Įkraunama...
Įkraunama...

Santykiai su būsima anyta III

Och as gi nesakiaukad jau va tikrai kviesiu, siaip ten pamasciau kad butu grazus gestas ir kazkaip nefaina kai as visada bunu su MB seima kai tik kas nors vyksta, o jie ne. Plius dar butu proga ir MB su tevu daugiau pabendraut, nes jie retai bendrauja, o as matau kaip jis to ilgisi...Nes siaip tai mes tikrai gan retai su jo mama susitikinkam, ir nors man tai netrukdo (netgi patinka), bet as nenoriu atimti mamos is MB...juk ji siaip su manim graziai elgiasi, o MB sako kad jis priprates prie jos ispuoliu.. blink.gif
Na bet jus manau teisios, atsvesiu su savo seima...gal geriau MB broli pakviesiu, jis fainas, tai ir MB bus laimingas kad ne vienas jis. Jam daznai nemalonu buna kai bunam tik su mano seima ir jie karts nuo karto vien lietuviskai pradeda sneket, po to dar ir kaltas jauciasi kad as su juo angliskai sneku tada, tai tarsi jis atitraukia mane nuo ju.. doh.gif

Laukine Uogele, man atrodo kad mano anyta pries jusiske tai dar auksas unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TexSy @ 2013 05 29, 20:48)
Och as gi nesakiaukad jau va tikrai kviesiu, siaip ten pamasciau kad butu grazus gestas ir kazkaip nefaina kai as visada bunu su MB seima kai tik kas nors vyksta, o jie ne. Plius dar butu proga ir MB su tevu daugiau pabendraut, nes jie retai bendrauja, o as matau kaip jis to ilgisi...Nes siaip tai mes tikrai gan retai su jo mama susitikinkam, ir nors man tai netrukdo (netgi patinka), bet as nenoriu atimti mamos is MB...juk ji siaip su manim graziai elgiasi, o MB sako kad jis priprates prie jos ispuoliu..  blink.gif
Na bet jus manau teisios, atsvesiu su savo seima...gal geriau MB broli pakviesiu, jis fainas, tai ir MB bus laimingas kad ne vienas jis. Jam daznai nemalonu buna kai bunam tik su mano seima ir jie karts nuo karto vien lietuviskai pradeda sneket, po to dar ir kaltas jauciasi kad as su juo angliskai sneku tada, tai tarsi jis atitraukia mane nuo ju..  doh.gif

Laukine Uogele, man atrodo kad mano anyta pries jusiske tai dar auksas  unsure.gif  biggrin.gif

teisingai nusprendet mirksiukas.gif svarbiausia kad jaustumetes gerai ir butumet laiminga, o anyta jei nores gali ir pati ateit jus pasveikint drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(TexSy @ 2013 05 29, 20:48)
Och as gi nesakiaukad jau va tikrai kviesiu, siaip ten pamasciau kad butu grazus gestas ir kazkaip nefaina kai as visada bunu su MB seima kai tik kas nors vyksta, o jie ne. Plius dar butu proga ir MB su tevu daugiau pabendraut, nes jie retai bendrauja, o as matau kaip jis to ilgisi...Nes siaip tai mes tikrai gan retai su jo mama susitikinkam, ir nors man tai netrukdo (netgi patinka), bet as nenoriu atimti mamos is MB...juk ji siaip su manim graziai elgiasi, o MB sako kad jis priprates prie jos ispuoliu..  blink.gif
Na bet jus manau teisios, atsvesiu su savo seima...gal geriau MB broli pakviesiu, jis fainas, tai ir MB bus laimingas kad ne vienas jis. Jam daznai nemalonu buna kai bunam tik su mano seima ir jie karts nuo karto vien lietuviskai pradeda sneket, po to dar ir kaltas jauciasi kad as su juo angliskai sneku tada, tai tarsi jis atitraukia mane nuo ju..  doh.gif

Laukine Uogele, man atrodo kad mano anyta pries jusiske tai dar auksas  unsure.gif  biggrin.gif

