Sveikos
Prašysiuos ir aš į jūsų būrį - parsinešiau šiandien hawortia truncata iš "žalio centro"... Jau ir taip visokių ligų floristinių turiu nepagydomų, ir dar vieną, matyt, įsitaisysiu
Crassula, ar tuos pritrenkiančius grožius siuntiesi iš tavo įmesto psl ?
O cia pasirodo gyva tema!!!!!
Tai zinokit, as jau itariu, kad avortiju jau turiu apie 30 rusiu
. Tiesa, kazkaip dvi labai brungias nuroviau nuo saknu
, netycia
Apie laistyma. Skaiciau, kad jas reikia lieti, ir net neleisti isdziuti zemei. Tai vat toks laistymas man visai netiko. Vistik leidziu isdziuti zemems. Aisku lieju dazniau negu kaktusus.
Bet kokios jos grazios!!!! KOkios ivairios!!!! Tikras stebuklas!!!!
Tai zinokit, as jau itariu, kad avortiju jau turiu apie 30 rusiu
Apie laistyma. Skaiciau, kad jas reikia lieti, ir net neleisti isdziuti zemei. Tai vat toks laistymas man visai netiko. Vistik leidziu isdziuti zemems. Aisku lieju dazniau negu kaktusus.
QUOTE(Crassula @ 2008 08 05, 23:20)
O cia pasirodo gyva tema!!!!!
Bet kiek jos vietos užima !!!!!!!!!!! Geriau jų vieton kokių kaktusėlių!!!!!!!!!!!
QUOTE(Delusion @ 2010 03 14, 22:51)
Papasakokit prašau kaip jas prižiūrėti. Pas mane neauga, ar perlaistom, ar šviesos perdaug 
Jas lieti tikrai nedaug.Darbe auginom ant palanges kur visai ner saules ir gerai augo ir zydejo.Namuos pasodinau tokia pat ir laikiau ant palanges kur per pietus saule sviecia,Maniau kad jai geriau patiks , tai prigijo ir stovejo apie metus , kol perkeliau toliau nuo lango kad saules negautu, o tada ji atgijo ir augt pradejo.Lieju kai isdziusta, nes kitaip supus saknys.