Įkraunama...
Įkraunama...

Santykiai su būsima anyta III

QUOTE(Alexandra.R. @ 2013 10 27, 13:15)
ir labai gerai padaret, kad netylejot. Bet labiausiai uosviui atsikirst, tai turetu jo sunus, paskui tik jus. O jusu vietoj, tai as dar buciau per vestuves prie uosvio nuejus ir garsiai pasakius: kodel cia visiems meluojat, kad jus apmokejot vestuves???? Tegul zino, kad i jo melagystes nesileisit.

Šiaip aš nekonfliktiškas žmogus, suprantu, kad visi mes skirtingi ir kiti nebūtinai turi būti tokie, kokių aš jų noriu, ar nebūtinai turi elgtis kaip man atrodo. Būtų žymiai lengviau jei ir jis tą suprastų smile.gif Aš nekišu nosies į jo reikalus, galėtų jis nekišti ir nenurodinėti man, nes labai nemėgstu kai man kažkas bando kažką paaiškinti ar lipti ant galvos.. Bet daugiau ir nekonfliktuojam, palieku MB pašnekesius su tėvu smile.gif tik jam atrodo tai visai nė motais..
Atsakyti
QUOTE(Tendre @ 2013 10 27, 13:55)

. Sekanti dovana buvo kaip ji sakė pirmąjai nakčiai. Išsitraukiu namuose, o ten XL dydžio panešioti senoviniai ale šilkiniai naktiniai, MB juokiasi, nenusilaikiau ir aš, sakau gal man jai liemenėlę gimtadienio proga reik padovanot  biggrin.gif

tik nepykit, bet taip juokiausi kad nebegalejau sustot lotuliukas.gif

mano anyta per jos baliu bande aprengt savo rubais, as aisku pasimatavau, bet pasakiau kad man nepatogu, ir kaip as atrodau,nes buvau 7 men nescia, ir apsirengiau vistiek savais rubais, ji buvo nelabai patenkinta, bet mano situacijoj svarbiausia man buvo patogu, beto suknele buvo sventine ir tikrai niekam gedos nepadariau blush2.gif

bet ir keistos kartais tos anytos, suprantu kad nori kuo geriau padaryt, bet dazniausiai persistengia. As vyrui sakau nejau ir mes busim tokie bjaurus kai vaikai marcias namo parves g.gif
Atsakyti
QUOTE(balleys @ 2013 10 27, 22:27)
tik nepykit, bet taip juokiausi kad nebegalejau sustot lotuliukas.gif

mano anyta per jos baliu bande aprengt savo rubais, as aisku pasimatavau, bet pasakiau kad man nepatogu, ir kaip as atrodau,nes buvau 7 men nescia, ir apsirengiau vistiek savais rubais, ji buvo nelabai patenkinta, bet mano situacijoj svarbiausia man buvo patogu, beto suknele buvo sventine ir tikrai niekam gedos nepadariau blush2.gif

bet ir keistos kartais tos anytos, suprantu kad nori kuo geriau padaryt, bet dazniausiai persistengia. As vyrui sakau nejau ir mes busim tokie bjaurus kai vaikai marcias namo parves g.gif

Mudu su MB ir kvatojom išsijuosę smile.gif
Jei jau jūs apsirengusi su šventine suknele, kam dar perrenginėt.. smile.gif Kartais jos tikrai persistengia, gal visaip bando užmegzti tarpusavio ryšį, va rūbus paskolindama ir pan. Maniškė kai dabar retai matomės, per MB vis įdeda senų Laimos žurnalų, Laimos šokoladą (jos toks vardas).
Atsakyti
Vis paskaitau Jusu istorijas.

Anyta turiu jau 12metu, perauklet ja ne nesistengsiu, numojau ranka, uztat po paskutinio jos "kipiso" kurkas maziau bendraujam, tik ko reik, apie vaikus. Apie buvusia situacija ne nesileidau sneketis, nors ir labai norejo.

Zinau jau, kad susuks taip, jog as kalciausia, o pati bus ta auka.

Zodziu pabandysiu trumpai.

Paskutinis topas tas, kad buvom palike vaikus jos prieziurai, o mes - Saskrydyje. Vyras padaugino, namo vaziuot jau niekaip. Sutarem, kad jis lieka dar nakvot, o as griztu, susirenku vaikus, dar vienai nakciai palikt jau negalim.
Susitariau su vyro teta, kad mane parves.
Laukiu, skambina anyta, kada grisim, kur esam. Pasakau viska, kad vyrs vairuot nebegali, dar yra zmoniu liekanciu, jis irgi liks, ismiegos ir gris.
Na ir prasidejo. Kaip as taip galiu, kodel palieku, reik organizuot, kad kas atvaziuotu paimt, masina parvairuot. paprasiau nesikist, ir taip kelis kartus. Pokalbi baigem, po kokiu 10min skambina vel, ir vel tas pats, kokia as neatsakinga, vyra palieku, sitaip negalima. As vel, prasau nesikist, jau ir susinervinau, verkt pradejau, sakau atvaziuos mane paims, o vyrs ryte gris, viskas normaliai, zinau kur su kuo palieku. O ji man sako:" as pasakiau, kad taves nevaziuotu".

Va cia ir as pratrukau. Nesismulkinsiu, bet velgi pasakiau, kad nesikistu, ir kokia turi teise atsaukti mano susitarimus.

Tel nusmigo, aisku pasikarsciavau, bet 12km ejau pescia, paskui pirmoj degalinej isiprasiau ir svetima masina, kad parveztu, Tik grizus ijungiu tel, skambina vel.

Pasirodo, sukele puse gimines ant koju ir isvaziavo sunelio ieskot, sakydama:" jis mano sunus, as nakti neuzmigsiu"

Na bet sunui ne 5m, o visi 35m. Tai isvaizduokit, nulekia ji prie to ezero, visi jau sulinde i palapines miega, o anyta laksto sunelio ieskodama ir sukaudama.

Parveze, vyrs visas persisukes is pasiutimo, ne viena grazu zodeli jai pasake, o jai pofig.

Sake, kokia geda, miegu, o mama sukauja vardu, visi pradejp lyst is palapiniu, ziuret kas vyksta.

Ji nera bloga, ji labai sirdies zmogus, bet jos perdetas rupinimasis kartais atrodo paranojiskas, na ir noras viska zinoti.

Tiesa, uosle, nuojauta kokia turi. doh.gif Dukros suserga, jau ta skambina klaust, tipo sapnavau, kad susirgo...

Kartais pati prisigalvoja veju, patiki, o mum su vyru jau kaip anekdotai gaunasi.

PVZ. giminaiciai pabuve pas mus taxi isvaziavo namo, na ir kai pasakojosi, pasake, kad norejo anksciau islipt, ir pasivaiksciodami tik dviese pareit. Tai anyta isgirdus net pakilo, o jeigu koks medkirtys is misko islys.
doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tendre @ 2013 10 28, 09:22)
Mudu su MB ir kvatojom išsijuosę smile.gif
Jei jau jūs apsirengusi su šventine suknele, kam dar perrenginėt.. smile.gif Kartais jos tikrai persistengia, gal visaip bando užmegzti tarpusavio ryšį, va rūbus paskolindama ir pan. Maniškė kai dabar retai matomės, per MB vis įdeda senų Laimos žurnalų, Laimos šokoladą (jos toks vardas).

tai ir man nelabai aisku kodel mane perrenginet reikejo, beto man jos stilius nepatinka, o ir metu skirtumas tarp musu yra, tai is manes boba kazkokia padaryt norejo doh.gif o jum del sokoladu su Laimos pavadinimu, tai matyt neduok dieve pamirsit jos varda lotuliukas.gif
QUOTE(Flirta @ 2013 10 28, 10:17)
Vis paskaitau Jusu istorijas.

PVZ. giminaiciai pabuve pas mus taxi isvaziavo namo, na ir kai pasakojosi, pasake, kad norejo anksciau islipt, ir pasivaiksciodami tik dviese pareit. Tai anyta isgirdus net pakilo, o jeigu koks medkirtys is misko islys.
doh.gif  doh.gif  doh.gif

ale ir ismastyk tu man taip lotuliukas.gif

uzjauciu jusu vyra del tokios nemaqlonios situacijos, isivaizduoju kaip jis jautesi, suauges vyras ne mazvaikis koks kuri priziuret reiketu, nu tikrai sioj situacijoj persistenge ji doh.gif doh.gif
Atsakyti
mes visai neblogai sutariam, aišku viskas pasimatys tada kai jau būsim susituokę, gims anūkai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirta @ 2013 10 28, 09:17)

Toks jausmas, kad jūsų anyta dar tikrai "nenukirpus bambagyslės" savo sūnui. Juk suaugęs vyras, savų vaikų turi..
Papildyta:
QUOTE(balleys @ 2013 10 28, 10:39)
tai ir man nelabai aisku kodel mane perrenginet reikejo, beto man jos stilius nepatinka, o ir metu skirtumas tarp musu yra, tai is manes boba kazkokia padaryt norejo doh.gif  o jum del sokoladu su Laimos pavadinimu, tai matyt neduok dieve pamirsit jos varda lotuliukas.gif

lotuliukas.gif na bet šiaip ar taip aš ją matau kaip nuoširdų žmogų, linkintį gero, norintį padėti ar sukurti kažkokį ryšį, nesvarbu, kad ir keistai šitai daro, vis geriau nei šešuras..

