QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 29, 13:30)
o kaip maskarpones torciuka galima butu uzdengti? juk pastiliazas dregmes neatlaikytu, sviestinis kremukas nemanau kad tiktu
QUOTE(Ispaikyta @ 2012 03 29, 16:29)
o kaip maskarpones torciuka galima butu uzdengti? juk pastiliazas dregmes neatlaikytu, sviestinis kremukas nemanau kad tiktu 
aptepti sviestiniu ir ok.. jei mascarpones tas kur vien kremas, o apačioje biskvitas, tai galima šonus apjuosti plonu biskvitu ir tada aptepus sviestiniu dengti pastilažą
QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 29, 14:34)
aptepti sviestiniu ir ok.. jei mascarpones tas kur vien kremas, o apačioje biskvitas, tai galima šonus apjuosti plonu biskvitu ir tada aptepus sviestiniu dengti pastilažą
aciu
leila10 pirmas geliu bandymas puikus
simisimi84 labai grazi boruzele, tik mano manymu reiketu dar tu tokiu geliu ant sonu, bet cia mano nuomone
Diditukas
bandyk ir toliau
Ikeliu as siandienos, nieko blatno, bet rodausi

simisimi84 labai grazi boruzele, tik mano manymu reiketu dar tu tokiu geliu ant sonu, bet cia mano nuomone
Diditukas
Ikeliu as siandienos, nieko blatno, bet rodausi

Jetau kaip man grazu tie aviukai, reiks ir man kada pabandyt. Nevute pamokinsi?
Nevute nu aviukaaas pasaka
Nu jus man pasakykit, man mistika su tom spalvom neisgaunu as tokiu kokiu noriu nors tu ka
Ir kaip gerbiamoji isgaunat tokia ryskia zalia spalvyte cia americolor? dejot irgi i zelatina ar iminket i gatava? Ir kiek dazu dejot sitam kiekiui mases? Man 4 geru lasu neuzteko, ar cia normalu ar cia tik man taip?
Nu jus man pasakykit, man mistika su tom spalvom neisgaunu as tokiu kokiu noriu nors tu ka
O jau kokie grazus abu avinukai
Nevute, kaip padarytas drugelis ant avinuko torto?
Nevute, kaip padarytas drugelis ant avinuko torto?
Šiandieną gi teko puošt savo pirmąjį tortą
Su viršum, t.y. šokoladu apipilt, sekėsi visai gerai
Bet va šonai
Kažkas baisaus. Iš vieno blogo nusižiūrėjau kiap puošė juodąjį mišką sviesto-šokolado-grietinėlės kremu. Viską atrodo
pasidariau kaip reikia, bet spaudžiant su maišeliu sunkėsi skystis
Sunku buvo kažką formuot
Sakyčiau kaip būna atšilęs sviestas
Na net į šiukšlinę įkišus nosį pasižiūrėjau kokį sviestą dėjau, tai 82,5%. Gal reikėjo šaldytuve tą kremą palaikyt
O gal dar nugramdyt nuo šonų ir pabandyt iš naujo su palaikytu šaldytuve kremu
nes bent pusė liko
Nu biškį juokas ima iš to mano puošimo
mamytei, besiruošiančiai triaukštį dengti saldainine mase[B] - paskaičiuokit savikainą, kiek normų Jums reikės užminkyti ir dar klausimas kaip gausis, ne visada pavyksta, aš tai Jums siūlyčiau darytis pastilažą, ir greitai ir gerai, ir vienas pigiausių variantų
o su saldainine tai pražūsit, jei nesat bandžiusi
QUOTE(Olesta @ 2012 03 29, 19:38)
mamytei, besiruošiančiai triaukštį dengti saldainine mase[B] - paskaičiuokit savikainą, kiek normų Jums reikės užminkyti ir dar klausimas kaip gausis, ne visada pavyksta, aš tai Jums siūlyčiau darytis pastilažą, ir greitai ir gerai, ir vienas pigiausių variantų
o su saldainine tai pražūsit, jei nesat bandžiusi 
nebūtinai pražus... teko man ją irgi daryti, kai nebuvau nei mmg nei ko bandžiusi... bet daugiau nedariau tiesiog per brangu... nors gavosi daug maž gerai...
*saules_zuikutis* geras!!! avinuku diena siandien matyt
tavo tikrai grazesnis
Taip kad geriau prasyt saules_zuikucio pamoku avytes darymo
bet ir as galiu pamokyt jeigu kam idomu
Drugelis tai cia vaflinis
pirktas
del spalvu tai cia visom jos grazios gaunasi, bet gal dar nuo fotografavimo jos biski paryskeja