Įkraunama...
Įkraunama...

Vienintele gyvenimo partnere!?

QUOTE(Dumblas @ 2012 04 04, 15:03)
Manau tik lohas ir nevykelis gali tvarkyti tik viena skylute.

o as manau, tik lochas ir nevykelis gali taskyt savo gala kairen desinen, nepagalvodamas, negerbdamas savo antros puses schmoll.gif neskau, kad nereikia issilakstyt, bet, kai jau sutinki TA, ir toliau "taskais", nu ka as zinau... pavirsutiniskumas...vienas vingis smegenyse, gal?... jei tik instinktas valdo, kuo daugiau apvaisint blink.gif ... man tokie, kurie tik is azarto smileysex.gif , nes kuo daugiau, tuo geriau, nes jau tikrai negali tik vienos savo isrinktosios "turet" ,primena posaki "sunki vaikyste buvo, arklys galvon spyre"... nepriklausau vartotoju grupei, atleiskit, senamadiska blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dumblas @ 2012 04 04, 17:03)

Jei neįsipareigojęs, tai prašom baksnoti skylutes kiek tik jėgos leidžia smile.gif bet jei įsipareigojęs tai toks vyras nevertas pagarbos ir apskritai jokio dėmėsio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dumblas @ 2012 04 04, 16:03)

Trolini, tėvai?smile.gif
Nori ansai smegenis išsprogdinti, užtai ir kakoja į komentarus biggrin.gif
Atsakyti
Na kodėl, nepulkim nepulkim...O ką gi daryti vyrui, kuriam antrą sykį tiesiog neatsistotų ant tos pačios? Arba pirmą sykį taip pasišiukšlina, kad antro sykio tikėtis jam tiesiog naivu>
Atsakyti
QUOTE(aureli777 @ 2012 04 04, 14:27)
neskau, kad nereikia issilakstyt, bet,

g.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(trintukas @ 2012 04 04, 17:12)
Jei neįsipareigojęs, tai prašom baksnoti skylutes kiek tik jėgos leidžia smile.gif

g.gif g.gif g.gif
zinot, moterys, as jusu kartais tikrai dorai nesuprantu. vat ir keliau klausima. kodel taip mastoma, kad reikia issilakstyti. kodel moterys kitoje temoje pacios nori kruto ir patyrusio, ta prasme, kuris dauuug moteru apturejes. ir staigia toks vyras opt ir turi labai surimteti. tai man nesusiveda galai, kaip jus galit pasitiketi tokiu vyru. norit su patirtim, bet su patirtimi turi jums buti labai rimtas... kaip nubrezti ta riba kada jis gali lakkstyti, kad surimteti?
man rodos, apskritai neturiu buti to ejimo per mergas. nu nezinau, nepasitikeciau tokiu, nors jam ir 80metu butu.
jei zmogus rimtas, tai rimtas. ar jis bus 16kos, ar 22metu, jis eis, bendraus, isimyles, ;labiau ar maziau - betgi vistiek zmogiska turi buti vertint ar bent jau gerbt ta, su kuriuo tuo metu, buni bendrauji. g.gif g.gif g.gif ar jus rimtai cia pritariat tiems vienos nakties nuotykiams? as gal kaip moonte, senamadiska, bet tikrai nesuprantu tokiu paosakiu: eik-issiselk. ta prasme, issidulkink. as kitaip suprantu ta jaunyste galbut:laisve seliones draugu bury, bet linksmas draugiskas, kuomet nei vyras moteriai nei moteris vyrui nera p...sama mesa.
o jusu mastymas tikrai idomus idomus. norit labai modernios pasirodyt? po to raudat kad kazkada zveris jusu vyre uzsinores kitu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 05 balandžio 2012 - 15:13
QUOTE(given444 @ 2012 04 05, 17:13)
g.gif  g.gif
Papildyta:

g.gif  g.gif  g.gif
zinot, moterys, as jusu kartais tikrai dorai nesuprantu. vat ir keliau klausima. kodel taip mastoma, kad reikia issilakstyti. kodel moterys kitoje temoje pacios nori kruto ir patyrusio, ta prasme, kuris dauuug moteru apturejes. ir staigia toks vyras opt ir turi labai surimteti. tai man nesusiveda galai, kaip jus galit pasitiketi tokiu vyru. norit su patirtim, bet su patirtimi turi jums buti labai rimtas... kaip nubrezti ta riba kada jis gali lakkstyti, kad surimteti?
man rodos, apskritai neturiu buti to ejimo per mergas. nu nezinau, nepasitikeciau tokiu, nors jam ir 80metu butu.
jei zmogus rimtas, tai rimtas. ar jis bus 16kos, ar 22metu, jis eis, bendraus, isimyles, ;labiau ar maziau - betgi vistiek zmogiska turi buti vertint ar bent jau gerbt ta, su kuriuo tuo metu, buni bendrauji.  g.gif  g.gif  g.gif ar jus rimtai cia pritariat tiems vienos nakties nuotykiams? as gal kaip moonte, senamadiska, bet tikrai nesuprantu tokiu paosakiu: eik-issiselk. ta prasme, issidulkink. as kitaip suprantu ta jaunyste galbut:laisve seliones draugu bury, bet linksmas draugiskas, kuomet nei vyras moteriai nei moteris vyrui nera p...sama mesa.
o jusu mastymas tikrai idomus idomus. norit labai modernios pasirodyt? po to raudat kad kazkada zveris jusu vyre uzsinores kitu?

