QUOTE(Heli @ 2012 03 26, 09:38)
Oi vargelis, nu nesekasi su tais pakalimais. Vel nekelia ragelio, jau kelios dienos... bukit zmones, rekomenduokit meistriukus.
Ir kiek mokat uz plyteliu klojima?
Heli, su malonumu rekomenduočiau, maniškių darbu esu patenkintas, bet jie pas mane darė išorės apšiltinimą + dailylentes su pakalimais, tai tų kvadratų prisirinko ir stelažus tuomet kalėsi aplink namą, ir dirbo virš mėnesio.
Bijau kad nebūtų kaip Giedruolė sako - mažai darbo, jei dar sunkiau prieiti, tai paruošiamieji darbai kainuos daugiau nei pats darbas, tai kad kainos neužsigiedotų . . .
o pas Jus išorės apdaila jau padaryta pilnai? Jei ne, tai tie kurie darys išorės apdailą, galėtų ir pakalimus sutvarkyti gal?
Papildyta:
QUOTE(Giedruolė @ 2012 03 26, 11:28)
Oi Heli, užjaučiu, vat su tokiais atsiprašant š... liavimais niekas ir nenori terliotis, ypač jei nepatogu prieiti.

pritariu
mums reikėjo pora sienų "pastumti" nes persigalvojom - tai atskirai to darbo niekas nenori daryti - sako neapsimoka arba - nu tai kiek aš čia iš tavęs paimsiu

aišku nesinori bele kiek mokėti bet įtariu jog sumokėsim gerokai daugiau nei rinkos kaina, arba eisiu pats mūryti

nors kur nors bus broko