QUOTE(milaaa @ 2014 05 14, 17:12)
Erika, nemokekit niekam jokiu pinigu

mes senokai buvom susidure su panasia problema, dabar manau, kad ju tokia taktika gasdinimais isvilioti pinigus

sulaukiau skambucio is draudimo, kad neva apliejom kaimynus(kurie irgi nei atejo, nei pasake) ir nurode kazkokia suma

paprasiau irodymu, prasidejo grasinimai, remiantis tuo paciu, tas butas randasi po jusiskiu. bet kad per ta vieta ejo riba su kitu soniniu butu nei girdeti nenorejo. skambino kelis kartus, terorizavo. niekas pas mus ateiti ir apziureti nebuvo

as jiems sakiau, kad gali buti truke sienose esantys bendri vamzdziai, bet kad juos apziureti, butu reikeje sunaikinti musu sviezia remonta vonioje. pasiklausiau ar tokiu atveju jie man nuostolius atlygins? ne... tai paskambinejo ir liovesi, nes as nenusileidau, o kai jau supykau, tai net ir apziureti nebuciau isileidusi. be kaltes negali reikalauti(o ir su ja) jokiu pinigu

gali kreiptis i teisma, kad prisiteisti nuostolius, bet, beda, ten irodymu reikia, todel bando paprastuoju grasinimu budu

nepasiduokit ir nieko nemokekit, bei pasiulykit su turimais irodymais JUSU kaltes kreiptis i teisma. tuo viskas ir pasibaigs... jie naudojasi isgasdintais zmogiukais
Na butu gerai, kad viskas baigtusi greiciau, nes musu situacija analogiska, draudikas, kai paklausiau, kur irodymai, piktai atrezia, kad jus gyvenate virsuje (na tik tiek, kad ta siena, kur aplieta su kitais butais nesiriboja). Paprasiau jo pateikti man, konkrecius dokumentus, kur nustatyta, kad mano bute kazkokia avarija buvo, jis kazka sake, "mes viska turim", bet man pateikti atsisake. Labai panasu, kad stengiasi isgasdinti, grasina teismu, o konkreciu dokumentu, kur yra kazkas uzfiksuota neturi..