QUOTE(Vaidaa24 @ 2013 02 21, 15:37)
sveikos.ir man atsitiko tokia beda,ir nezinau ka daryt.atejo pakejst skaitliukus is busto,kai pakeite atrode viskas gerai,nors nelabai ka ir ismanau apie tai.tai tapati vakara isvaziavau pas tevus.na ir lyg bedu butu taip maza,nakti truko vamzdis,taspats kur keite tie meistrai is vandenu.na ir ka apliejo du aukstus.atejo kaimyne po keliu dienu klaust ka darysim su sienom ir lubom.aisku atlygint.bet ar cia mano kalte kad kajmynai buvo aplieti,jei patys keite skaitliukus ir blogai sujunge.nei nezinau ka daryt,kur kreiptis.gal kuri esate susidurusios? gal patarsit ka dayt toliau,nejau man reiks atlygint uz tai ko pati nekeiciau.
Paprastai atsakingas yra tas, kieno vamzdžiai, na ir nukentėjusiąjam paprastai nelabai turėtų rūpėti dėl kokių priežasčių trūko, t.y. ar vamzdžiai surūdiję, ar nelaimingas atsitikimas, ar kažkas nekokybiškai atliko savo darbus. Jeigu vamdžiai yra bendri, tarp aukštų, tai turėtų būti atsakingas butų ūkis, kuris prižiūri visą pastatą. Šioje situacijoje taip teoriškai svarstant, panašu kad reikėtų pareikšti pretenziją patiems vandenims, nes jų darbuotojai nekokybiškai atliko darbą, taigi žalą turi dengti jie tiek jums, tiek visiems nukentėjusiems kaimynams.