Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas - 10

dar savo gražiausio žiedelio neįdėjau biggrin.gif ieško kenkėjų:

user posted image

user posted image

Atsiprašau, kad nuotraukas kartoju, bet taip pasiilgau jau relakso darže rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Venta9 @ 2012 03 30, 21:51)
Vaistinese, bet ne visose ir ji nekenksminga augalams ir mums tuo paciu, juk pomidoru ziedynus purskiam vasara.

su boro rūgštimi purškti reikia? g.gif Niekada nepurškiau. Nuo ko apsaugo?
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 03 30, 20:48)
ar jurginai ir bijūnai apsaugo daržą nuo kokių nors kenkėjų? mastau.gif Dėl spalvų ir kvapų įvairovės sutinku, kad verta, o ir žiedai wub.gif
Aš dėl daržo apsaugos sodinu/sėju/pačios pasisėja darže medetkų daug daug, dar serenčių:

Gražus Jūsų daržas ir augaliukai wub.gif
Sodinsiu todėl, kad nėra galimybės turėti ir gėlyną ir atskirą daržą verysad.gif Pas mane turės viskas viename būti: ir gėlės, ir daržovės ir prieskoniai doh.gif Ir dar reikia suderinti viską, kad vienas kitam augti netrukdytų ir gražiai atrodytų, pakomponuoti kažkaip, nes prie namo bus doh.gif jei susimausiu viską sodindama ir negražiai atrodys vyras siūlysis praeiti su žoliapjove ir kitamet nebenorės, jog sodinčiau daržovių doh.gif Jei išgyveno rūsyje jurginai tai tikrai jų norėsiu, man labai jie patina blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Venta9 @ 2012 03 30, 20:51)
Vaistinese, bet ne visose ir ji nekenksminga augalams ir mums tuo paciu, juk pomidoru ziedynus purskiam vasara.

Pas mus yra vaistinė gal reikės bandyt nueit g.gif Esu girdėjus, kad ta boro rūgštis nebloga yra, kiek pamenu dar sėklas galima mirkyti? g.gif O kuo padeda pomidorų žiedynams? Aš tai nepurškiau, nežinau tiek gudrybių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 30, 22:00)
*Gražus Jūsų daržas ir augaliukai  wub.gif
**Pas mane turės viskas viename būti: ir gėlės, ir daržovės ir prieskoniai doh.gif

*ačiū 4u.gif
**tai labai puiku, kad bus daržovės, prieskoniai ir gėlės. Bus natūrali apsauga nuo kenkėjų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 03 30, 20:55)
dar savo gražiausio žiedelio neįdėjau biggrin.gif ieško kenkėjų:
user posted image

O jau koks žiedelis mielas wub.gif
Atsakyti
kad pomidorus bordo tirpalu purskia esu girdėjus, bet kad boro rūgštim... g.gif
Atsakyti
Su poro rugst. nupurskus ziedynai geriau apsidulkina, nekrenta , nenudziusta kai karsta. bet reikia pries tai jau papurkst, nes pernai suvelinau ir dalies ziedu neteko pomidorai. Nea mano siltnamis nedidelis neaukstas, tai ikaista ir vedinimas geras ir papildomai buvau agroplevele uzpavesinus.
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 03 30, 20:14)

ax.gif vieną būdą žinau- skruzdės nemėgsta pomidorų lapų...tiesiog jų reik prilaužytų pridėti kur jos vaikšto...bet dabar dar gi nėr tų lapų...

nu nezinau. Arba pas mus skruzdes hibridines arba pomidorai, nes skruzdes nese lizda ant pomidoro pernai doh.gif Vanduo su druska padejo kazkiek...
Atsakyti
Diasaja, paklausinesiu apie braskiu lysves... kaip taip graziai suformuota, neprasmege braskiu krumai, nes mulcio storai matosi g.gif . Man per giliai gaunasi daigas, o gal ilgainiui jos ipranta ir ilgesnius kotelius augina? O dar tas kurmis kas savaite viska iskilojo doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 03 30, 17:06)
Grįžau iš mugės. Su svarainiais, braškėm, sausmedžiais ir putinėliu wub.gif Ai, nu dar besiraitantys augintiniai keli  biggrin.gif

O kokius svarainius pirkote? Galvoju, gal yra kokių naujų gerų veislių - geresnių už tuos senovinius.
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 03 30, 09:50)
maždaug per savaitę...man ledinės vienos sudygo neblogai , o kitos gūžinės , tai tik keli daigeliai g.gif gal reiks dar kartą jas pasėt g.gif

Mano gūžinės taip pat nedygsta, nors paprastos gražiausiai sudygo.
QUOTE(Saulužė @ 2012 03 30, 10:38)
O špinatai sėjami į žemę iškart ar į dėžutes pirma?
Papildyta:

Ačiū 4u.gif tai reik mąstyt apie atsėjimą, nes sėkliukės mirkytos buvo...

Špinatai sėjami tiesiai į dirvą.

QUOTE(rike @ 2012 03 30, 15:00)
gražu... pavydu...  blush2.gif

Giedrulka, aš noriu konsultacijos dėl laistymo juostos, kai rūpi, tai ir matau nuotraukoje  ax.gif . Sakyk, ji minkšta  g.gif , nereikia jai kokių laikyklių, kad į žemę susmeigti ir ji niekur nesisukiotų. Labai svajoju bent jau braškėms lauke patiesti kažką panašaus ir domiuosi. Vienur juos drėkinimo juostos kitus dar kitaip vadina, tai bijau užsirauti  doh.gif .Yra ir komplektų pirkti. Nors dar nėra jokia vandens šaltinio, o aš jau svaigstu kaip mano braškytės augs ir nedžius  thumbup.gif

Kad aš jau tiek apie tą juostą prirašiau atrodo... smile.gif Taip ji minkšta, jeigu be vandens tai ji ir atrodo, kaip juosta, o ne kaip žarna. Į žemę mes ją įsmeigėme su metalinėm kilpom (kaip "špilkos" plaukams, vyras iš vielos padarė) kad nesimakaluotų. Vandentiekio mes taip pat neturime, todėl pajungta viskas į didelę bačką.
Juosta gal šiek tiek matosi čia
user posted image

O čia visa mano super duper sistema
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti