QUOTE(Laima.g @ 2012 06 01, 10:06)
Laba, o mums nesiseka su sodu... Pernai viena vyškia tiesiog su visom vyšniom suvyto , nudžiūvo ir numirė. Šiemet slyva lygiai taip pat, išsprogo laeliai, žydėjo, ir nuvyto, dabar sausa visiškai išdžiūvusi. Bet man kirba toks klausimas, ir pernai, ir šiemet taip atsitiko po to kai purškėm nuo kenkėjų

Gal kažkas netiko??/ Bet kitiem medeliam tai lyg ir nieko. Nežinau kiek dar turėsiu kartų sodinti medžius
O dėl koloninių obelaičių kažkas klausė. Mes auginam keletą, bet pirmais metais tai stipriai pašalo viršūnės, nukarpėm, bet ataugo, antrais metais viena tik pašalo, tai šiuo metu mažesnė ji. Bet šiaip jau jiems 4 metai, atrodo nedidelės gal mano ūgio, šakų didelių irgi nėra, obuoliukais visas kotas būna aplipęs, sakyčiai vidutiniai tie obuoliukai, tik va niekada aš jų neretinau, kiek užmegzdavo, tiek augdavo. Atrodo gražiai ir dekoratyviai,šaknys jų tiesa labai jau paviršinės.
na ir mums ko tai daug medelių numiro

iš 62 medelių 18 nerodo jokių gyvybės ženklų ( 3 iš jų vynuogės, aktanidija, 2 persikai, 2 abrikosai , trešnė, vyšnia, slyva ir kitos obelaitės)... aš jau nžn. ar atsodinti.. galvoju, gal netinkamą vietą sodui parinkom, ar tinkamai neprižiūrėjom...žemė nederlinga ,,pieskos" , auga daug rūškynių ,asiūklių ir labai daug skruzdžių, sakau gal jos kažkiek kenkia..tie medeliai, kurie negyvi tai tik voratinkliais visi apsisukę...