Įkraunama...
Įkraunama...

Kos sala

QUOTE(neribul @ 2012 04 15, 15:35)
Norejau paklausti gal kas pirkote Kose nuo saules kremus ar losjonus? Kokia mazdaug kaina, ar pas mus pigesni, nes nezinau ar is Lietuvos veztis ar vietoj nusipirkti, nes manau kad ten vis tik geresne kosmetika nei LT?  4u.gif  g.gif

Mes anąkart nepasiėmėm iš namų, galvojom, kokie dar kremai nuo saulės spalį.. tai teko vietoj pirkt. Nežinau, kiek LT kainuoja tokie dalykai, bet ten brangiai pasirodė kur žiūrėjom: 15-30 eur unsure.gif

QUOTE(RRoma @ 2012 04 15, 16:05)
O kažin, jis vertas dėmesio? Nes kai pagalvoji, LIDO parkų ir arčiau Lietuvos galima rast, ar šitas koks ypatingas? g.gif

Na kiek domėjausi, tai nelabai vertas dėmesio smile.gif Tiesiog mes Kose prieš pusmetį buvom, didžiąją dalį matėm, tai ir žiūrinėjausi, ką čia dar naujo pamatyt galima. Jūra turėtų būt vėsoka, tai tikėjausi baseinuose pasipliuškent..
Atsakyti
Jungiuosi prie vaziuojanciu i Kosa.
Praejusia vasara (rugpjucio pradzioje) buvome Noridoje, siais metais vaziuosime i Blue Domes.
Noridoje man is esmes viskas buvo normaliai - maistas patiko, papludimys super, isskyrus kambarius. Kaip jau rasiau praejusiais metais, neimkite kambariu 500 + korpuse, nes ten tokie vargani kambareliai, tarakonai, skruzdes po kambarius laksto. O ir vieta - ant kalno, faktiskai jau prie pat Famillly Village, tad iki edesio, baseino ir juros reikia eiti, o atgal - i kalna. Be to, ten kai miegi toje kalno papedeje, tai rimtai - vejai stugauja, uzauja, atrodo, kad nama nuvers unsure.gif Bet as buvau baisiai arsi - pasakiau kad skruzdelem vienoj lovoj nemiegosiu, nes rimtai, baisiai nemalonu, kai laipioja po galva, tai teikesi, nors baisiai vaipydamiesi, pakeisti mums kambarius (mes turejome du kambarius). Kai gavome kambarius centriniame pastate, tai viskas tikrai buvo ok - ten visiskai kita kokybe - net ir wellcome basket buvo su vynu ir vaisiais buvo. Matyt, ten kazkokie superior tipo kambariai, nors per hotels4u man neleido isvis nieko rinktis. Taip kad kovokite del kambariu centriniame pastate - langai i jura geriau (mano tevams i tokia pakeite), o mes su sese gavom su vaizdu i gatve, bet vis tiek buvo ok, nes bent jau vejai neuzavo ir skruzdziu nebuvo.
Kaip keista, kad jus rasote, kad daug lietuviu - mes kai buvom rugpjucio pradzioje, tai nesutikome viesbutyje nei vieno lietuvio - aisku, specialiai ir nesidaireme. IR MAN NEBUVO PER KARSTA. Noridoj verta uzsisakyti tuos a la carte dinner (reikia diena pries tai anskti is ryto - bent jau sezono metu) - bet mums pasiseke, gavom vietu. Visai smagios vakarienes gaunasi.
Si karta vaziuojame su draugais ir geguzes viduryje, tai as pergyvenu, kad man bus per salta. Ir kaip suprantu, vaikai juroje jau nemirks, galvoju tik, kazin ar vanduo baseinuose bus bent kiek siltesnis. Na ir aisku, jau tikiuos siek tiek daugiau is Blue Domes nei is Noridos. Kadangi taip ant smugio sumasteme visi vaziuot, tai lektuvo bilietai padek dieve kokia kaina, as uz tiek siaip nemegstu skristi su ryanairu, nes gavosi 752 zmogui. Bet kadangi viesbucio kaina buvo gera (mums rugpjuti kambarys daugiau Noriodoje kainavo), ir busim su draugais, tai tiesiog galesim chilinti. O ir man graikija vis tiek milijona kartu geriau nei turkija ir kainos ir kokybes santykis tikrai, mano galva, geresnis.
Kadangi praejusi karta viska pamateme, ka norejome, plaukeme ir i tas tris salas (Pserimos, etc.), tai sisyk tik skaitysiu, gulesiu ir ilsesiuosi. Tik mane siek tiek neramina, kad jeigu jau Blue Domes taip gana pigiai buvo, tai gal dar ne viskas veiks - ta prasme, neveiks visi restoranai, barai, etc.
Ir gal kas zino, kaip ten su kambariais reikalai, kokie geresni? Aisku, mes ememe standartini kambari, pas mus 2 plius du, pas draugus du plius vienas, tai kaina skiriasi, bet kambarys, kaip suprantu, toks pats. Tai as galvoju, ar bus vaikams atskiros lovos? Nes Norida tai uz vaikus nechargina, kas yra labai ok, o lovos yra papildomos. Kiek ziurejau, tai visi kambariai i jura, bet ten jau prie pat to kalno aukstai nenoreciau gyventi. Zodziu, vel, jei ka, teks buti arsiai.
Ir gal dar kas zinote, kaip su Wi-fi kambariuose, ar jis yra visuose kambariuose? Nes vienur raso, kad yra, kitur raso, kad tik kai kur, kitur - kad mokama.
Beje, gal dar kas zinot, kaip su teniso kortais ten reikalai? Ar galima issinuomoti inventoriu?
Taip pat gal kas susidurete su ryanair, kaip butu, jei as vaikams i kuprines ikisciau po teniso rakete (vaikiskos), kuriu issikisa tik rankenos, o siaip raketes pilnai telpa i kuprines, kuriu metmenys atitinka? Blin, taip nenoriu dar ir bagaza pirkit, kai jau sumokejau tiek daug uz bilietus. Siaip esu labai tvarkinga rainiko kliente, mes abu turim tuos ryanair-wizzair friendly cabin baggage, ir as jau pastebejau, kad mes siaip visad puikiai telpam i tuos desimt kilogramu kiekvienas. Tai jau seniai nebeperku bagazo. Ir dabar nesinoretu pirkti vien del vaiku teniso rakeciu. Itariu, reiks paskambint man i Ryanair wink.gif
Atsakyti
QUOTE(RRoma @ 2012 04 15, 16:05)
Linkim šilumos!!!
Tai kad pasigooglinus nieko ten to lietaus labai nežada mastau.gif Sekmadienį ir trečiadienį. Bet gal ten tik truputį, lašas ten, lašas šen... Pamenu, kai važiavom į Romą, žadėjo vos ne uraganą, jau ketinau su botais važiuot biggrin.gif Finale gavom tris lašus - čia pas juos vadinasi lietus - ir nudegiau visą nugarą, nes buvau su maikute be rankovių laugh.gif
Linkiu to paties ir čia biggrin.gif
Labai gražios nuotraukos wub.gif O kam ten kažkas tuos aštuonkojus ant šniūro kabina?  unsure.gif Šlykštūs gi biggrin.gif
O tos trys salos - kas ten gero? Ten kur buvot - vulkanas. O trijose kas? Apart to, kad pasimaudai? biggrin.gif
O iš kur važiuojant? Iš Koso? O jeigu mes būsim Marmaryje, kaip tada?
Papildyta:
O kažin, jis vertas dėmesio? Nes kai pagalvoji, LIDO parkų ir arčiau Lietuvos galima rast, ar šitas koks ypatingas? g.gif