Ziurekit kaip jums geriau smile.gif o kaip jusiskis noretu?
Zinokit kartais pagalvoju kad mano anytai dar zemiau jau nera kur ristis,bet cia paskaicius forumuose tai galima tokio isgirst kad ir mano anyta dar nevisai zemai kritus. Cia kazkur skaiciau kad viena anyta atejo i vestuves sunaus ir ji labai nekente marcios tad jiems vestuviu proga padovanojo laidotuviu atviruka su uzuojauta,kuriame buvo 10Lt..... va cia manau uaksciausias pilotazas.... doh.gif arba mama pasakojo kad jos bendradarbe skundziasi savo anyta ir kai paklause kas ten tokio blogo su ja tai papasakojo kad karta anyta atejo i svecius pas ta bendradarbe (savo marcia) ir jos taip susipyko kad anyta nuejo i virtuve,uzsidare,paskui isejo ir pasisalino namo,ta bendradarbe nuejo i virtuve ir pamate kad jos anyta prisysiojo ant grindu,isivaizduojat? ta prasme as kai isgirdau tai tiesiog man sunku buvo patiketi,tiesiog sunku...... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine_Uogele @ 2013 05 29, 20:59)
Ziurekit kaip jums geriau  smile.gif  o kaip jusiskis noretu?
Zinokit kartais pagalvoju kad mano anytai dar zemiau jau nera kur ristis,bet cia paskaicius forumuose tai galima tokio isgirst kad ir mano anyta dar nevisai zemai kritus. Cia kazkur skaiciau kad viena anyta atejo i vestuves sunaus ir ji labai nekente marcios tad jiems vestuviu proga padovanojo laidotuviu atviruka su uzuojauta,kuriame buvo 10Lt..... va cia manau uaksciausias pilotazas....  doh.gif  arba mama pasakojo kad jos bendradarbe skundziasi savo anyta ir kai paklause kas ten tokio blogo su ja tai papasakojo kad karta anyta atejo i svecius pas ta bendradarbe (savo marcia) ir jos taip susipyko kad anyta nuejo i virtuve,uzsidare,paskui isejo ir pasisalino namo,ta bendradarbe nuejo i virtuve ir pamate kad jos anyta prisysiojo ant grindu,isivaizduojat? ta prasme as kai isgirdau tai tiesiog man sunku buvo patiketi,tiesiog sunku......  doh.gif

eina sau, kaip galima supainiot virtuve su tualetu doh.gif su tuo laidotuviu atviruku tai is vis baisu doh.gif sutokia tai nebendrauciau uz jokius pinigus... bet tai aplamai kaip baisu kad pasauly yra tokiu zmoniu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(balleys @ 2013 05 29, 21:05)
eina sau, kaip galima supainiot virtuve su tualetu doh.gif su tuo laidotuviu atviruku tai is vis baisu doh.gif  sutokia tai nebendrauciau uz jokius pinigus... bet tai aplamai kaip baisu kad pasauly yra tokiu zmoniu unsure.gif

Baisu,bet ir norisi paklausti tokiu zmoniu kodel jie taip daro,kodel nekencia zmoniu, kas juos pastumejo buti tokiais. Suprasciau kad anytai kazkuo nepatikau tai ir vaziuoja ant manes,bet kad ji nekencia visu zmoniu,net savo giminiu doh.gif ir tikrai noreciau bet nedristu paklausti kodel ji tokia,ar jai vaikystej mamos meiles neuzteko,ar ja muse ar pan,kodel ji tokia "nenormali" yra. Siaip zmones tokie netampa,turi buti priezastis. Galu gale jeigu man blogai,tai as stengiuosi keistis,suprasti kodel taip darau,nueiti pas psichologa pasikonsultuoti,o ji jau subrendus moteris ir nedaro isvadu. juk taip akcentuojamas zmogaus amzius,kad su metais zmogus protingesnis darosi ir t.t. o ji kuo tolyn tuo kvailyn,cia jau psichologines traumos gal is vaikystes? g.gif nes pirmuosius 3 metus pykau ant jos kad ji tokia,bet siuos visus metus matant jos pykcio progresija tai tiesiog gaila jos darosi vis labiau,kad zmogus pats save smaugia. Bet jai gi nepasiulysi nueiti pasikonsultuoti,pasikalbeti ar pan,ji tokia isterika iskels kad baisu pagalvoti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine_Uogele: 29 gegužės 2013 - 20:15
QUOTE(Laukine_Uogele @ 2013 05 29, 18:59)
Ziurekit kaip jums geriau  smile.gif  o kaip jusiskis noretu?
Zinokit kartais pagalvoju kad mano anytai dar zemiau jau nera kur ristis,bet cia paskaicius forumuose tai galima tokio isgirst kad ir mano anyta dar nevisai zemai kritus. Cia kazkur skaiciau kad viena anyta atejo i vestuves sunaus ir ji labai nekente marcios tad jiems vestuviu proga padovanojo laidotuviu atviruka su uzuojauta,kuriame buvo 10Lt..... va cia manau uaksciausias pilotazas....  doh.gif  arba mama pasakojo kad jos bendradarbe skundziasi savo anyta ir kai paklause kas ten tokio blogo su ja tai papasakojo kad karta anyta atejo i svecius pas ta bendradarbe (savo marcia) ir jos taip susipyko kad anyta nuejo i virtuve,uzsidare,paskui isejo ir pasisalino namo,ta bendradarbe nuejo i virtuve ir pamate kad jos anyta prisysiojo ant grindu,isivaizduojat? ta prasme as kai isgirdau tai tiesiog man sunku buvo patiketi,tiesiog sunku......  doh.gif

