau turi ir laiptus, būtinai pasidomėsiu!! iki šiol jie specializavosi parkete ir jo suklojime
dar kartą ačiū už informaciją 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilienė @ 2012 03 16, 11:16)
postą rašė Vilienė, tiesa - mažosiomis raidėmis.

p.s. labai nustebau, kad nepasiūlėte pažįstamo geografijos mokytojo paslaugų  lotuliukas.gif  ot būtų, Heli eina mokytis matematikos, aš geografijos  lotuliukas.gif

p.p.s. AnaDeizy  - o sakėt visiems visad aišku i nereikia tų raidžių ...  lotuliukas.gif

problema ta, kad neturiu pažįstamo geografijos mokytojo, būčiau būtinai pasiūlęs lotuliukas.gif
o su Heli išsiaiškinom - ji buvo teisi blush2.gif dabar pats ieškau atidumo mokytojo, gal turit pažįstamų? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 03 16, 13:32)
Ką pasirinkai Giedruole, Tece?
v.

Tece. Jau nupirkau. Realiai norėjau maišytuvus ir keramiką visus kartu pirkti. bet jaučiu nesigaus, nes potinkinio dušo maišytuvo jau šiandien reikia, bet jo nėra sandėlyje. Reikės tris savaites laukti. Vat dėl kokybės blew water niekur nieko negirdėjau, nei gero nei blogo, todėl labai nedrąsu. Kaina ne kinietiška, bet ir ne vokiška. Toks viduriukas, dar pačiupinėti norėtųsi. Bet nėra kada biggrin.gif Žodž nespėju smile.gif finansai spaudžia kaip ir visada todėl kažkam patikėti apdailos darbų priežiūros ir tiekimo nesinori. Čia aš apie dizainerius.
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 03 16, 14:12)
Tece. Jau nupirkau. Realiai norėjau maišytuvus ir keramiką visus kartu pirkti. bet jaučiu nesigaus, nes potinkinio dušo maišytuvo jau šiandien reikia, bet jo nėra sandėlyje. Reikės tris savaites laukti. Vat dėl kokybės blew water niekur nieko negirdėjau, nei gero nei blogo, todėl labai nedrąsu. Kaina ne kinietiška, bet ir ne vokiška. Toks viduriukas, dar pačiupinėti norėtųsi. Bet nėra kada biggrin.gif Žodž nespėju smile.gif finansai spaudžia kaip ir visada todėl kažkam patikėti apdailos darbų priežiūros ir tiekimo nesinori. Čia aš apie dizainerius.

man Tece klavišai į potinkines labai gražūs.
aš viską kartu supirkau į vaikų vonios kambarį - ir keramiką ir maišytuvus - dėl to labai labai džiaugiuosi - man asmeniškai balta linija PuraVida labai graži. o į kitus nesupirkom iškart, tai renkam po trupinį, tas mane irgi erzina doh.gif bet gal verta, bus matyt. prieš metus vienam salone mačiau kraną, labai gražus pasirodė ir įsidėmėjau jį, reiktų nuvažiuot nusipirkt - papuoštų Ia kriauklę. Niekas geriau už mus pačius nežino ko mes norim - čia aš irgi apie dizainerius mirksiukas.gif
v.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 16 kovo 2012 - 13:33
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 03 16, 11:57)

varysiu ir aš i parodą, apžiūrėsiu. Pingvikas, patikslinkit prašau įmonės pavadinimą: medžio stilius? šiaip bendrauju su tokia įmone, bet jie laiptų negamina  g.gif
o dėl Ž pogrupio - čia taikliai  thumbup.gif  kiek dabar bendravom, kai pavardina kainas, tai jei būtų Ž su nosine, aš bučiau iš ten  lotuliukas.gif

Buvau parodoje. Na ką galiu pasakyti, daugumą ten buvusių dominančių firmų jau buvau radusi, aplankiusi ir jų produkciją mačiusi. Jei moki naudotis google, 95 proc. ten esančių firmų tikrai rasi pirmame arba blogiausiu atveju antrame puslapyje. Žodžiu, jos skiria pinigėlius google reklamai, parodoms, dėl to galutiniame variante ir kainos pasidaro A++ klasės. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 03 16, 14:33)
man Tece klavišai į potinkines labai gražūs.
aš viską kartu supirkau į vaikų vonios kambarį - ir keramiką ir maišytuvus - dėl to labai labai džiaugiuosi - man asmeniškai balta linija  PuraVida labai graži. o į kitus nesupirkom iškart, tai renkam po trupinį, tas mane irgi erzina  doh.gif  bet gal verta, bus matyt. prieš metus vienam salone mačiau kraną, labai gražus pasirodė ir įsidėmėjau jį, reiktų nuvažiuot nusipirkt - papuoštų Ia kriauklę. Niekas geriau už mus pačius nežino ko mes norim - čia aš irgi apie dizainerius  mirksiukas.gif
v.

tai va va. Dar tikiuosi perkant urmu geresnę kainą išmušti, be to jei laukti kol atveš tai vieną kart. Be to pagal situaciją kitokie WC ir bidė variantai nelabai tinka. O per metus jei skonis nepasikeitė, vadinasi reikia pirkti ir nebesiblaškyti.
O vat dėl elektros tai dar vienas galvos skausmas. deda gipsą ir suprantu, kad ne viską buvau numačiusi... Bandysiu taisyti padėtį.
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 03 16, 15:21)

O vat dėl elektros tai dar vienas galvos skausmas. deda gipsą ir suprantu, kad ne viską buvau numačiusi... Bandysiu taisyti padėtį.

kol dar tik deda gipsą tikrai nevėlu. vat reiktų tapetus lupt lotuliukas.gif
v.
Atsakyti
Mums pirmadienį gimė dukrytė - negalim broliam ir sesėm forumiečiams nepasidžiaugti smile.gif Padidėjo oi padidėjo motyvacija greičiau statyt namucius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnaDeizy: 16 kovo 2012 - 15:03
AnaDeizy dideliausi sveikinimai 4u.gif Super motyvacija biggrin.gif Auginkit grazuolia protinga mergyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 03 16, 15:00)
Mums pirmadienį gimė dukrytė - negalim broliam ir sesėm forumiečiams nepasidžiaugti smile.gif Padidėjo oi padidėjo motyvacija greičiau statyt  namucius smile.gif

Sveikinaaaaammmmmm 4u.gif clap.gif clap.gif clap.gif

gal jau SM nika turi??? 2.gif
Atsakyti