QUOTE(emamyte @ 2014 07 09, 10:38)
mamytes, prasau patarimu.
dukrytei 2metukai, esam karta tureja slapimo taku uzdegima, simptomai buvo tokie; slapindamasi verdavo, slapinosi po labai nedaug, slapimas dvoke, buvo tamsiai tamsiai geltonos spalvos ir seip vaikas buvo labai neramus.
dabar sekmadieni pradejo kilti temp iki 40laipsniu, nulekem i budincia poliklinika, ten atliko karaujuko tyrima CRB ir pasake kad yra bakterija, paskyre antibijotika amoksicilina. temp dar vakar kilo iki 38,5. siandien kaip ir nera. visa laika slapinosi gausiai, neperdaznai, slapimas grazus, geltonas, be astraus kvapo. jokiu persalimo simptomu nera, ar tai gali buti vel kazkas susije su slapimo takais? nes siandien slapimas jau tamsesnes spalvos ir man atrodo, kad atsirado kvapas (sunku pasakyti, nes sisioja i tualeta) jei tai infekcija ar pagelbes
amoksicilinas? ir neiskreips slapimo tyrimo?
nejuokaukit - darykit paseli. kad ir mokama. sumokesit 20 lt, bet antibai bus tokie kurie veikia o ne tik apgydys iki sekancio karto. paskui kai susirgs tai mazai nepasirodys. davarysit bereikalo iki inkstu uzdegimo
amoksicilinai - labai silpni antibai. dažniausiai neveikiantys TU bakteriju
Papildyta:
QUOTE(Raganaa999 @ 2014 07 13, 22:55)
Na ka jau geras menuo praejo, o kaip lakstom i wc taip lakstom. Galvojau gal nuo tu slapima varanciu vaistu, iprotis.. bet ne. Ryt vel keliausim pas gydytoja, gaila kad musu atostogauja. O ka jeigu vel
slapimo tyrimas bus geras? Laksto labai daznai. Nebegalim net isvaziuoti kur toliau.. Kokius dar tyrimus turi padaryti gydytoja, be kraujo ir slapimo??
Antibiotiku negerem, tik slapima varanciu vaistu
mano dukriukui pirmus kartus kai sirgo inkstu uzdegimu (jau ir temp. buvo nenumusamai uzkilus virs 40) paprastas slapimo tyrimas buvo idealus
ieskojo visokiu ligu (nes kraujo tyrimai tai tragiski buvo) pradedant sepsiu baigiant liaukemija
tai va, noriu pasakyt, kad pap. tyrimas gali nieko blogo ir nerodyti, bet jei jauciat kad kazkas negerai - darykit bendra kraujo tyrima, CRB ir slapimo paseli.
Nors man atrodo, kad jusu vaikuciui pusles uzdegimas (cistitas).
nezaiskit su slapima varanciai - ju vaikams is vis negalima, geriau duokit melyyniu lapu arbatos, petrazoliu arbatos, ARBUZA
jei gali praryt - kokiu ladycare ir pan. tableciu/kapsuliu. Kojas laikyt siltai. ledu kuri laika neduot
Aš moteris tyli ir kukli. Įžeisi tyliai palaidosiu, kukliai atšvęsiu.