Aš dabar išsodinau į kompostą+smėlį+perlitą. Ir dar įbėriau nuo pabaigto orchidėjų substrato trupinių visokių kur buvo likę, gal nepakenks
senieji augimą rodo, gal per vasarą dar spės pasistiebt
QUOTE(zauke @ 2012 07 29, 16:33)
Dabar dedu gera zeme,kaktusu ir perlita.
Ka vadinat gera zeme?
Ka vadinu gera zeme?Einu pasiimsiu maisa ir perskaitysiu.Augalinis gruntas"Gele",universalus,ekologiskai svarus.Na tai va,as ji ir laikau gera zeme,plius kaktusu zeme ir perlitas ar vermikulitas.Nors ka gali zinoti,praeis kiek laiko,pamatysiu,kad ir is jo nieko gero.Ieskosiu kito varianto,nes adeniumus auginu tik du metus.Taip kad dar esu ieskojimu kelyje.
dėl žemių, manau svarbiausia jiems kad būtų maistinga ta žemė, o toliau pagal save, jei mėgstat perlaistyt daugiau perlito, mažiau kokoso durpių, kuo puresnė, kad būtų
Labai gražūs visų, net ir mažuliukai gražu
smagu, kad nuotraukų daugėja.
o čia mano pats storiausias iš visų:

O šito kažkodėl viena šaknis nupuvo, gal kas pagraužė
ir tik ta dalis virš žemės, žemėje sveika šaknis likus. matys arba kokia sraigė ar koks smaguris žiogas

Labai gražūs visų, net ir mažuliukai gražu
o čia mano pats storiausias iš visų:

Labai šaunų pilvūzą užaugino
QUOTE(vakarvakare @ 2012 07 30, 23:35)
ir tik ta dalis virš žemės, žemėje sveika šaknis likus. matys arba kokia sraigė ar koks smaguris žiogas
Grazuolis
Labai grazus pilvociai foto
Man irgi idomu del vazonu, as tai i juodus plastikinius pasodinus, o dbr sako, kad nelabai gerai
I kokius geriausia tada sodinti? Dar idomu i kokius geriau, gilesnius ar kaip tik i platesnius?
Man irgi idomu del vazonu, as tai i juodus plastikinius pasodinus, o dbr sako, kad nelabai gerai
dar vienas neblogas video naujokams megejams
man patiko, kad nuotraukos su datomis, galima pasekti, kaip greitai augaliukai auga.
man patiko, kad nuotraukos su datomis, galima pasekti, kaip greitai augaliukai auga.
QUOTE(andorinha @ 2012 08 01, 18:01)
as vis dar seklu laukiu ir youtube informacijos ieskau. uzkliuvo, kad brazilai ypac grazius adeniumus augina ir naudoja toki substrata: video jauciu, pirksiu as koki metinuka, isbandysiu kaip augtu panasioje zemeje 
Matyti video, tik kad nesuprantu tos kalbos