Aš kitoje temoje jau buvau rašius, kad daugybę moterų turėjęs vyrukas kelia nepasitikėjimą ir iškart skamba smegenyse aliarmas, kodėl nesugebėjo sukurti ilgalaikių santykių? Kodėl lakstė per skylutes? Ar čia kokios psichologinės problemos? g.gif Netikiu, kad baksnojęs visas, kurios leidžiasi, iš eilės staiga ima ir susitupi.
Nekalbu apie kitas, bet man čia joks modernumas. Sakau- eik išsitaškyk, jei taip smegenis spaudžia, nes taip ar taip nueis. Jei sakysi- neik, tai jis mažiau nuo to nenorės. Čia jau to žmogaus vidinės kultūros klausimas. Jei taip daro neįsipareigojęs, niekam nemeluoja, nieko neapgaudinėja, tai to žmogaus pasirinkimo laisvė ir joks nusikaltimas. Tai aišku, jokia vertybė, bet tai žmogaus teisė tokiu būti. O mūsų teisė tokio mačo nesirinkti į partnerius 4u.gif
Ir atsakymas į paryškintą sakinį: jei vyras užsinorės kitų (ar kitos) tai mano vienanakčių santykių netolerancija tam neturės jokios reikšmės. Tiesą sakant net nemanau, kad neištikimybė su tuo glaudžiai susijusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trintukas: 05 balandžio 2012 - 15:36
Morale yra gerai, bet su realybe irgi reikia skaitytis.
Frediu atvejis sunkus. Turi jauna grazia mergina, viskas dar nauja, dulkinasi diena nakti, gyvena sau, be vaiku, didesniu problemu anei naujos fejos, ir vistiek negali tverti savo kailyje is noro pasiganyti kitur. Jo istikimybe, jei dar istikimas, tikrai ilgai netruks.
Gal reiketu isvaziuoti jam kur toli porai savaiciu, isdulkinti visas norincias (tegu kuno skysciai liejasi laisvai...), o paskui grizus apmastyti ka jam tai dave. Jei nebus taip saldu, kaip isivaizdavo, apsiramins ir laimingai gyvens su gelyte. Jei noresis dar, tada reiketu sukaupti drasa ir pasakyti viska kaip yra merginai, kol ji dar jaunute, bevaike ir viskas pas ja labai grazu ir miela. Iskaudintumet, zinoma, bet atsigautu. Daug lengviau, nei budama apie 30; su kudikiu; 2 vaikais ant ranku; ar vis dar abejojancio berniuko suzadetine.
As suprantu, kad jums norisi tureti ir viengungisko, ir seimyninio gyvenimo privalumus ir ne vieno trukumu. Kam nesinori? Deja, tokia laime trumpalaike.
Papildyta:
QUOTE(trintukas @ 2012 04 05, 15:30)
jei vyras užsinorės kitų (ar kitos) tai mano vienanakčių santykių netolerancija tam neturės jokios reikšmės.

thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi keistas moterų tikėjimas, kad vyras, lakstęs per viską, kas juda, staiga IŠ MEILĖS joms surimtės. Rimtas, išrankus vaikinas ir suaugęs toks bus. Rinkčiausi tokį smile.gif Kartu galima visko išmokti.
Atsakyti
rinktumetes nekalta? uzmirsau, gal saket, ar esat pirmi viens kitam.
o jei moteris jau kalta, kazi ji nori nekalto ir visko ji mokint?? g.gif g.gif
Atsakyti
Nepabandęs nesužinosi ir visą gyvenimą save griauši. Tiktai tai daryti reikia su apsaugos priemonėmis, kad jokių ligų ir liekamųjų pasekmių nebūtų. O tai ateis vieną kartą jauna mamytė bigsmile.gif
Ir daryti taip, kad dabartinė draugė nieko nesužinotų. Kitą vertus, labai retai tokios poros kaip jūsų išlieka visą gyvenimą kartu.

P.S. dar reikia prisiminti ir tai, kad ir jai tai buvo pirmas bandymas. Ji irgi norės paeksperimentuoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 04 06, 11:28)
Man irgi keistas moterų tikėjimas, kad vyras, lakstęs per viską, kas juda, staiga IŠ MEILĖS joms surimtės. Rimtas, išrankus vaikinas ir suaugęs toks bus. Rinkčiausi tokį  smile.gif Kartu galima visko išmokti.

Yra ir dar kaip yra tokiu,kurie ilgai taskesi,sutike savo moteri,sustoja,ir beje buna geri vyrai ,ir teciai mirksiukas.gif Jei tokiu nesutikai,tai nereiskia,kad tokiu nera.Ir taviskiai prietarai labai jau seniena atsiduoda,jei jau buvo rimtas,tai ir liks,o jei lakste,tai lakstys lotuliukas.gif blink.gif .Gyvenimas nenuspejamas,ir ireminimas ar tikejimas kazkokiais kvailais prietarais,rodo tik zmogaus nebranduma ir patirties stoka. Patirties neturejimas ir igijimas kartu gerai,bet norejimas pabandyti su kitu objektu irgi neatmetamas,taigi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 04 06, 10:36)
rinktumetes nekalta? uzmirsau, gal saket, ar esat pirmi viens kitam.
o jei moteris jau kalta, kazi ji nori nekalto ir visko ji mokint?? g.gif  g.gif

šiaip jau aš rinkčiausi mylimą smile.gif O koks jau jis-išsilakstęs ar ne-nesvarbu.
Atsakyti