QUOTE(aksioma @ 2012 03 29, 09:08)
Aš irgi esu girdejusi apie tą psichologiją, kad labai norisi dėl to ir neišeina.. Na tikiuosi, kad taip nebus. Nes aš labai noriu

mano seima ir su tais klausimais ir draugai... Vyro seima ir daug klausineja, tai ka vaikučių nenorite...
Na bet net nežinau ar čia riekia visiems skelbtis, kad problemų turime. Kaip jūs darote?
Su mama pasitardavau kai tik pradėjo planuoti. O anyta, jau kai konkrečiai paklausė ''kas yra kodėl dar ne?'', tai tik pasakiau kad einam pas gydytojus, abiems viskas gerai, reikia tik laukti. Bet ji supranta, nepriekaištauja, nes pati problemų yra turrėjus.
Draugėm kažkada kažką užsiminiau, tai iš kart pasigailėjau, nes viską tuoj saviem draugam perdavė, ir dar susitikus tardydavo kaip sekasi; man nuo tų klausimų tik vemt norisi. Be to, niekas iš jų problemų dėl vaikų neturėjo, tai abejoju ar bent dalį to jausmo suprasti gali.
Svetimiems durniams jei kas užpuola bi le ką numykiu, arba pabadau į jų silpną vietą jei piktumas apima, o protingi žmonės intymių šeimos dalykų neklausinėja.
QUOTE(zuzla @ 2012 03 29, 09:30)
laikausi

prasidėjo

"džiaugsmai", tai bandau taikytis.. o pas gydytoją tik antradienį, tas laikas tikrai labai lėtai eina

gražu...