Jungiuosi prie vaziuojanciu i Kosa.
Praejusia vasara (rugpjucio pradzioje) buvome Noridoje, siais metais vaziuosime i Blue Domes.
Noridoje man is esmes viskas buvo normaliai - maistas patiko, papludimys super, isskyrus kambarius. Kaip jau rasiau praejusiais metais, neimkite kambariu 500 + korpuse, nes ten tokie vargani kambareliai, tarakonai, skruzdes po kambarius laksto. O ir vieta - ant kalno, faktiskai jau prie pat Famillly Village, tad iki edesio, baseino ir juros reikia eiti, o atgal - i kalna. Be to, ten kai miegi toje kalno papedeje, tai rimtai - vejai stugauja, uzauja, atrodo, kad nama nuvers

Bet as buvau baisiai arsi - pasakiau kad skruzdelem vienoj lovoj nemiegosiu, nes rimtai, baisiai nemalonu, kai laipioja po galva, tai teikesi, nors baisiai vaipydamiesi, pakeisti mums kambarius (mes turejome du kambarius). Kai gavome kambarius centriniame pastate, tai viskas tikrai buvo ok - ten visiskai kita kokybe - net ir wellcome basket buvo su vynu ir vaisiais buvo. Matyt, ten kazkokie superior tipo kambariai, nors per hotels4u man neleido isvis nieko rinktis. Taip kad kovokite del kambariu centriniame pastate - langai i jura geriau (mano tevams i tokia pakeite), o mes su sese gavom su vaizdu i gatve, bet vis tiek buvo ok, nes bent jau vejai neuzavo ir skruzdziu nebuvo.
Kaip keista, kad jus rasote, kad daug lietuviu - mes kai buvom rugpjucio pradzioje, tai nesutikome viesbutyje nei vieno lietuvio - aisku, specialiai ir nesidaireme. IR MAN NEBUVO PER KARSTA. Noridoj verta uzsisakyti tuos a la carte dinner (reikia diena pries tai anskti is ryto - bent jau sezono metu) - bet mums pasiseke, gavom vietu. Visai smagios vakarienes gaunasi.
Si karta vaziuojame su draugais ir geguzes viduryje, tai as pergyvenu, kad man bus per salta. Ir kaip suprantu, vaikai juroje jau nemirks, galvoju tik, kazin ar vanduo baseinuose bus bent kiek siltesnis. Na ir aisku, jau tikiuos siek tiek daugiau is Blue Domes nei is Noridos. Kadangi taip ant smugio sumasteme visi vaziuot, tai lektuvo bilietai padek dieve kokia kaina, as uz tiek siaip nemegstu skristi su ryanairu, nes gavosi 752 zmogui. Bet kadangi viesbucio kaina buvo gera (mums rugpjuti kambarys daugiau Noriodoje kainavo), ir busim su draugais, tai tiesiog galesim chilinti. O ir man graikija vis tiek milijona kartu geriau nei turkija ir kainos ir kokybes santykis tikrai, mano galva, geresnis.
Kadangi praejusi karta viska pamateme, ka norejome, plaukeme ir i tas tris salas (Pserimos, etc.), tai sisyk tik skaitysiu, gulesiu ir ilsesiuosi. Tik mane siek tiek neramina, kad jeigu jau Blue Domes taip gana pigiai buvo, tai gal dar ne viskas veiks - ta prasme, neveiks visi restoranai, barai, etc.
Ir gal kas zino, kaip ten su kambariais reikalai, kokie geresni? Aisku, mes ememe standartini kambari, pas mus 2 plius du, pas draugus du plius vienas, tai kaina skiriasi, bet kambarys, kaip suprantu, toks pats. Tai as galvoju, ar bus vaikams atskiros lovos? Nes Norida tai uz vaikus nechargina, kas yra labai ok, o lovos yra papildomos. Kiek ziurejau, tai visi kambariai i jura, bet ten jau prie pat to kalno aukstai nenoreciau gyventi. Zodziu, vel, jei ka, teks buti arsiai.
Ir gal dar kas zinote, kaip su Wi-fi kambariuose, ar jis yra visuose kambariuose? Nes vienur raso, kad yra, kitur raso, kad tik kai kur, kitur - kad mokama.
Beje, gal dar kas zinot, kaip su teniso kortais ten reikalai? Ar galima issinuomoti inventoriu?
Taip pat gal kas susidurete su ryanair, kaip butu, jei as vaikams i kuprines ikisciau po teniso rakete (vaikiskos), kuriu issikisa tik rankenos, o siaip raketes pilnai telpa i kuprines, kuriu metmenys atitinka? Blin, taip nenoriu dar ir bagaza pirkit, kai jau sumokejau tiek daug uz bilietus. Siaip esu labai tvarkinga rainiko kliente, mes abu turim tuos ryanair-wizzair friendly cabin baggage, ir as jau pastebejau, kad mes siaip visad puikiai telpam i tuos desimt kilogramu kiekvienas. Tai jau seniai nebeperku bagazo. Ir dabar nesinoretu pirkti vien del vaiku teniso rakeciu. Itariu, reiks paskambint man i Ryanair