Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 45 tema

[quote=savita1,2012 04 03, 10:35]
turiu pirmaji, labai grazus smile.gif
[/quote]
Kaip dydis? Nelabai suprantu kaip ten virsus ant apacios uzsileidzia g.gif
[/quote]

nesioju jcrew 8, tai maudymke 8 dydzio tiko kuo geriausiai, nieko ten suprasti nereikia, uzsileidzia ir vsio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo minha: 03 balandžio 2012 - 09:50
O gal toki kas turite? Idomu kaip realiai.
Atsakyti
QUOTE(biscuit @ 2012 04 03, 10:25)
Rimtai  unsure.gif Taip stipriai, kad net į valyklą  unsure.gif

QUOTE(Laputa @ 2012 04 03, 10:47)

oi nesakykit, vienas toks plemas liko priekyje, kazkoks kosmaras, net negalejau pagalvoti kad taip gali buti nuo kvepalu... taip kad mokykites is amnes ir tokiu klaidu nedarykit... tik tike kad draugas turi valykla, tai palikau pas ji, valys siandien, tai laukiu ziniu kaip ant adatu... o jogles skubus valyma s uztrunka 2 dienas ir tai irgi be jokiu garantiju...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 03 balandžio 2012 - 10:13
QUOTE(Lyn @ 2012 04 03, 11:09)
oi nesakykit, vienas  toks  plemas  liko priekyje, kazkoks  kosmaras,  net  negalejau  pagalvoti  kad  taip gali buti nuo kveplau...

Nu jo, uzuojauta verysad.gif As tau seniai zinau kad kvepalai gali demes palikti, ypac ant vilnos, ir raso daug kur kad ant papuosalu irgi nepirksti, nes gali sugadinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aniuta241 @ 2012 04 03, 11:12)
Nu jo, uzuojauta  verysad.gif  As tau seniai zinau kad kvepalai gali demes palikti, ypac ant vilnos, ir raso daug kur kad ant papuosalu irgi nepirksti, nes gali sugadinti  doh.gif

tai dabar as rigi zinau. ziauri pamoka. belieka viltis, kad issivalys.... deme ne itin ryski, galesiu nesioti ir taip, bet vis tiek butu nesmagu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2012 04 03, 11:09)
oi nesakykit, vienas  toks  plemas  liko priekyje, kazkoks  kosmaras,  net  negalejau  pagalvoti  kad  taip gali buti nuo kvepalu...  taip kad mokykites  is amnes  ir tokiu klaidu  nedarykit...  tik  tike  kad  draugas turi  valykla,  tai  palikau pas  ji, valys siandien,  tai  laukiu ziniu kaip ant  adatu... o jogles  skubus  valyma s uztrunka  2 dienas  ir  tai  irgi be  jokiu garantiju...

Niu va, skausmingos pamokos sad.gif Esu ir as apturejus. Dabar jau stengiuosi i virsu purksti ir i ta debeseli ilysti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2012 04 03, 11:15)
Niu va, skausmingos pamokos sad.gif Esu ir as apturejus. Dabar jau stengiuosi i virsu purksti ir i ta debeseli ilysti smile.gif

tai va, as kazka buvau girdejusi, bet paciai taip niekad nebuvo nutike... dabar jau zinosiu ir su kvepalais elgsiuosi labai atsargiai... beje dar bandziau isvalyti su alkoholiu ir actu, bet nepavyko... belieka tiketis, kad neuzkirtau kelio su actu cheminiam valymui...

ir kodel as nepasimokau is kitu klaidu, vis tenka is savu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2012 04 03, 11:17)
tai  va,  as  kazka  buvau girdejusi,  bet  paciai  taip niekad  nebuvo  nutike...  dabar jau zinosiu ir  su  kvepalais elgsiuosi labai atsargiai...  beje dar  bandziau isvalyti su  alkoholiu ir actu,  bet  nepavyko...  belieka tiketis,  kad  neuzkirtau  kelio  su actu  cheminiam  valymui...
ir  kodel  as  nepasimokau is  kitu  klaidu,  vis  tenka is  savu... doh.gif

Laikom kumscius ir spygas, kad tik viskas butu OK friends.gif
Atsakyti
Bent jau man Joglėje VISKĄ išvalo. Dar nėra taip buvę, kad neišvalytų kokios dėmės, taip, kad 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aniuta241 @ 2012 04 03, 11:20)
Laikom kumscius ir spygas, kad tik viskas butu OK  friends.gif

aciu labai 4u.gif , as tai visa kaip ant adatu

QUOTE(biscuit @ 2012 04 03, 11:22)
Bent jau man Joglėje VISKĄ išvalo. Dar nėra taip buvę, kad neišvalytų kokios dėmės, taip, kad  4u.gif

as kai jiem paskambinau, tai jau arsiau ak susake - skubus valymas 85 lt, ketvirtadieni but, nezino ar issivalys, garantiju neduos jokiu. taip kad palikau pas draugus, bet zinau akd tikrai padarys viska ka gali ...

tik esme tame, kad visada sakoma, nebandykit patys valyti demiu, ens po to ir valykla padeti nebegali...
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti