Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas,

user posted imageSaldi moteris - saldi pagunda. Tuo mes ir patrauklios!user posted imageuser posted image

user posted image

Gliukozės kontroliniai rodikliai-->

user posted image

Gliukozės 3mėn. vidurkio rodikliai-->

user posted image

Informacija pasiskaitymui apie CD rasite Čia ir Čia

Būkime visos kuo ilgiau žvalios ir laimingos! mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(auga57 @ 2012 03 18, 17:34)
ne tik dantis eda,dar ir paradantoze labai puola  verysad.gif

Užtat reikia labai prižiūrėti dantis ir burną, nes dėl CD ten nuolat saldu. O kur saldu, ten mikrobiūkščiams smagiau gyventi.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 03 18, 17:42)
Užtat reikia labai prižiūrėti dantis ir burną, nes dėl CD ten nuolat saldu. O kur saldu, ten mikrobiūkščiams smagiau gyventi.

Ir akmenys dantyse dažnai atsiranda, visada profilaktiškai reikia valyti unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
niu man taip idomiai skyla dantis pusiau, viena puse lieka, kita iskrenta biggrin.gif doh.gif ir taip jau trys dantys blink.gif kalsuiau dantistes, sake tokie dantys ir nieko nepadarysi, mat mano giminej visi labai silpnu dantu, o dar diabetas tai isvis doh.gif o kai turi dantisto fobija tai ne pyragai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Wild Pearl @ 2012 03 18, 18:45)
Ir akmenys dantyse dažnai atsiranda, visada profilaktiškai reikia valyti unsure.gif  unsure.gif

o va del akmenu ar kokiu kraujuojanciu dantenu problemu kaip ir neturiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 03 18, 19:43)
niu man taip idomiai skyla dantis pusiau, viena puse lieka, kita iskrenta biggrin.gif 

O prieš tai kariesas vidų išėda, ania? Ir dantis skyla todėl, kad lieka sienelės ir niekas jų nelaiko iš vidaus, nors vizualiai nesimato ir nesijaučia? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 03 18, 18:27)
merginos, siandien man isluzo jau trecias dantis, kazkoks siaubas blink.gif  negi cia diabetas taip eda, kazkoks siaubas, o pasiziurejau protezavimo kainas, tai tik silpna pasidare, nekitaip... smile.gif

o tu velnias doh.gif as tai bedu turiu su kraujavimu ir su akmenimis, , einu kas pusmeti ju gremztis, bet toks vaizdas kai ateinu tai tarsi 5 metus nebuvus doh.gif bet aciu nors negenda
Atsakyti
Ir man tas pats. Nelauk, nueik į gerą kliniką, tegu peržiūri visus kaplius ir sudeda stiklo pluoštą. Dantis apie 400-500 kainuos, su kanalų valymu.
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2012 03 18, 22:30)
o tu velnias  doh.gif  as tai bedu turiu su kraujavimu ir su akmenimis, , einu kas pusmeti ju gremztis, bet toks vaizdas kai ateinu tai tarsi 5 metus nebuvus  doh.gif  bet aciu nors negenda

yra labai gera pasta,GLISTER vadinasi,as jau kelis metus ja vartoju,akmenu nereikia nuimineti,iki tol tas pats kaip pas tave buvo,ieskok internete,parduotuvese jos nera
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2012 03 18, 21:30)
o tu velnias  doh.gif  as tai bedu turiu su kraujavimu ir su akmenimis, , einu kas pusmeti ju gremztis, bet toks vaizdas kai ateinu tai tarsi 5 metus nebuvus  doh.gif  bet aciu nors negenda

Tai vat vat aš irgi einu kas pusmetį higienai pas odontologa ax.gif Bet kiek pamenu tokios sumos iš karto nereikės mokėti, nes vizitas skiriamas 30min. ir per tą laiką nespėja visko padaryti, todėl ir mokėti visų pinigu neteks iš karto visų. 4u.gif
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, cukrus 5 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild Pearl @ 2012 03 22, 07:24)
Labas rytas, cukrus 5  thumbup.gif

thumbup.gif biggrin.gif pas mane 4,2 tongue.gif
Atsakyti
Aš nematavau blush2.gif
Iš FB pletkų:

Klausimas:
Tonis turėjo 32 saldainius, iš jų 28 suvalgė. Ką dabar turi Tonis?
Atsakymas: cukrinį diabetą...

Toks biškį sakyčiau juodas humoras
Atsakyti