Papildyta:
QUOTE(gupija2013 @ 2013 10 28, 12:28)
mes visai neblogai sutariam, aišku viskas pasimatys tada kai jau būsim susituokę, gims anūkai smile.gif

Tikrai taip.
Mes ir kuo puikiausiai sutarėm kol didesnių bendrų reikalų nebuvo, va keik visko išaiškėjo per vestuves.. Jau įsivaizduoju įsakmius pareiškimus anūkų klausimais, net neabejoju, kad kišis be galo be krašto.
Atsakyti
Maniškė būsimoji - pusė velnio tokia. Turi ir keistenybių, bet dažniausiai visai gerai ją turėt. Eisiu kartu su ja ir savo mama vestuvinės suknelės rinktis. smile.gif
Ji tokia labai elegantiška moteris, dar ir pedantė. Na, o aš visai ne tokia, bet kartu gyvent nereikia tai ir toleruojam viena kitą.
Atsakyti
Pasiskaitau kartai jusu istorijas, tai norisi ir verkti ir juoktis lotuliukas.gif tos kurios turi tokias anytas ar sesurus tikrai nepavydetina padeti, tada imu suprasti, kad manoji anytele visai nebloga biggrin.gif ji kaip ir visos suneliu mameles bando pamokyti, patarti, krauna daiktus kuriu reikia ar nereikia smile.gif bet paskutiniu metu ji po truputi rimsta, susitaike, kad sunus sukure savo seima ir kad marti nera jau tokia bloga (taip sake giminaiciams lotuliukas.gif ) ir vyro poziuris, santykis i siema ir mama pasikeite, suprato, kad seima yra pirmoje vietoje, aisku ir mamos nepamirsta, bet ji nebe tokia reikli pasidare smile.gif draugajant ir tik susituokus anyta net neklausdavo ar mes galime, tiesiog konstatuodavo fakta kad reikia vaziuoti ten ir ten, tada ir tada ir pan. jokios pasirinkimo laisves - galiu negaliu, noriu nenoriu blink.gif dabar visada pasidomi ar galime ir derinasi prie musu planu biggrin.gif nezinau ar cia ji pati susiprotejo, o gal vyras isdeste savo nuomone g.gif bet svarbiausia rezultatas, nes nervu man nemazai kainavo jos vadovavimas musu seimai smile.gif
Linkiu, kad ir jusu anyteles pasikeistu i geraja puse 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta L. @ 2013 04 28, 18:42)

-visuomet dėl visko kaltas yra mano būsimas vyras. Tiksliau, jis yra atpirkimo ožys, ant kurio visada rėkiama. Ji turi dar du sūnus ir vieną dukterį, bet anie gali ją  vos ne pasiųsti labai toli, ir ji tik šypteli, o vat jeigu mano būsimas vyras nors kažką pasako ar padaro, kas jai nepatinka, tai visas namas skamba nuo jos rėkimo.

grynai musu situacija.. tik dar pagal ja as ji toki bloga padariau.. nors MB uzstoja mane, sako kad as suauges ir noriu to ar ano... bet ji vistiek visiems skiedzia kad as jam prikalbu ka daryt... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kis Kis Kis @ 2013 10 30, 18:16)
grynai musu situacija.. tik dar pagal ja as ji toki bloga padariau.. nors MB uzstoja mane, sako kad as suauges ir noriu to ar ano... bet ji vistiek visiems skiedzia kad as jam prikalbu ka daryt...  doh.gif

na tada tai jos kalte, nes blogai sunu isauklejo, kad tas neturi savo nuomones bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2013 11 01, 10:58)
na tada tai jos kalte, nes blogai sunu isauklejo, kad tas neturi savo nuomones  bigsmile.gif

esme tame kad sunus jai sako- as to noriu ar nenoriu, o ji vis tiek varo kad butent as jam ikalbejau ko jis nori ar nenori. Tundra grynaveisle ji lotuliukas.gif paieskot tokiu reikia doh.gif stengiuosi nebendrauti ir tiek..
Atsakyti