Įkraunama...
Įkraunama...

Vaismedžiai, vaiskrūmiai

QUOTE(IngridaB @ 2012 03 28, 15:28)
Aš ruošiausi championu purkšti. g.gif
MRD GAL NE TOKĮ STIPRŲ tirpalą pasidarius bus galima purkšti kitą savaitę? ax.gif

Su tuo pačiu čempijonu purskiamos bulves,ir ju lapu nenugraužia preparatas.Gal tik koncentracijos skiriasi. Vynuoges irgi butu gerai pavaišinti.jom irdi vario reikia,tik nepasiskaičiau tiksliau
Labai malonu butų sužinoti,ar galima vysnias purksti dabar trijų procentų bordo,nes apie tą skaičiu girdejau,bet pasitikslinimui neradau kol kas informacijos...
Atsakyti
Amarile,aš ir rožes ruošiuosi purkšti(radau internete,kad galima) championu ir avietes. g.gif
Mano vynuogės dar nenudengtos.Pabijojau šiandien,praneša gi baisius dar orus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 28 kovo 2012 - 15:50
QUOTE(IngridaB @ 2012 03 28, 15:49)
Amarile,aš ir rožes ruošiuosi purkšti(radau internete,kad galima) championu ir avietes. g.gif
Mano vynuogės dar nenudengtos.Pabijojau šiandien,praneša gi baisius dar orus.

Neturiu ne vienos rožes,nes sklypelis mažas ir šiaurine puse schmoll.gif Žaidžiu su begonijom ir kitais vazonais....
Atsakyti
QUOTE(ANGE-LIUXXX @ 2012 03 28, 14:44)
Sveikos merginos  mirksiukas.gif 
gal galit patart kur pirkti vaismedzius ir vaiskrumius? butu idealu kad medelynas butu vakaru Lietuvoj, siuo metu esu nusiziurejusi babtu medelyna.

Babtu medelynas vidurio Lietuvoje. Jeigu jau davaziuosite iki cia, tai geriau ne i Babtus, o si savaitgali i muge Zemes ukio universitete. Ten rasite medelynus is visos Litavaziuosite, tai si savatgali siulyciau i paroda Zemes ukio universitete. Tes bus medelynai visos Lietuvos...
Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2012 03 28, 15:28)
Aš ruošiausi championu purkšti. g.gif
MRD GAL NE TOKĮ STIPRŲ tirpalą pasidarius bus galima purkšti kitą savaitę? ax.gif

Su rekomenduojama norma ir zaliuojant galima... juk juo siltnamiuose darzoves purskia...
Atsakyti
Labas vakaras
Arreiketu pridengti agrastus ir valgomuosius sausmedzius agroplevele kai bus minusas nakti? Zada gi apie savaitgali ir kita savaite.
Pumpurai jau tuoj sprogs (zali jau), o sodinukai tik rudeni sodinti.

Gal jau zinoma kada bus pavasario muge vilniuje prie banginio? smile.gif
Atsakyti
gal kas buvote parodoje LZUU? Kokie ispudziai?
Atsakyti
Vakar buvau parodoje. Vaismedžių daug buvo. O taip kad kažkas labai kristų į akis nebuvo. Šiemet man atrodo, kad asortimentas įvairių augalų skurdesnis, nes dar labai šalta ir dar daug kuom neprekiauja. Žmonių kaip visada daug.
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2012 03 30, 09:42)
Vakar buvau parodoje. Vaismedžių daug buvo. O taip kad kažkas labai kristų į akis nebuvo. Šiemet man atrodo, kad asortimentas įvairių augalų skurdesnis, nes dar labai šalta ir dar daug kuom neprekiauja. Žmonių kaip visada daug.

drinks_cheers.gif Tikrai pasirinkimas nebuvo labai didelis. Įsigijau šilkmedį - žiūrėsiu, kaip seksis jį auginti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(1PuPa @ 2012 03 29, 19:44)

Gal jau zinoma kada bus pavasario muge vilniuje prie banginio?  smile.gif

Vilniuj berods balandžio 21-22 d.
Atsakyti
Praeitais metais pasisodinom vaismedziu, ziniu apie vaismedzius dar neturiu labai daug. Ar reikia juos purskti profilaktiskai nuo ligu g.gif ? Kaip tik paskaiciau, kad kai kurie purskiat, gal patarsit blush2.gif ? jeigu ir as tuo vario preparatu purskciau, nors net neisivaizduoju apie ka kalbat g.gif
Atsakyti
MRD,reikia konsultacijos. 4u.gif
Šiandien sėklų parduotuvėje pardavėja patarė geriau dabar medžius purkšti su karbamidu ,vario sulfatu kartu.Ir tokią nesamonę pasakė,kad championas buvo išimtas aplamai iš prekybos.Na nustebinote,sakau,aš neseniai pirkau parduotuvėje. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2012 04 12, 16:17)
MRD,reikia konsultacijos. 4u.gif
Šiandien sėklų parduotuvėje pardavėja patarė geriau dabar medžius purkšti su karbamidu ,vario sulfatu kartu.Ir tokią nesamonę pasakė,kad championas buvo išimtas aplamai iš prekybos.Na nustebinote,sakau,aš neseniai pirkau parduotuvėje. bigsmile.gif

aš karbamidu nupurškiau prieš porą savaičiu. unsure.gif
Mano vykusi ar nevykusi patirtis sako,kad dabar gal efektoriumi reikia purksti,nes jis ir vysnioms tinka.Tik vysnias iki galo rimtai nepagydau,reiktu pakartoti dar matomai,ai,sukas galva nuo tu purskimų doh.gif Gal patars musu ganytojas biggrin.gif Tik kriaušes pakankamai gerai prisižiūriu su skoru,tuo pačiu ir obelis,rododendrus ir dar kokį augalą pakrapinu irnesakyk.gif
Atsakyti