Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas,

niu atsimenu kai as atejau i ta tema, tikrai ji buvo mirusi, kazkaip isjudinom mirksiukas.gif ,prisijunge sauni kompanija, juk visos kalbos vistiek baigiasi CD,kaip nori taip kalbek.
Atsakyti
Būtent, žmonės bijo viešumo, slepiasi. Pažiūrėkit, kiek dar skaitinėjančių apačioj, nedrįstančių kalbėt, o pažiūri profilio žinutes - ir išlenda, kad saldulė.
Žodžiu, grįžtam į sovietinius laikus, kai cukrinukai buvo atstumtieji - grikiai, grikiai, grikiai ir nė kojos iš namų.
Atsakyti
Laba vakareli ax.gif

tai ar turesim ir toliau temuke cia? g.gif

QUOTE(slitka @ 2012 05 18, 14:39)
juolab kad nelabai mes cia ir nukrypstam nuo "reikalavimu"....

visiskai pritariu ax.gif

Zinokit nusprendziau, kad sportas man ne i sveikata doh.gif Trecia diena is eiles cukrus po sporto sukyla unsure.gif Ir svarbiausia, kad sportuoti nueinu su tokiu nevisai kosminiu g.gif Ka daryti? unsure.gif

Beja, kam buvau pasizadejusi adateles. Jos jau Lt. As irgi atskrendu ketvirtadieni thumbup.gif Atostogos thumbup.gif Jauniute jeigu sutiktum, kad as tau jas perduociau, Tepaluota gal kaip nors prigriebtum jas is Kauno sau ir Ingei g.gif

Gero savaitgalio 4u.gif

Man laisvadieniu iki atostogu nenusimato. Busiu atidirbusi 11 dieneliu be iseiginiu, tai atostogos bus skirtos poilsiui ax.gif
Atsakyti
Tepaluota, CervusDama - Perdaviau uzsakyma del tepaliuko anytai, kai ateis pas ja i darba uzsakinejanti moteriske, tai uzsakys. Tikiuosi, kad gausim to gerio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2012 05 18, 22:58)
Jauniute jeigu sutiktum, kad as tau jas perduociau,

Sutik, sutik, Jauniut, susimatysit, pabendrausit thumbup.gif O aš kažkada važiuosiu į Kauną su medum ir pasiimsiu.
QUOTE(Kamillota @ 2012 05 18, 23:08)
Perdaviau uzsakyma del tepaliuko anytai

Dėkavoju dideliausiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 05 18, 23:18)
Sutik, sutik, Jauniut, susimatysit, pabendrausit  thumbup.gif O aš kažkada važiuosiu į Kauną su medum ir pasiimsiu.

Dėkavoju dideliausiai  smile.gif

Nedekok dar, dar negavau nieko. Kai jau turesiu tada bigsmile.gif tikiuosi gausim ax.gif
Atsakyti
keliausim čia
Atsakyti
QUOTE(Kamillota @ 2012 05 18, 23:25)
Nedekok dar, dar negavau nieko. Kai jau turesiu tada  bigsmile.gif tikiuosi gausim ax.gif

Už rūpestį bent jau mirksiukas.gif O tai Oksy žadėjo, žadėjo... Man jei cukrai didesni ir sunkiau gyja, paskui lieka dėmės. Ir šiaip, paskutiniu metu, nuo paprasto įbrėžimo lieka randukai. Tai būtų labai faina gaut.
QUOTE(Wild Pearl @ 2012 05 18, 23:36)

Ačiū, saula brungi.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti