Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

QUOTE(..vijana.. @ 2012 03 21, 13:53)
As tai dar padaryciau tipo siltnamiuka, jei yra galimybe uzmauciau "banbali"ant vazonelio. Kalbu is patirties smile.gif man pasiteisino (tiesa man taip vasara buvo g.gif )

thumbup.gif maniškiai po tokiai irgi gyvena ir labai gerai auga. Tikrai verta.

Mūsų siuntinukas dingo... doh.gif Sakė išsiųs kitą jei negausiu greitu metu, nes jau tris savaites laukiam, tikrai neramu :[
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2012 03 22, 13:19)
Mūsų siuntinukas dingo...  doh.gif Sakė išsiųs kitą jei negausiu greitu metu, nes jau tris savaites laukiam, tikrai neramu :[

gal tik taip sako, nes pamiršo išsiųsti doh.gif
o pašte nebandei klausti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 22 kovo 2012 - 13:21
Klausiau, skambinau į centrinį ir į savo, be registracijos kodo nieko negali pasakyt. Nors man jie siuntė laiškus kada išsiuntė ir t.t. Ieškom toliau... Ot bus bairis jei abu siuntinius gausiu... Tada vieną atgal siųsti teks biggrin.gif Vėl išlaidos, laukiu kol atrašys registracijos kodą, jei jo neturi, vadinasi tikrai neišsiuntė. Per pakartotiną siuntimą reikalausiu kodo kad galima būt sekti bent jau kur Lietuvoje jis yra.
Papildyta:
Be to, mūsų forumietei irgi atėjo po maždaug 3sav... Mes ir jau laukiam virš 3sav... Greičiau atrašytu, šiaip servisas greitas pas juos, tik parašai ir valandos bėgį atrašo
Atsakyti
kai tiek laukiame,tai ir nesklandumai..gal vėliau teišsiuntė,ir vėliau tegausime... g.gif
Atsakyti
mano vienas trimetis eme ir nudziovino visus lapus.. nesuprantu kas jam nepatiko... unsure.gif nes visi kiti bujoja doh.gif
Atsakyti
O manųjų kotai suminkštėjo,bijau perlieti,neseniai persodinti.O gal jau per vėlu...Et...kaip su mažais vaikais cackintis reik unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2012 03 22, 14:33)
Greičiau atrašytu, šiaip servisas greitas pas juos, tik parašai ir valandos bėgį atrašo

kaip ar niekas neatrašė...jokių naujienu...
Atsakyti
Kazi kokios naujienos ,del laukiamu seklu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amila* @ 2012 03 26, 17:44)
Kazi kokios naujienos ,del laukiamu seklu? bigsmile.gif

aha kažkaip tylu...
Atsakyti
Tylu ir iš jų....
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2012 03 26, 18:41)
Tylu ir iš jų....

Tai gal tik tada ir teissiunte,kai laiskais atakuot pradejai..Na laukim toliau.
Atsakyti
Na is mano puses tikrai ataka, bet vis del to ne uz 20lt siuntinys. Gal kokiu seklu neturejo, nes daug ko pajamem po paskutini pakeli
Atsakyti