Įkraunama...
Įkraunama...

Avortija-Haworthia

Sveikos 4u.gif Prašysiuos ir aš į jūsų būrį - parsinešiau šiandien hawortia truncata iš "žalio centro"... Jau ir taip visokių ligų floristinių turiu nepagydomų, ir dar vieną, matyt, įsitaisysiu doh.gif Crassula, ar tuos pritrenkiančius grožius siuntiesi iš tavo įmesto psl ?
Atsakyti
Sveikos,
aš ir ungiuos į jūsų būrį, t.y. taip pat auginu vieną iš avortijos rūšių. Iš MB mamos gavau. Tinka man ji - nedaug priežiūros, o auga, žydi yahoo.gif

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
O cia pasirodo gyva tema!!!!!
Tai zinokit, as jau itariu, kad avortiju jau turiu apie 30 rusiu rolleyes.gif rolleyes.gif . Tiesa, kazkaip dvi labai brungias nuroviau nuo saknu bigsmile.gif , netycia blush2.gif
Apie laistyma. Skaiciau, kad jas reikia lieti, ir net neleisti isdziuti zemei. Tai vat toks laistymas man visai netiko. Vistik leidziu isdziuti zemems. Aisku lieju dazniau negu kaktusus.

Bet kokios jos grazios!!!! KOkios ivairios!!!! Tikras stebuklas!!!!
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2008 08 05, 23:20)
O cia pasirodo gyva tema!!!!!

Bet kokios jos grazios!!!! KOkios ivairios!!!! Tikras stebuklas!!!!

Bet kiek jos vietos užima !!!!!!!!!!! Geriau jų vieton kokių kaktusėlių!!!!!!!!!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
Nepasakyciau kad daug. Cia nebent seni dideli kelmai.
O del - Geriau jų vieton kokių kaktusėlių!!!!!!!!!!! -- tai vat telpa, telpa. Ir tie, ir tie. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano wub.gif wub.gif :
user posted image
Atsakyti
Nors neįspūdinga mano avortija, bet vistiek pasirodysiu - susiruošė žydėti smile.gif Fotografuota kažkur prieš mėnesį, šiuo metu žiedkotis jau smarkiai užaugęs ir manau tuoj žydės thumbup.gif

user posted image

Internete skaičiau, kad ant žiedkočio gali vaikai užaugti, ar visada jie užauga? bigsmile.gif
Atsakyti
Papasakokit prašau kaip jas prižiūrėti. Pas mane neauga, ar perlaistom, ar šviesos perdaug g.gif
Atsakyti
QUOTE(Delusion @ 2010 03 14, 22:51)
Papasakokit prašau kaip jas prižiūrėti. Pas mane neauga, ar perlaistom, ar šviesos perdaug  g.gif

Jas lieti tikrai nedaug.Darbe auginom ant palanges kur visai ner saules ir gerai augo ir zydejo.Namuos pasodinau tokia pat ir laikiau ant palanges kur per pietus saule sviecia,Maniau kad jai geriau patiks , tai prigijo ir stovejo apie metus , kol perkeliau toliau nuo lango kad saules negautu, o tada ji atgijo ir augt pradejo.Lieju kai isdziusta, nes kitaip supus saknys.
Atsakyti