Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip lavinami vaikai?

QUOTE(tofista @ 2007 12 18, 14:20)

Nes maniškė kol kas nei prakalbo, nei dainuoja, nei niunioja, gal per daug noriu iš 1,5 metų vaiko, kuri jau 3 menesi su didžiuliu džiaugsmu lanko darželi  smile.gif

Mūsų darželyje vaikai yra mokomi ir dainuoti, ir eilėraščius deklamuoti, ir šiek tiek judėti pagal muzika, ir daro darbelius, pasakos jiems skaitomos. Sportuoja sporto salėje. Ir dar gal ko neišvardinau, ką jie veikia.
Bet pirmus metus mano sūnus nieko namuose neparodė, ką galėjo išmokti. Darželyje buvo stebėtpjas. Į veiklą nenorėjo įsitraukti. Bet antrais metais apsivertė viskas aukštyn kojom. Kad pasipylė eilėraščiai, dainelės. Tai tik negaliu pasakyti. ar vaikas pribrendo, ar kad kita auklėtoja buvo.
Atsakyti
Šiemet ugdymu darželyje esu labai patenkinta, kasdien vaikams būna po kokį nors būrelį: vieną dieną anglų kalba, kitą- sporto, trečią- šokių ir dainavimo, ketvirtą- dailės terapijos. Tik penktadieniais laisvi biggrin.gif
Aišku, dar ir grupėje daug užsiėmimų vyksta, į savaitę po kelis kartus keičiama vaikš darbelių parodėlė rūbinėlėje. Kaspet parengia su auklėtoja ir muzikos vadove po vaidinimą tėveliams, kurį parodo lapkričio arba gruodžio mėnesį.
Atsakyti