Labas,pries kelias dienas is Kos gryzau, tad Lido parkas apzeles didziausia zole tongue.gif ir siaip jis ten juokingas toks,net nezinau su kuom palyginti...labai primytivus!

Papildyta:
QUOTE(palange @ 2012 04 14, 19:41)
Mes irgi neradom.. o neintensyviai jo ieškojom važiuodami į Zia. Na kadangi pirmadienį vėl išskrendam ten pat, tai bus proga surast  smile.gif
Anąkart nebuvom ir Asklepione, bet dar neapsisprendžiau, ar šįkart ten važiuosim  g.gif  Nuomonių skaičiau įvairių, bet gal vis tik vyraujanti ta, kad griuvėsių ir Kose užtenka?.. ax.gif

Kadangi mes nelabai mokam ant gulto voliotis dienų dienas, tai net nežinau, ką čia nuveikus, kad nesikartotų  g.gif  Galvoju apie ekskursijas - 3 salų, Nissyros. Truputį prisibijau, kad nepaliktų tos ekskursijos atostogose ryškaus komercinio prieskonio  unsure.gif

Na anos rudeninės atostogos Kose buvo tiesiog tobulos, kad tik nesusigadintume įspūdžių..

PS. aš pakuojuos sukneles ir šortus, nekyla rankos šiltus rūbus krautis, palinkėkit šilumos  ax.gif

Laba.Nu Plaka tikrai nera prieZia kaimo.ta vieta visai greta aerouosto,vaziuojant link Kefalos ,yra zenklas Plaka-vaziuoti reikes prastu keliu.
pries kelias dienas gryzom is Kos tai yspudziai patys yvairiausi. g.gif
Man asmeniskai didziausias yspudis ir graziausios vietos tai vakarine,pati pati vakarine salos dalis.supe fantastinis kelias ir vaizdai.grazus uoletas krantas.
Smagus plaukimas y Kalimnos sala,per 4,3 valandos ja visa apvaziavom ir smagiai praleidom laika. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Prime @ 2012 04 15, 20:08)
Kadangi praejusi karta viska pamateme, ka norejome, plaukeme ir i tas tris salas (Pserimos, etc.),

O galima smulkiau apie įvykį?

O kur geriau - čia ar į smirdantį vulkaną? Labai vulkano noriu biggrin.gif

Taip pat gal kas susidurete su ryanair, kaip butu, jei as vaikams i kuprines ikisciau po teniso rakete (vaikiskos), kuriu issikisa tik rankenos, o siaip raketes pilnai telpa i kuprines, kuriu metmenys atitinka?

Mačiau kartą, kaip prisikniso unsure.gif Teko kažkokiems ten aerouoste išmest sad.gif

Tu gi gali 1 vnt to registruoto bagažo imt. 100 Lt ar panašiai dasidės ir tiek... O patogiau gerokai - ar kokį kremą pasiimt norėsi, ar vietoj nusipirkus namo parsivežt, gi į rankinį tai neįleis, jei virš 100 ml...

Arba neimkit tų rakečių irnesakyk.gif

Pasiimkit geriau kačių maisto hihihi.gif

QUOTE(ainetux @ 2012 04 15, 20:34)
Labas,pries kelias dienas is Kos gryzau, tad Lido parkas apzeles didziausia zole tongue.gif ir siaip jis ten juokingas toks,net nezinau su kuom palyginti...labai primytivus!

lotuliukas.gif Graikai matyt babytes veža į thermas, ne į Lido lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RRoma @ 2012 04 15, 17:05)
Linkim šilumos!!!
Tai kad pasigooglinus nieko ten to lietaus labai nežada mastau.gif Sekmadienį ir trečiadienį. Bet gal ten tik truputį, lašas ten, lašas šen... Pamenu, kai važiavom į Romą, žadėjo vos ne uraganą, jau ketinau su botais važiuot biggrin.gif Finale gavom tris lašus - čia pas juos vadinasi lietus - ir nudegiau visą nugarą, nes buvau su maikute be rankovių laugh.gif
Linkiu to paties ir čia biggrin.gif
Labai gražios nuotraukos wub.gif O kam ten kažkas tuos aštuonkojus ant šniūro kabina?  unsure.gif Šlykštūs gi biggrin.gif
O tos trys salos - kas ten gero? Ten kur buvot - vulkanas. O trijose kas? Apart to, kad pasimaudai? biggrin.gif
O iš kur važiuojant? Iš Koso? O jeigu mes būsim Marmaryje, kaip tada?
Papildyta:

Na,lietus,tai sake vakar esantis zmogus Kose-kaip siena,neimanoma iseit,neapsimoka nei masinos nuomotis,ir i baseina tik paziuret per kambario langa gali.
Astuonkojai kaba del turistu....O gal valgo juos vytintus,kaip mes-voblas?
Ekskursijoje i 3 salas gero yra tai:
-plaukimas i kempiniu rinkeju sala Kalymnos.Apsilankymas kempiniu fabrike ir ziniu suteikimas apie naturalias kempines.Jei liks laiko-apsilankymas Pothia mieste
-plaukimas prie Plati,kur ir ivyks linksmasis pasiplaukiojimas tiesiai is laivo kristolinio tyrumo vandenyje
-po jums priklausancio lanco apsilankymas Pserimos saloje kazkokioje baznycioje ir poilsis raminancioje mazos salos atmosferoje(gulejimas pliaze)
Koks skirtumas is kur vaziuosit-visi keliai sueina i viena,nebent vaziuotumet is Kefalos ar kito kaimo uz Antimachijos
Vandens parkas nevertas nei demesio,nei pinigu.Buvau,maciau,tikrai senoviskas blush2.gif Siaip esu vandens parku myletoja ir stengiuosi juos aplankyt(cia kad negalvotumet,kad sena niurzga,kuriai tik aromatines dzakuzes rupi)
Atsakyti
QUOTE(jazva @ 2012 04 15, 22:49)
Vandens parkas nevertas nei demesio,nei pinigu.Buvau,maciau,tikrai senoviskas  blush2.gif Siaip esu vandens parku myletoja ir stengiuosi juos aplankyt(cia kad negalvotumet,kad sena niurzga,kuriai tik aromatines dzakuzes rupi)

