Įkraunama...
Įkraunama...

Tildos rožinis pasaulis

QUOTE(perle70 @ 2012 04 02, 10:00)
beveik siuveja ax.gif
[

panele thumbup.gif plaukuciai idomus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 02 balandžio 2012 - 08:15
QUOTE(Uodegyte @ 2012 04 02, 09:07)
thumbup.gif plaukuciai idomus  ax.gif

is atlasines juosteles daryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(perle70 @ 2012 04 02, 10:11)
is atlasines juosteles daryti smile.gif

suknele siuvau tokia pat,bet medziaga per stora buvo,o kai nusipirkau medvilnes,sukne pakeiciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 04 02, 09:17)
suknele siuvau tokia pat,bet medziaga per stora buvo,o kai nusipirkau medvilnes,sukne pakeiciau  ax.gif

kazka naujo padarei????...ir dar nepasigyrei??? g.gif
as cia is satino siuvau suknele.... made in Humana buvau ziema radusi vaikiskai lovytei uzuolaidele, tai taip apsidziaugiau , medziagyte ryski, grazi.

Mergaites, turiu beda...po visur ieskau tokio popieriaus, net nezinau kaip ji tiksliai pavadinti blush2.gif Transfer paper... vienu zodziu su juo galima daryti lipdukus ant audinio. Popierius su plevele, atsispausdini pasirinkta piesini, paskui su lygintuvu prisiklijuoji ant medziagos. Kazkada senai buvau jo aptikus topo centre, o dabar niekur nerandu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(perle70 @ 2012 04 02, 09:00)
beveik siuveja ax.gif

gražuolė wub.gif

aš tai va zuikį pagaminau, pirmasis mano zuikutis, vaikas labai džiaugias. Dabar eilėj katinukas laukia biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(InDovi @ 2012 04 02, 10:06)
gražuolė  wub.gif

aš tai va zuikį pagaminau, pirmasis mano zuikutis, vaikas labai džiaugias. Dabar eilėj katinukas laukia biggrin.gif

GRAZUOLIS thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
labai rimta "Siuvėja"
O zuikis tai toks "razbainikas" su stačiom ausim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2012 04 02, 11:54)
labai rimta "Siuvėja"

aciu blush2.gif
Atsakyti
Perle70, kokia grazii gavosi thumbup.gif , o kaip tokius plaukus padaryti? Kokia ta juostele? g.gif

O InDovi zuikiukas ir labai grazus, mielai toki priglausciau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurguras @ 2012 04 02, 15:17)
Perle70, kokia grazii gavosi thumbup.gif , o kaip tokius plaukus padaryti? Kokia ta juostele? g.gif

dariau is tokios juosteles
user posted image
susikarpai norimo ilgio gabaliukais, viena gala apdegini arba patepi klijais(as deginau). paskui priklijavau su karstais klijais prie leles galvos, sutepiau putomis plaukams ir susukau ant bambukiniu iesmuku...kaip isdziuvo isardziau tuos bigudukus ir paskui isardai siuliuka, kad padaryt plaukus, dar pabaigai galima patvarkius sukuosena atsargiai papurksti plauku laku...ir panele kaip po kirpyklos biggrin.gif
nezinau ar aiskiai surasiau blush2.gif
pas rusaites buvau radus, kad tas garbaneles apsukus ant pagaliuko galima sumest i puoda su vandeniu ir pavirti...taip nesu bandziusi, bet manau kad rezultatas butu geras
Atsakyti
[quote=Jurguras,2012 04 02, 14:17]Perle70, kokia grazii gavosi thumbup.gif , o kaip tokius plaukus padaryti? Kokia ta juostele? g.gif

O InDovi zuikiukas ir  labai grazus, mielai toki priglausciau thumbup.gif
[/quote]

Cia mano mergyte su naktinukais;supermamu klubas
user posted image
Papildyta:

[/quote]

truputi tamsoka foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurguras: 02 balandžio 2012 - 14:55
QUOTE(Jurguras @ 2012 04 02, 15:54)
Cia mano mergyte su naktinukais;supermamu klubas

superine mergyte thumbup.gif wub.gif thumbup.gif wub.gif