[quote=Diamond_,2013 06 03, 11:19]
Man susidaro toks vaizdas, kad kartais pačios išprovokuojat/prisišaukiat tokį bendravimą,ir kad kaikurioms toks bendravimas patinka...
Visų pirma kiekviena mama savo vaikui linki visko ko geriausio, ir visiškai nenuostabu, kad retkarčiais kai kurioms mamoms atrodo kad jų sūnus vertas geresnės (beabejo,vienos to neišsako garsiai, kitos net neleidžia sau to galvot-gerbdamos savo sūnaus pasirinkimą)o yra ir tokių,kurios ką galvoja tą sako. Jaučiasi labiau patyrusios, daugiau žinančios, kartais galbūt nepiktybiškai,kartais piktybiškai.
O mano nuomonė anyta ir yra anyta, nei ji jums mama, nei geriausia draugė, nei galų gale pirmo svarbumo asmuo.
Ji yra jūsų vyro(būsimo vyro )mama, ir jei matot kad su tuo žmogum sunkiai sekasi bendraut, nesutampa pozicijos, gyvenimo filosofijos, nebendraukit, arba bendraukit tiek kiek būtina. Kiek bendraujat su direktorium , su dėstytoja, galų gale su savo kirpėja. Tiek kiek reikia.
Jeigu neklausit jos nuomonės apie suknelę,makiažą, ar svečių sarašą,labai abejoju kad puls kišt savają, net jei ir papuolė tokia anyta kuri neklausta dalinasi patarimais,mandagiai pasakot kad jūsų poziciją supratau, bet šiuo klausimu diskusijų nenorim,nes jau nusprendėm kitaip.
Neprivalot būt draugės, o jei pačioj pradžioj labia norėjot įtikt , ir būt perdėm draugiškos, o anyta pasirodė ne angelėlis, naturalu kad dabar nuo to kenčiat.
Bet tai nereiškia kad privalot kentėt visa gyvenimą, atsiribokit jei viena kitos nesuprantat.
[/quot
Jeigu santykiai su anyta nesiklosto "palankiai" dauguma siulo nebendrauti arba bendrauti minimaliai, bet kiekvienu atveju situacija buna skirtinga pvz; nors as savo anyta ypatingai nesiskundziu, bet didelio noro su ja bendrauti neturiu (kaip ir su visa vyro gimine, labai jau musu giminiu poziuriai skiriasi,esu uzsaugusi visai kitokioje), bet vyras labai nori giminiuotis ir nuliusta jeigu as atsisakau vykti kartu. Anyta (kaip ir visos jo gimines moterys) mano jeigu jis atvaziavo vienas reiskia, kad musu santykiai prasti ar esame susipyke

nors as paprasciausia turiu kitu svarbiu reikalu, o ne tik beprasmiskai leisti laika, sedi ir bendrauti su ja.