Įkraunama...
Įkraunama...

Kos sala

QUOTE(taja:) @ 2012 04 02, 20:21)
kada važiuojat, jei ne paslaptis ax.gif

1-10, laukiu dar patvirtinimo Norit kartu? tongue.gif
Atsakyti
Patarkit, kaip per viesbucio rezervavimo sistemas ieskot AI tipo?
doh.gif Visus variantus ismeta, bet pvz, jei as iskart noriu matyt tik AI, tai kaip??
Irgal kas buve Aquis Marine Resort & Waterpark 4*?
Laukciau nuomoniu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gurmano: 03 balandžio 2012 - 12:32
QUOTE(Dovis @ 2012 04 03, 12:00)
1-10, laukiu dar patvirtinimo Norit kartu?  tongue.gif

kartu laukiam lotuliukas.gif beje, kaip jums sekėsi Egipte? matyt viskas liuks, jeigu jau kitas atostogas planuojat. Su vaikais skrisit?
Atsakyti
įdomu, Noridoj rugsėjo pradžioj bus nors kiek NE lietuvių? hihihi.gif
Atsakyti
Taja, o kada jus varot? Gal irgi i Norida? Egiptas thumbup.gif Neatgaminu, bet jei neklystu tu mane del Jungl konsultavai? Viesbutis 10su + smile.gif
Fixa, o jus gal irgi ten pat biggrin.gif Man lietuviai netrukdo, gali buti, ypac jei su vaikais, tai maniskiams buna gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2012 04 03, 14:28)
Fixa, o jus gal irgi ten pat biggrin.gif Man lietuviai netrukdo, gali buti, ypac jei su vaikais, tai maniskiams buna gerai biggrin.gif

ten pat biggrin.gif į Noridą, tik mes nuo rugsėjo 3 d. iki 10 d. grįšim visi vienu lėktuvu biggrin.gif

o kokio amžiaus tavo vaikai? bigsmile.gif
Atsakyti
o is Kardamenos autobusu i KOS miesta vaziuoti iprasta? kokia kaina ir ar daznai vaziuoja?

nes matau daug kas renkates Kardamena...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mina25: 03 balandžio 2012 - 16:21
QUOTE(mina25 @ 2012 04 03, 16:20)
o is Kardamenos autobusu i KOS miesta vaziuoti iprasta? kokia kaina ir ar daznai vaziuoja?

nes matau daug kas renkates Kardamena...

Pirmam šios temos puslapy yra autobusų maršrutai su kainom mirksiukas.gif
Atsakyti
Man patinka Mitsis Blue Domes ir Mitsis Norida beach, bandau palyginti juos nes kaina skiriasi gana nemazai, abu 5zv

gal kas turit nuomone?
Atsakyti
jie yra vienas salia kito,bet ju net lyginti negalima...mano akim jie skiriasi...labai 4u.gif
skiriasi ju teritoriju dydziai: blue dometsas turi daug didesne teritorija.kambariai tai pat nepalyginamai geresni dometse.restoranu dometse 10,noridoj jei neklystu 2,vaiku zaidimu aikstele maza noridoj ant zvyro,kai tuo tarpu dometse irengta atskira vaiku salis 4u.gif ant zolytes su savo baseinais ir ciuozyklom thumbup.gif
dometse baseinas issiraizges per visa teritorija,kiekvienas isejes is savo apartmentu iskart gali rasti vieta prie baseino..kai tuo tarpu noridoj visi subega prie vieno ovalaus baseinelio.gultai tiek prie juros, tiek prie baseinu, dometse odiniai,noridoj - medziaginiai...zodziu skirtumu yra daug,belieka pasirinkti pagal savo poreikius mirksiukas.gif

p.s. tiesa,gyvenant blue dometse sveciai gali eiti i visus mitsis tinklo viesbucius valgyti ir gerti,patogu jei eisi isvaziaves is savojo viesbucio ir keliauji po sala 4u.gif
bent tokia tvarka buvo praitais metais..kaip siemet,reiketu pasidometi ar niekas nepasikeite 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugneta: 03 balandžio 2012 - 21:51
suraset skirtumus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 03 balandžio 2012 - 21:45
QUOTE(Madeiva @ 2012 04 03, 00:43)
Mergaitės ir berniukai, kurie jau pabuvojo Kose. ką tokio tradiciško ir skanaus renkates valgyti? Ką vertėtų paragauti?

Oj, man ten viskas labai labai skanu!!!! Kasdien imdavom gyros ir graikiškas salotas, man jų jogurtas su medum (o dar geriau su vaisiais ir su medum) jau toooks skanus.. Buvom nusipirkę net namo parsivežę, ieškojau čia grįžus graikiško jogurto, bet skonis ne toks vis tiek g.gif Na nebuvo nieko, kas būtų nepatikę.. Nebent ouzas biggrin.gif O toliau tiek souvlaki, tiek mousaka.. dar vyras ėrieną ar avieną valgė, irgi patenkintas. O jis pas mane virėjas, mėgsta pasivaipyt, bet Graikijoj nesivaipė nei karto biggrin.gif

Buvom Kose rugsėjo pabaigoj/spalio pradžioj, o dabar balandžio 16-21 d. vėl skrendam, išprotėjimas lotuliukas.gif Tik aš čia šitoj temoj su savo gyvenimu studijose ir pan jaučiuos svetima. Man taaaip fainai eit kasdien mieste valgyt, būt nepririštai prie maitinimo grafiko. Gal išaugsiu? lotuliukas.gif
Atsakyti