Ir visai nemanom! biggrin.gif
O priešingai, džiaugiamės sutaupę. Maniau, vandens parkas kaip vandens parkas, vandens prileista, o čia - še tau - net nenušienauta lotuliukas.gif Patys lai ganosi irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RRoma: 15 balandžio 2012 - 21:28
QUOTE(neribul @ 2012 04 15, 16:35)
Norejau paklausti gal kas pirkote Kose nuo saules kremus ar losjonus? Kokia mazdaug kaina, ar pas mus pigesni, nes nezinau ar is Lietuvos veztis ar vietoj nusipirkti, nes manau kad ten vis tik geresne kosmetika nei LT?  4u.gif  g.gif

as praitais metais veziausi krema,siais - nebeimsiu,o pirksiu ten.nes cia uz toki pati ekologiska mokejau brangiau nei ten,plius ten ju pasirinkimas tikrai nemazas (ekologisku) thumbup.gif

QUOTE(Prime @ 2012 04 15, 20:08)
*Tik mane siek tiek neramina, kad jeigu jau Blue Domes taip gana pigiai buvo, tai gal dar ne viskas veiks - ta prasme, neveiks visi restoranai, barai, etc.
**Ir gal kas zino, kaip ten su kambariais reikalai, kokie geresni? Aisku, mes ememe standartini kambari, pas mus 2 plius du, pas draugus du plius vienas, tai kaina skiriasi, bet kambarys, kaip suprantu, toks pats. Tai as galvoju, ar bus vaikams atskiros lovos?
***Ir gal dar kas zinote, kaip su Wi-fi kambariuose, ar jis yra visuose kambariuose? Nes vienur raso, kad yra, kitur raso, kad tik kai kur, kitur - kad mokama.

mes buvome praitais metais Blue dometse,siais vel vaziuojam geguzes vidury.
* viskas absoliuciai veike.visi 10 restoranu,vaiku klubas ir t.t.
** visi kambariai yra geri,paskaicius apie Noridos jusu patirti tai siurpas net nuejo doh.gif bet apie tai daug raso tinklalapyje tripadvisor,ir foto sudeta nemazai,kad Noridoj nekokie reikalai.. rolleyes.gif
jei jusu standartinis kambarys 2+2 tai jus turesite apartamentus is 2 kambariu.vieni buna per du aukstus,kiti vienam aukste.jei pazymejote kad atvykstate su 2 vaikais,bus dvi atskiros viengules lovytes,bet jei norite papildomai galite paprasyti maniezo.
*** wi fi kambariuose nera,jis yra tik pagrindiniame pastate,registraturoje,restorane 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neribul @ 2012 04 15, 15:35)

Na aš nežinau kaip Kose, bet pernai Rode kainos kremukų nuo saulės buvo visai normalios smile.gif Na bent parduotuvėje kurioje pirkomės, tai tikrai visai ok buvo ax.gif
Tai tikiuosi, kad ir Kose panšiai bus ax.gif
Atsakyti
[quote=jazva,2012 04 15, 21:49]
Na,lietus,tai sake vakar esantis zmogus Kose-kaip siena,neimanoma iseit,neapsimoka nei masinos nuomotis,ir i baseina tik paziuret per kambario langa gali.

Pasižiūrėjau orus ateinančiam savaitgaliui, tai lietaus lyg ir nenusimato, bet labai šilumos didelės irgi nebus +18, +19, pats tas oras pakeliauti thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(palange @ 2012 04 14, 20:40)
Smagus straipsnis, nors senas, bet tik dabar radau:

http://www.lrytas.lt...-nuotraukos.htm

Kas kursit nauja tema, idekit sia ar kokias kitas nuorodas su naujais straipsniais, nes dabartines nuorodos pirmoj zinuteje, praktiskai nebeatsidaro. Jos kopinamos jau nuo pernai metu, tai naturalu,kad pasikeite.
Atsakyti
Va čia neblogai aprašyta, tikiuosi Šėtonas nesupyks ax.gif 4u.gif
http://www.biteplius.....2-=(753924457
Atsakyti
Setonas turetu dziaugtis,kad jam reklama darot biggrin.gif As irgi ta straipsniuka skaiciau biggrin.gif
Idekit dar kas kokiu nauju veikianciu nuorodu, su straipsniais. Bus galima atnaujinti info smile.gif Griztantys is Kos pafotkinkit autobusu grafikus, gal pasikeite wink.gif
Atsakyti