Maniskis dziaugesi kai uzsiminiau kad visai galetume ir jo tevus pasikviest..tai ziuresiu dar kaip ten bus, jeigu labai jis nores, tai tada svarstysim kaip ten daryt, gal jie net nenores/netures laiko ar ka biggrin.gif

Siaubas blink.gif tos istorijos...rimtai jau, kaip sitaip galima..abu atvejai baisus...laidotuviu atvirukas tai grynu gryniausia nepagarba, jau geriau nejus is vis butu...o sekantis atvejis, tai toks vaizdas kad jai bent pas psichologa nueit reiktu doh.gif net ir dabar skaitau ir negaliu patiket kad ne tik lekstose komedijose tokie dalykai gali vykti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(TexSy @ 2013 05 30, 12:43)
Maniskis dziaugesi kai uzsiminiau kad visai galetume ir jo tevus pasikviest..tai ziuresiu dar kaip ten bus, jeigu labai jis nores, tai tada svarstysim kaip ten daryt, gal jie net nenores/netures laiko ar ka biggrin.gif

Siaubas  blink.gif tos istorijos...rimtai jau, kaip sitaip galima..abu atvejai baisus...laidotuviu atvirukas tai grynu gryniausia nepagarba, jau geriau nejus is vis butu...o sekantis atvejis, tai  toks vaizdas kad jai bent pas psichologa nueit reiktu  doh.gif net ir dabar skaitau ir negaliu patiket kad ne tik lekstose komedijose tokie dalykai gali vykti  blink.gif

o iomiausia kad aip elgiasi suauges zmogus, jei dar vaikas taip elgtusi as suprasciau nu bet suauges zmogus doh.gif cia jau i jokius vartus netelpa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine_Uogele @ 2013 05 29, 20:59)
Cia kazkur skaiciau kad viena anyta atejo i vestuves sunaus ir ji labai nekente marcios tad jiems vestuviu proga padovanojo laidotuviu atviruka su uzuojauta,kuriame buvo 10Lt..... va cia manau uaksciausias pilotazas....  doh.gif  arba mama pasakojo kad jos bendradarbe skundziasi savo anyta ir kai paklause kas ten tokio blogo su ja tai papasakojo kad karta anyta atejo i svecius pas ta bendradarbe (savo marcia) ir jos taip susipyko kad anyta nuejo i virtuve,uzsidare,paskui isejo ir pasisalino namo,ta bendradarbe nuejo i virtuve ir pamate kad jos anyta prisysiojo ant grindu,isivaizduojat? ta prasme as kai isgirdau tai tiesiog man sunku buvo patiketi,tiesiog sunku......  doh.gif

O siaube, na ir kaip galima iki tokio lygio nusirist... doh.gif
Atsakyti
Man susidaro toks vaizdas, kad kartais pačios išprovokuojat/prisišaukiat tokį bendravimą,ir kad kaikurioms toks bendravimas patinka...
Visų pirma kiekviena mama savo vaikui linki visko ko geriausio, ir visiškai nenuostabu, kad retkarčiais kai kurioms mamoms atrodo kad jų sūnus vertas geresnės (beabejo,vienos to neišsako garsiai, kitos net neleidžia sau to galvot-gerbdamos savo sūnaus pasirinkimą)o yra ir tokių,kurios ką galvoja tą sako. Jaučiasi labiau patyrusios, daugiau žinančios, kartais galbūt nepiktybiškai,kartais piktybiškai.

O mano nuomonė anyta ir yra anyta, nei ji jums mama, nei geriausia draugė, nei galų gale pirmo svarbumo asmuo.
Ji yra jūsų vyro(būsimo vyro )mama, ir jei matot kad su tuo žmogum sunkiai sekasi bendraut, nesutampa pozicijos, gyvenimo filosofijos, nebendraukit, arba bendraukit tiek kiek būtina. Kiek bendraujat su direktorium , su dėstytoja, galų gale su savo kirpėja. Tiek kiek reikia.

Jeigu neklausit jos nuomonės apie suknelę,makiažą, ar svečių sarašą,labai abejoju kad puls kišt savają, net jei ir papuolė tokia anyta kuri neklausta dalinasi patarimais,mandagiai pasakot kad jūsų poziciją supratau, bet šiuo klausimu diskusijų nenorim,nes jau nusprendėm kitaip.

