Nezinau kaip jusiskiam, bet manajam patinka kartkartemis siltas dusas.
Tai kitur tik su pirstinem pataria juos karpyt, o nusiplaut tai butina-labai nuodingi.
kartu parasem
Nuodingi tai nuodingi, bet daug, bent mano namuose nuodingų augalų, bet man viena botanikė aiškino, kad tas nuodingumas augalų priklauso ir nuo žmogaus, vienam gali apdeginti, kitam nieko
aš jau pripratus
dabar taip: ir pas mane ant viršūnių būna lipnus lašelis, ir visgi manau kad tai kenkėjai ar kažkoks medžiagų trūkumas, nes dažniausiai poto kažkiek sustoja augti ir kartais išsišakoja.
dabar taip: ir pas mane ant viršūnių būna lipnus lašelis, ir visgi manau kad tai kenkėjai ar kažkoks medžiagų trūkumas, nes dažniausiai poto kažkiek sustoja augti ir kartais išsišakoja.
QUOTE(vakarvakare @ 2012 06 14, 15:19)
ir kartais išsišakoja. 
tai gerai
QUOTE(vakarvakare @ 2012 06 14, 15:19)
nes dažniausiai poto kažkiek sustoja augti
O čia jau blogiau
O tai cia ne pas mane viena jau taip yra. Gal ir nieko baisaus tada
Gali buti kad vesinasi, nes ta diena buvo karsta ir pirma karta buvau juos palikus balkone atviram, tai pasikaitino sauluteje neblogai. Si ryta jau neradau jokio skyscio. Ir siaip abu buvau isnesus adeniumus, bet tik vienas ta lasa isspaude.
Beje mano honey moon turbut isleis dvi sakas is akuciu, kur buvo pirmieji lapukai, virsune nepjauta, o jau sakojasi pats
Dar galvoju jei cia tas skystis del kokiu kenkeju (bet apziurejus nieko nematyti), tai nupjauciau virsune, tegu daugiau sakojasi
Ar dabar butu galima pjauti ja?
Beje mano honey moon turbut isleis dvi sakas is akuciu, kur buvo pirmieji lapukai, virsune nepjauta, o jau sakojasi pats
Pas mane pastebejau, kad vienam virsunes lapeliai gelsta, pasiziurejus atidziau radau skylute, tai teko pjauti virsunelia
Cia gera nuoroda http://www.tropicanu...um/problems.htm
pagal sia info iseina, kad adeniumams nepatinka, kai buna dregnos ir labai karstos dienos ( na kadangi manieji gvena siltnami, tai kaip tik tokios salygos
) kaupdami savije vandeni, jie negali "isgarinti", kai jau ir taip dregna, todel ir sprogsta tas skystis, nieko cia baisaus, tik lapukai nebegrazus buna.
Sorry jei netiksliai cia pasakiau
pagal sia info iseina, kad adeniumams nepatinka, kai buna dregnos ir labai karstos dienos ( na kadangi manieji gvena siltnami, tai kaip tik tokios salygos
Sorry jei netiksliai cia pasakiau
Gražuoliai storuliai, ypač pirmieji
O jiems nepermazai vietos, tuose mazuose vazoneliuose?
gražuoliai kokie...
Labai grazus