Neprivalot būt draugės, o jei pačioj pradžioj labia norėjot įtikt , ir būt perdėm draugiškos, o anyta pasirodė ne angelėlis, naturalu kad dabar nuo to kenčiat.
Bet tai nereiškia kad privalot kentėt visa gyvenimą, atsiribokit jei viena kitos nesuprantat.
Atsakyti
QUOTE(Diamond_ @ 2013 06 03, 12:19)
Man susidaro toks vaizdas, kad kartais pačios išprovokuojat/prisišaukiat tokį bendravimą,ir kad kaikurioms toks bendravimas patinka...
Visų pirma kiekviena mama savo vaikui linki visko ko geriausio, ir visiškai nenuostabu, kad retkarčiais kai kurioms mamoms atrodo kad jų sūnus vertas geresnės (beabejo,vienos to neišsako garsiai, kitos net neleidžia sau to galvot-gerbdamos savo sūnaus pasirinkimą)o yra ir tokių,kurios ką galvoja tą sako.  Jaučiasi labiau patyrusios, daugiau žinančios, kartais galbūt nepiktybiškai,kartais piktybiškai.

O mano nuomonė anyta ir yra anyta, nei ji jums mama, nei geriausia draugė, nei galų gale pirmo svarbumo asmuo.
Ji yra jūsų vyro(būsimo vyro )mama, ir jei matot kad su tuo žmogum sunkiai sekasi bendraut, nesutampa pozicijos, gyvenimo filosofijos, nebendraukit, arba bendraukit tiek kiek būtina. Kiek bendraujat su direktorium , su dėstytoja, galų gale su savo kirpėja. Tiek kiek reikia.

Jeigu neklausit jos nuomonės apie suknelę,makiažą, ar svečių sarašą,labai abejoju kad puls kišt savają, net jei ir papuolė tokia anyta kuri neklausta dalinasi patarimais,mandagiai pasakot kad jūsų poziciją supratau, bet šiuo klausimu diskusijų nenorim,nes jau nusprendėm kitaip.
Neprivalot būt draugės, o jei pačioj pradžioj labia norėjot įtikt , ir būt perdėm draugiškos, o anyta pasirodė ne angelėlis, naturalu kad dabar nuo to kenčiat.
Bet tai nereiškia kad privalot kentėt visa gyvenimą, atsiribokit jei viena kitos nesuprantat.

Sutinku su kiekvienu zodziu drinks_cheers.gif kuo maziau bendrauji ir laikai didesni atstuma,tuo geresni santykiai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine_Uogele @ 2013 06 03, 15:35)
Sutinku su kiekvienu zodziu  drinks_cheers.gif  kuo maziau bendrauji ir laikai didesni atstuma,tuo geresni santykiai  drinks_cheers.gif

tikri taip drinks_cheers.gif as va su savaja anyta jau pusantros savaites nekalbejau, tai ramuma thumbup.gif labai dziaugiuosi kad ji gyvena toli nuo manes ir maziau su ja reik bendraut ir matytis thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Diamond_,2013 06 03, 11:19]
Visų pirma kiekviena mama savo vaikui linki visko ko geriausio, ir visiškai nenuostabu, kad retkarčiais kai kurioms mamoms atrodo kad jų sūnus vertas geresnės (beabejo,vienos to neišsako garsiai, kitos net neleidžia sau to galvot-gerbdamos savo sūnaus pasirinkimą)o yra ir tokių,kurios ką galvoja tą sako. Jaučiasi labiau patyrusios, daugiau žinančios, kartais galbūt nepiktybiškai,kartais piktybiškai.

[/quot
Jeigu santykiai su anyta nesiklosto "palankiai" dauguma siulo nebendrauti arba bendrauti minimaliai, bet kiekvienu atveju situacija buna skirtinga pvz; nors as savo anyta ypatingai nesiskundziu, bet didelio noro su ja bendrauti neturiu (kaip ir su visa vyro gimine, labai jau musu giminiu poziuriai skiriasi,esu uzsaugusi visai kitokioje), bet vyras labai nori giminiuotis ir nuliusta jeigu as atsisakau vykti kartu. Anyta (kaip ir visos jo gimines moterys) mano jeigu jis atvaziavo vienas reiskia, kad musu santykiai prasti ar esame susipyke verysad.gif nors as paprasciausia turiu kitu svarbiu reikalu, o ne tik beprasmiskai leisti laika, sedi ir bendrauti su ja.
Atsakyti